grazia

U fokusu

Gabrijel ili Alfi: Sve što znamo o trećoj sezoni serije "Emili u Parizu"

Taman pred praznike, Netfliks je rešio da nas "počasti" novim epizodama osporavane, ali širom sveta veoma gledane serije “Emili u Parizu”. Sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, čini se da ni druga sezona ostvarenja Darena Stara, koja se bavi životom jedne Amerikanke u Gradu svetlosti, nije oduševila gledaoce, a opet, svi s nestrpljenjem čekuju da vide šta će se dalje dešavati sa njenim ljubavnim i poslovnim izazovima. Voleli je ili ne, svi se pitamo hoće li šarmantna Emili, koju tumači fenomenalna Lili Kolins, konačno savladati novi jezik i onaj čuveni francuski "joie de vivre", a da se ne lažemo, želimo i da uživamo u njenim romantičnim šetnjama po Parizu i modi, iako mnogi gledaoci smatraju da su Emiline odevne kombinacije podjednako naporne koliko i ona. 

U nastavku serije Emili odlučuje da usavrši francuski i kreće na časove na kojima upoznaje šarmantnog Engleza Alfija. Uverena da je nemoguće da ostvari romansu sa zgodnim kuvarom Gabrijelom, jer je njena dobra drugarica Kamij i dalje zaljubljena u njega, Emili daje šansu novom dečku. Od bitnih događaja izdvaja se i dolazak njene trudne šefice Amerikanke u Pariz, a veliki prostor dat je i njenoj drugarici, pevačici Mindi. Druga sezona se, baš kao i prva, završava opasnim klifhengerom – Emili mora da bira između ostvarenja sna o unapređenju u američkoj firmi ili prelasku u novu agenciju njene francuske šefice Silvije, što ostavlja veliko pitanje – hoće li Emili ostati u Parizu? Ono što sve zanima je i to da li će veza sa Alfijem da preraste u ljubav na daljinu ili će Emili, ipak, odlučiti da se bori za Gabrijela. 

Lili Kolins otkrila je za magazine "People" da ni ona još uvek nije upoznata sa odlukom svoje junakinje, ali je uverena da će nastavak serije sigurno obilovati dramom, modom, zabavom i romantikom, dok je Daren Star, kreativni tvorac serije, bio malo određeniji. 

- Imam sjajnu ideju za to šta će se desiti sa Emili u trećoj sezoni, ali suština je da, šta god ona odlučila, jednostavno ne postoji pravi izbor. Njena odluka ne može da zadovolji sve ljude oko nje, a čini se da ona voli da udovoljava drugima. Sada će doneti odluku koja neće baš svima svideti. Upravo to je nešto sa čim želim da je suočim u sledećoj sezoni. 

Osim likova, jednu od glavnih uloga u ovoj seriji igra moda. Stilistkinja Marilin Fitusi (Marylin Fitoussi) već ima neke ideje o tome kako će izgledati kostimi u nastavku.

- Sanjam da u trećoj sezoni recikliram neke kostime iz prve. Ne znam još uvek da li je to moguće, ali maštam o tome da Lili nosi delove odeće u kojima se već pojavljivala. 

S obzirom na to da se sezona jedan pojavila na kraju 2020. godine, da je nastavak usledio krajem 2021, treća sezona je verovatno planirana za jesen ili zimu 2022.

Tekst: Jelena M. 

Fotografije: Profimedia 

Pročitajte još

Povezane teme

U fokusu

Ima li dejta bez aplikacije?

Istražujemo da li je moguće pronaći ljubav bez digitalnih posrednika i kako to učiniti

Intervju

Branko Rosić: U društvu nesvakidašnjeg junaka

Iako je završio studije mašinstva, tom profesijom se nikada nije bavio. Ljubav ga je odvela najpre u muziku i pank, potom u novinarstvo, i konačno, među književnike

U fokusu

Ko je pravi Mr Big: Ejdan, Zverka ili Stiv?

U susret drugoj sezoni “I samo tako”, zahuktala se rasprava oko toga ko je idealan muškarac u panteonu Seksa i grada.

Intervju

Ida Prester: Nasmeši se kad me vidiš

“Osnovni recept je: radi na sebi i svom okruženju, usreći koga možeš, ostavi zrno dobre energije gde god je moguće. Ono što ne možeš promeniti, samo pusti, ne fokusiraj se na to”

U fokusu

Prijanka Čopra Džonas ekskluzivno za magazin GRAZIA: "Konačno dobijam uloge koje sam oduvek želela"

Od Bolivuda do Holivuda, Prijanka Čopra Džonas osvojila je svet. A tek je počela...

U fokusu

Design by superhuman: Veštačka inteligencija preuzima vlast, od mode do filma i advertajzinga

Kada su pre četrdeset godina u akcionom klasiku Terminator mašine preuzele vlast, beše to čista utopija. Danas računari zaista dizajniraju, zaljubljuju se, čak dižu ljude iz mrtvih...

U fokusu

Femicid u Srbiji nije novost, ali jesu načini kojima se protiv njega borimo

Femicidi se često dešavaju upravo kada žena napusti nasilnika, kada on izgubi kontrolu i moć koju je imao nad njom

Intervju

U Srbiji se ženski glas ubrzano budi i naširoko čuje

Iva Parađanin, osnivačica podkasta Tampon Zona, govori o feminizmu danas, borbi za ženska i ljudska prava i njenoj perspektivi u budućnosti

U fokusu

Koje slavne ličnosti će prisustvovati Met Gali 2023?

U trenutku kada je objavljeno da će tema ovogodišnje Met Gale biti „In Honor of Karl“, najveći modni događaj godine još nestrpljivije isčekujemo.

U fokusu

Đovani Boldini: Slikar ženske duše

Izložba u Italiji, sa više od osamdeset portreta plemkinja, ističe sposobnost majstora Đovanija Boldinija ne samo da uhvati lik svojih modela, nego i da ih podvrgne psihoanalizi