grazia

U fokusu

Vil Smit najavio povratak na bioskopska platna prvi put nakon čuvenog šamara na dodeli Oskara

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Vil Smit najavljuje premijeru novog filma - prvog ostvarenja u kom će zaigrati od čuvenog skandala na dodeli Oskara. Zbog šamara upućenog kolegi Krisu Roku, koji je ismejavao njegovu suprugu Džadu Pinket Smit - svestan da će biti nekog negodovanja filma od strane javnosti.

U skorašnjem intervjuu, glumac je rekao da “apsolutno poštuje one koji nisu spremni” da vide njegov povratak u nadolazećem ostvarenju Emancipation.

Nakon incidenta, čitava javnost – uključujući I slavne ličnosti, zauzeli su strane, dok je Vilu zabranjen pristup svim događajima Akademije narednih 10 godina, uprkos činjenici da je dva puta osvajao nagradu za najboljeg glumca.

Vil se takođe nada da njegova reakcija na dodeli Oskara – za koju se duboko izvinjavao od tada – neće negativno uticati na ekipu iz novog filma, kao I na samo ostvarenje.

“U potpunosti razumem ako neko nije spreman. Poštujem to I dajem im prostora”, rekao je glumac. “Moja najveća briga jeste moj tim. Reditelj je uradio sjajan posao I mislim da je to njegovo najbolje delo do sada.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

U filmu, čija je premijera zakazana za 2. decembar, Smit igra Pitera, čoveka koji beži sa plantaže u Luizijani nakon što je skoro na smrt bičevan, i pokušava da se ponovo spoji sa svojom porodicom. Glumac je ovo iskustvo nazvao „jednim od najzahtevnijih i najtransformativnijih procesa u mojoj čitavoj karijeri“.

„Nadam se da će materijal, snaga filma i pravovremenost priče, otvoriti srca ljudi da vide i prepoznaju i podrže neverovatne umetnike u i oko ovog filma“, rekao je.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.

Pročitajte još

Povezane teme

U fokusu

Budućnost se može dizajnirati

Zanimanja sutrašnjice nisu nešto što nas tek očekuje, ona su već prisutna. Treba ih samo pronaći. Ako to nije moguće, onda ih valja izmisliti

U fokusu

Diskretni šarm mangupa

Cirkusku školu je iskoristio da razvije naročiti stil glume, a drskim humorom osvaja neke od najlepših žena sveta. Ružnim ga nazivaju samo zavidljivci.

U fokusu

Nova moda bez roda

Iako smo još od osamdesetih navikli da muške rokenrol zvezde poput benda Kiss, Dejvida Bouvija, Olivera Mandića i mnogih drugih koketiraju sa odećom za žene, ovaj fenomen nas šokir...

U fokusu

Samo dva meseca nakon razvoda, oženio se Kanje Vest

Reper se sa dizajnerkom Bjankom Censori venčao na privatnoj ceremoniji.

U fokusu

Kejt Hadson se uključila u raspravu o nepo bebama

Pošto je jedan njujorški magazin 2022. proglasio godinom nepo beba, debata se zahuktava između korisnika društvenih mreža, i poznatih koji se osećaju prozvanima

U fokusu

Kijanu Rivs: Bajker sa kojim bi se svaka žena rado provozala

Glumac novogodišnje pripreme obavlja na svom omijenom prevoznom sredstvu.

U fokusu

Hoće li Ilon Mask dati ostavku na mesto šefa Twittera?

Korisnici ove mreže to očigledno žele, čeka se njegov potez.

U fokusu

Margo Robi je najplaćenija glumica na svetu

Ali i dalje zarađuje 10 puta manje od Toma Kruza.