grazia

U fokusu

Više od prijatelja? Sve o vesti da su Dženifer Aniston i Dejvid Švimer zajedno

Bred Pit, ko?

Želja da se ljubav najlegendarnijeg televezijskog para iz devedesetih prenese u stvarni život se možda svim fanovima popularnog sitkoma ostvarila - jer Holivudom kruže priče da su Dženifer Aniston i Dejvid Švimer srećno zaljubljeni.

Posle godine koja nam je donela pomirenje Bena Afleka i Dženifer Lopez, vezu Heri Stajlsa i Olivije Vajld i glasine o Vikendu i Anđelini Džoli ili Kanju Vestu i Irini Šajk, možemo samo da kažemo da ova godina nije bila ni najmanje dosadna. Bilo da su to efekti godine provedene u karantinu ili retrogradnog merkura, ne možemo ni da pretpostavimo šta nas čeka do kraja godine.

Glasine da Rejčel i Ros više nisu na pauzi počele su posle emisije u kojoj su se prijatelji okupili da proslave 25 godina od prve epizode. U razgovoru sa voditeljem Džemjsom Kordenom, Dženifer i Dejvid su priznali da su tokom cele serije gajili emocije jedno prema drugom, ali da tajming za njih nikada nije bio pravi. "Bili smo kao dva broda koji se mimoilaze, jer je neko od nas dvoje uvek bio u vezi. Uvek smo to poštovali i nikad nismo prešli granicu.", otvoreno je pričao Dejvid.

 

Ovu vest prvi je preneo portal "Closer" čiji je izvor naveo da su glumci posle emisije koja je dobila čak i nominaciju za Emi nagradu počeli da provode mnogo vremena zajedno. "Posle okupljanja, postalo je jasno da je prisećanje prošlosti pokrenulo u njima osećanja, kao i da je hemija koju bili primorani da gurnu pod tepih i dalje tamo", ispričao je izvor. On je takođe naveo da oni uglavnom provode vreme u kući Dženifer Aniston u L.A.-u uživajući u dugo čekanom miru. 

PR timovi oba glumca su negirali ove glasine, ali to nije sprečilo vernu publiku da preplavi društvene mreže oduševljeni reakcijama, a najduhovitije smo, kao i uvek, pronašli na tviteru. 

 

Tekst: Tamara Mladenović

Fotografije: Profimedia 

Pročitajte još

Povezane teme

U fokusu

6 zdravstvenih benefita terapije crvenom svetlošću

Najnoviji wellness trend, koji bi mogao da reši sve vaše psiho-fizičke probleme.

U fokusu

Svi smo osobe u razvoju: Posetite jedinstvenu izložbu u Galeriji Štab

Izložbu dokumentarnih fotografija, čije otvaranje je pratila i revija, možete pogledati do 17. marta.

U fokusu

10 neverovatnih žena koje su ostavile neizbrisiv istorijski trag

U susret 8. martu , prisećamo se onih koje su rušile predrasude i činile čuda za prava žena

U fokusu

Nova energija: Martovsko izdanje magazina GRAZIA je u prodaji!

Novoj energiji, novim impulsima u životu, posvetili smo broj koji je pred nama.

U fokusu

Ko su bile prave ratnice crne Sparte

Ženske elitne trupe iz ilmova Žena kralj, Vakanda zauvek i Crni panter NISU HOLIVUDSKA FANTAZIJA.

U fokusu

Ko je prava žena?

Preplavljeni smo modelima osoba kakve moramo da budemo ako želimo da uspemo u životu, a u srži svih, kriju se rodni stereotipi.

U fokusu

Fotografije koje obećavaju srećan kraj: Keri Bredšo i Ejdan Šo u strastvenom zagrljaju

Ljubavna priča glavne junakinje Seksa i grada, zahuktava se u II sezoni nastavka And Just Like that.