Vil Smit najavio povratak na bioskopska platna prvi put nakon čuvenog šamara na dodeli Oskara

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Vil Smit najavljuje premijeru novog filma  prvog ostvarenja u kom će zaigrati od čuvenog skandala na dodeli Oskara. Zbog šamara upućenog kolegi Krisu Roku, koji je ismejavao njegovu suprugu Džadu Pinket Smit – svestan da će biti nekog negodovanja filma od strane javnosti.

U skorašnjem intervjuu, glumac je rekao da “apsolutno poštuje one koji nisu spremni” da vide njegov povratak u nadolazećem ostvarenju Emancipation.

Nakon incidenta, čitava javnost – uključujući I slavne ličnosti, zauzeli su strane, dok je Vilu zabranjen pristup svim događajima Akademije narednih 10 godina, uprkos činjenici da je dva puta osvajao nagradu za najboljeg glumca.

Vil se takođe nada da njegova reakcija na dodeli Oskara – za koju se duboko izvinjavao od tada – neće negativno uticati na ekipu iz novog filma, kao I na samo ostvarenje.

“U potpunosti razumem ako neko nije spreman. Poštujem to I dajem im prostora”, rekao je glumac. “Moja najveća briga jeste moj tim. Reditelj je uradio sjajan posao I mislim da je to njegovo najbolje delo do sada.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

U filmu, čija je premijera zakazana za 2. decembar, Smit igra Pitera, čoveka koji beži sa plantaže u Luizijani nakon što je skoro na smrt bičevan, i pokušava da se ponovo spoji sa svojom porodicom. Glumac je ovo iskustvo nazvao „jednim od najzahtevnijih i najtransformativnijih procesa u mojoj čitavoj karijeri“.

„Nadam se da će materijal, snaga filma i pravovremenost priče, otvoriti srca ljudi da vide i prepoznaju i podrže neverovatne umetnike u i oko ovog filma“, rekao je.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.