U FOKUSU / U fokusu

U fokusu

Trik za dugu i srećnu vezu? Goldi Houn i Kurt Rasel otkrivaju tajnu

1983. godine, Goldi Houn i Kurt Rasel zaigrali su u zajedničkom filmu “Swing shift” i od tada su praktično nerazdvojni. Danas se smatraju jednim od najuspešnijih holivudskih parova, zbog kojih i dalje verujemo u ljubav. Ali, u čemu je trik?

Pre nego što su postali par, Kurt je bio oženjen sa Sizon Habli, od 1979. do 1983. sa kojom ima sina Bostona Rasela. S druge strane, Goldi se udavala dva puta. Prvi put za Gasa Trinkonisa, od 1969. do 1976, a zatim za Bila Hadsona od 1976. do 1982. Sa njim je dobila dvoje dece, Olivera Hadsona i Kejt Hadson.

1986. Kurt i Goldi zajedno su dočekali svog sina jedinca, Vajata Rasela, koji je takođe glumac kao i njegovi roditelji. Tokom svoje preko tri decenije duge ljubavne priče, duo je glumio zajedno još četiri puta, a njihovo peto filmsko okupljanje desilo se poslednji put 2020. godine u Netflixovom ostvarenju The Christmas Chronicles 2. Tokom svoje romanse, njih dvoje su uvek podržavali jedno drugo i inspirisali fanove primerom.

Šta je tajna njihovog dugog i srećnog odnosa?

Smejanje. Par koristi svaku priliku da se našali i nasmeje ono drugo – bilo da se nalaze na crvenom tepihu, običnoj šetnji gradom ili zajedničkom vremenu provedenom kod kuće. Uprkos tome, nikada se nisu venčali, jer smatraju da im nije potreban list papira kako bi jedno drugom potvrdili ljubav.

Dokaz za ovu tvrdnju ostavljamo vam u galeriji!

 

Foto: Profimedia

Tekst: T.M.