U FOKUSU / U fokusu

Udala se Anja Tejlor-Džoj!

Glumica i model, zaštitno lice modne kuće Dior, Anja Tejlor-Džoj udala se u tajnosti za dečka, muzičara Malkolma Makreja, ekskluzivno prenosi Page Six.

Kako navodi portal, dvadesetšestogodišnja glumica i njen godinu dana stariji partner venčali su se u zgradi suda u Sjedinjenim Američkim Državama.

Prošlog meseca uveliko se pisalo o njihovoj veridbi jer je na Anjinoj ruci primećen dijamantski prsten. Tada je bilo reči da par planira veliku svadbu u Americi, nakon što ona završi snimanje filma Furiosa, koji snima u Australiji.

Međutim, Anja je odmah nakon venčanja odletela u zemlju kengura, gde igra u nastavku ostvarenja Mad Max, koje je proslavilo ranije i Mela Gibsona i Toma Hardija. U njemu tumači mlađu verziju lika koji igra Šarliz Teron.

Novopečeni mladenci u vezi su godinu dana i oboma u ovoj fazi života cveta karijera. Nakon što je ostvarila maestralne uloge u filmovima Emma i Last Night in Soho, nagrađena je Zlatnim globusom za Netflixovu seriju Queen’s Gambit, koja se sa velikim uspehom prikazivala širom planete.

Malkolm, koji se ranije bavio glumom, svira gitaru i klavir u rok bendu More i o njemu će se tek čuti.

Tekst: Jelena M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram