2022. biće srećna godina za ova 4 horoskopska znaka

Teško je zaboraviti 2020. i 2021. godinu koje su i sa astrološke strane bile izuzetno nepovoljne, ali pošto je 2022. najzad tu, hajde da to makar pokušamo! Razume se, imaće i ona svoje ne tako svetle momente, ali ako je sudeći prema nekim drugim činjenicama, 2022. bi ipak trebalo da bude nešto bolja, i to naročito za četiri horoskopska znaka. 

Na povoljne astrološke okolnosti najviše utiče Jupiter koji je nešto pred Novu godinu ušao u znak Riba, a budući da Ribama vlada Jupiter, može se reći da je na idealnoj poziciji. Na proleće, 12. aprila, Jupiteru se pridružuje i Neptun, a ova konjunkcija se dešava jednom u 13 godina. Od 10. maja do 28. oktobra Jupiter će biti u znaku Ovna, da bi mu se kasnije ponovo vratio 20. decembra.

Šta sve ovo znači? Znači da ćemo od neba najzad dobiti sreću, mudrost, uzbuđenja i avanture; ljubav, romantiku i izobilje (dok je Jupiter u Ribama), a potom i podršku i samopouzdanje da ostvarimo sve što smo zamislili (dok je Jupiter u Ovnu).  

Da se zaključiti da će godina zapravo biti povoljna za sve znakove, ali ova četiri znaka (računa se i podznak) će naročito osetiti ovu dobru energiju!

OVAN

Ne postoji ništa što vi volite više od dokazivanja i korišćenja svog punog potencijala. S obzirom na to da će Jupiter boraviti i u vašem znaku, period koji je pred vama biće izuzetno plodonosan na svim poljima jer ćete dobiti samopouzdanje koje nikada do sada niste osetili!

RAK

Jupiter u Ribama aktiviraće vašu 9. kuću zabave, avanture i otvorenosti, što znači da vas očekuje period uzbudljivih dešavanja od kojih zastaje dah! Osetićete se dovoljno slobodno i spremno da im se prepustite što znači da ćete najzad moći da iskusite sve ono najbolje od života. Zaboravite na ograničenja – pred vama se otvara sasvim novi svet!

ŠKORPIJA

Jupiter u Ribama će aktivirati vašu strastvenu 5. kuću što znači da će vam odjednom sve izgledati romantičnije, lepše i šarenije. Osećaćete se odlično, toliko dobro da ćete pomisliti da je to možda magija, a nemojte se iznenaditi ukoliko budete kreativniji nego inače te probudite svoju umetničku stranu.

RIBE

S obzirom na to da će Jupiter boraviti u vašem znaku prilično dugo, slobodno možete da očekujete da će ovo biti jedna od vaših najboljih godina do sada! Ljubav i sreću sretaćete na svakom koraku, te je krajnje vreme da odbacite ego i prihvatite sve divne stvari koje vam Univerzum donosi. 

Foto: Unsplash

Priredila: I. T.