U FOKUSU / U fokusu

U fokusu

Više od prijatelja? Sve o vesti da su Dženifer Aniston i Dejvid Švimer zajedno

Bred Pit, ko?

Želja da se ljubav najlegendarnijeg televezijskog para iz devedesetih prenese u stvarni život se možda svim fanovima popularnog sitkoma ostvarila – jer Holivudom kruže priče da su Dženifer Aniston i Dejvid Švimer srećno zaljubljeni.

Posle godine koja nam je donela pomirenje Bena Afleka i Dženifer Lopez, vezu Heri Stajlsa i Olivije Vajld i glasine o Vikendu i Anđelini Džoli ili Kanju Vestu i Irini Šajk, možemo samo da kažemo da ova godina nije bila ni najmanje dosadna. Bilo da su to efekti godine provedene u karantinu ili retrogradnog merkura, ne možemo ni da pretpostavimo šta nas čeka do kraja godine.

Glasine da Rejčel i Ros više nisu na pauzi počele su posle emisije u kojoj su se prijatelji okupili da proslave 25 godina od prve epizode. U razgovoru sa voditeljem Džemjsom Kordenom, Dženifer i Dejvid su priznali da su tokom cele serije gajili emocije jedno prema drugom, ali da tajming za njih nikada nije bio pravi. “Bili smo kao dva broda koji se mimoilaze, jer je neko od nas dvoje uvek bio u vezi. Uvek smo to poštovali i nikad nismo prešli granicu.”, otvoreno je pričao Dejvid.

 

Ovu vest prvi je preneo portal “Closer” čiji je izvor naveo da su glumci posle emisije koja je dobila čak i nominaciju za Emi nagradu počeli da provode mnogo vremena zajedno. “Posle okupljanja, postalo je jasno da je prisećanje prošlosti pokrenulo u njima osećanja, kao i da je hemija koju bili primorani da gurnu pod tepih i dalje tamo”, ispričao je izvor. On je takođe naveo da oni uglavnom provode vreme u kući Dženifer Aniston u L.A.-u uživajući u dugo čekanom miru. 

PR timovi oba glumca su negirali ove glasine, ali to nije sprečilo vernu publiku da preplavi društvene mreže oduševljeni reakcijama, a najduhovitije smo, kao i uvek, pronašli na tviteru. 

 

Tekst: Tamara Mladenović

Fotografije: Profimedia