grazia

Zodijak

2022. biće srećna godina za ova 4 horoskopska znaka

Teško je zaboraviti 2020. i 2021. godinu koje su i sa astrološke strane bile izuzetno nepovoljne, ali pošto je 2022. najzad tu, hajde da to makar pokušamo! Razume se, imaće i ona svoje ne tako svetle momente, ali ako je sudeći prema nekim drugim činjenicama, 2022. bi ipak trebalo da bude nešto bolja, i to naročito za četiri horoskopska znaka. 

Na povoljne astrološke okolnosti najviše utiče Jupiter koji je nešto pred Novu godinu ušao u znak Riba, a budući da Ribama vlada Jupiter, može se reći da je na idealnoj poziciji. Na proleće, 12. aprila, Jupiteru se pridružuje i Neptun, a ova konjunkcija se dešava jednom u 13 godina. Od 10. maja do 28. oktobra Jupiter će biti u znaku Ovna, da bi mu se kasnije ponovo vratio 20. decembra.

Šta sve ovo znači? Znači da ćemo od neba najzad dobiti sreću, mudrost, uzbuđenja i avanture; ljubav, romantiku i izobilje (dok je Jupiter u Ribama), a potom i podršku i samopouzdanje da ostvarimo sve što smo zamislili (dok je Jupiter u Ovnu).  

Da se zaključiti da će godina zapravo biti povoljna za sve znakove, ali ova četiri znaka (računa se i podznak) će naročito osetiti ovu dobru energiju!

OVAN

Ne postoji ništa što vi volite više od dokazivanja i korišćenja svog punog potencijala. S obzirom na to da će Jupiter boraviti i u vašem znaku, period koji je pred vama biće izuzetno plodonosan na svim poljima jer ćete dobiti samopouzdanje koje nikada do sada niste osetili!

RAK

Jupiter u Ribama aktiviraće vašu 9. kuću zabave, avanture i otvorenosti, što znači da vas očekuje period uzbudljivih dešavanja od kojih zastaje dah! Osetićete se dovoljno slobodno i spremno da im se prepustite što znači da ćete najzad moći da iskusite sve ono najbolje od života. Zaboravite na ograničenja - pred vama se otvara sasvim novi svet!

ŠKORPIJA

Jupiter u Ribama će aktivirati vašu strastvenu 5. kuću što znači da će vam odjednom sve izgledati romantičnije, lepše i šarenije. Osećaćete se odlično, toliko dobro da ćete pomisliti da je to možda magija, a nemojte se iznenaditi ukoliko budete kreativniji nego inače te probudite svoju umetničku stranu.

RIBE

S obzirom na to da će Jupiter boraviti u vašem znaku prilično dugo, slobodno možete da očekujete da će ovo biti jedna od vaših najboljih godina do sada! Ljubav i sreću sretaćete na svakom koraku, te je krajnje vreme da odbacite ego i prihvatite sve divne stvari koje vam Univerzum donosi. 

Foto: Unsplash

Priredila: I. T.

Pročitajte još

Povezane teme

Zodijak

Vikend horoskop od 12. do 14. avgusta

Ribe kao da ovog vikenda u vazduhu osećaju pozitivne promene koje dolaze. Nećete želeti da se previše mešate u ono što se dešava i verovatno ćete se samo prepustiti toku da vas nos...

Zodijak

Nedeljni horoskop od 08. do 14. avgusta

U proteklom periodu ste vi bili osoba koja je drugima pružala pomoć i podršku i ovo vas je sada premorilo. Vreme je da razmilite o onome što želite i posvetite se sopstvenim potreb...

Zodijak

Vikend astro od 05. do 07. avgusta

Vodolije će ovog vikenda kao i mnogo puta do sada preuzeti ulogu lidera. Budite oprezni da vaša odlučnost ne preraste u diktaturu.

Zodijak

Mesečni horoskop za avgust 2022.

Kada je sunce u Lavu očekivanja su veća...

Zodijak

Nedeljni astro od 1. do 7. avgusta

Pred nama je nedelja koja donosi nova iskustva.

Zodijak

Vikend astro od 29. do 31. jula

Šta su vam zvezde zaspisale za poslednji julski vikend pročitajte u nastavku...

Zodijak

Vikend astro od 22. do 24. jula

Šta su vam zvezde zapisale za vreli vikend pred nama, otkrijte u nastavku..

Zodijak

Nedeljni astro od 18. do 24. jula

Šta su vam zvezde zapisale za nedelju pred nama otkrijte u nastavku...

Zodijak

Vikend astro od 15. do 17. jula

Šta su vam zvezde zapisale za još jedna vreo viked, pročitajte u nastavku...

Zodijak

Nedeljni horoskop od 11. do 17. jula

Šta su vam zvezde zapisale za nedelju pred nama, pročitajte u nastavku..

Zodijak

Vikend astro od 08. do 11. jula

Šta su vam zvezde zapisale za vikend pred nama, pročitajte u nastavku..

Zodijak

Nedeljni horoskop za period od 04. do 11. jula

Za neke biće ovo nedelja odmora, za druge biće neophodno da fokus bude u zenitu...

Zodijak

Veliki LETNJI horoskop za 2022.

Saturn je rertogradan čitavo leto, temperature su previsoke još od maja - biće ovo jedno dugo, vrelo i nezaboravno leto!

Zodijak

Vikend astro od 01. do 04. jula

Šta su vam zvezde zapisale za vikend pred nama pročitajte u nastavku...

Zodijak

OVAN horoskop za leto 2022.

Kada je Saturn retrogradan celo leto, očekujte da bude svakako za pamćenje.