grazia

Zodijak

4 horoskopska znaka kojima ovog leta preti raskid

Ovo leto obećava velike promene na ljubavnom planu za sve horoskopske znakove, naročito kada počne sezona Lava, 22. jula. Uran, planeta revolucije, udružiće snage sa Severnim čvorom sudbine 31. jula ubrzavajući sve što je neizbežno - kako dobro, tako i loše. Kada smo već kod lošeg, stvari će se posebno zakuvati kada počne sezona Device, 22. avgusta, ali i kada se Venera, planeta ljubavi, bude suprotstavila Saturnu, planeti karme, 28. avgusta. Dakle, kraj leta naročito može da donese raskide, ali, ako se setimo da je sve to stvar sudbine, znajte da su ovakva dešavanja, na kraju krajeva, samo i isključivo za vaše dobro. Evo koji horoskopski znaci mogu biti najviše pogođeni ovakvom postavkom planeta:

Bik

Ovog leta imaćete mnogo toga na pameti, a pritisak će vam praviti i vaši odnosi. Vaša potreba da budete ono što ste oduvek želeli da budete učiniće da se posvetite renoviranju svog života od A do Š, ali to nikako nemojte shvatiti kao nešto loše - uostalom, vi samo idete za svojim snovima. Ova potreba potiče iz činjenice da se Severni čvor sudbine trenutno nalazi u Biku, međutim, to znači da se Južni čvor nalazi u 7. kući partnerstva, što osvetljava sve nesavršenosti vašeg ljubavnog života. A, kada Uran udruži snage sa Severnim čvorom, ozbiljno ćete razmisliti da li je vaša veza ona prava i da li podržava ono što vi želite da budete. 

Lav

Ne brinite, niko ne može da garantuje da ćete zaista morati da preživljavate raskid, ali čak i da se to desi, verovatno nećete smatrati da je došao kraj sveta. Planetarni aspekti koji stvaraju plodno tlo za ovakva dešavanja tiču se susreta Sunca u Lavu i Saturna što će vas navesti da se suočite sa realnošću i svojim najiskrenijim potrebama. Do trenutka kada Venera u Lavu bude formirala opoziciju sa Saturnom u Vodoliji 28. avgusta, možete shvatiti da sve te vaše potrebe uopšte nisu zadovoljene. A, ako vaš partner ne bude raspoložen da se nađete na pola puta, možda ćete odlučiti da stavite tačku na vašu priču.

Škorpija

Severni čvor sudbine ovog leta prolazi kroz vašu 7. kuću partnerstva što znači da ćete se suočiti sa svim toksičnim obrascima i navikama koje ste do sada negovali, a koji su vas zapravo sve vreme udaljavali od predivnog ljubavnog života o kom ste oduvek maštali. Ovo će vas navesti da stavite tačku na sve ono što vam zapravo ne prija, a čak i da raskid u ovom trenutku deluje kao nešto što ne želite - mislite na širu sliku. Na ovaj način samo pravite mesta za nešto mnogo bolje što će doći - zato, ne plašite se promena.

Vodolija

Ovog leta Univerzum vam pravi problem samo zato što se Saturn, planeta karme i posvećenosti, i dalje kreće kroz vaš znak. Budući da je Saturn tu da nas nauči redu i disciplini, verujte, ukoliko se prema svom ljubavnom životu odnosite nezrelo i neodgovorno, Univerzum će vam i te kako dati do znanja da nešto treba da promenite. Očekujte osvešćivanje svojih potreba i rešavanje svega što vam pričinjava stres od 22. jula, početka sezone Lava, kada će se vaše Sunce sresti sa Saturnom u 7. kući partnerstva. 

Foto: Unsplash

Priredila: I. T.

Pročitajte još

Povezane teme

Zodijak

Vikend horoskop od 12. do 14. avgusta

Ribe kao da ovog vikenda u vazduhu osećaju pozitivne promene koje dolaze. Nećete želeti da se previše mešate u ono što se dešava i verovatno ćete se samo prepustiti toku da vas nos...

Zodijak

Nedeljni horoskop od 08. do 14. avgusta

U proteklom periodu ste vi bili osoba koja je drugima pružala pomoć i podršku i ovo vas je sada premorilo. Vreme je da razmilite o onome što želite i posvetite se sopstvenim potreb...

Zodijak

Vikend astro od 05. do 07. avgusta

Vodolije će ovog vikenda kao i mnogo puta do sada preuzeti ulogu lidera. Budite oprezni da vaša odlučnost ne preraste u diktaturu.

Zodijak

Mesečni horoskop za avgust 2022.

Kada je sunce u Lavu očekivanja su veća...

Zodijak

Nedeljni astro od 1. do 7. avgusta

Pred nama je nedelja koja donosi nova iskustva.

Zodijak

Vikend astro od 29. do 31. jula

Šta su vam zvezde zaspisale za poslednji julski vikend pročitajte u nastavku...

Zodijak

Vikend astro od 22. do 24. jula

Šta su vam zvezde zapisale za vreli vikend pred nama, otkrijte u nastavku..

Zodijak

Nedeljni astro od 18. do 24. jula

Šta su vam zvezde zapisale za nedelju pred nama otkrijte u nastavku...

Zodijak

Vikend astro od 15. do 17. jula

Šta su vam zvezde zapisale za još jedna vreo viked, pročitajte u nastavku...

Zodijak

Nedeljni horoskop od 11. do 17. jula

Šta su vam zvezde zapisale za nedelju pred nama, pročitajte u nastavku..

Zodijak

Vikend astro od 08. do 11. jula

Šta su vam zvezde zapisale za vikend pred nama, pročitajte u nastavku..

Zodijak

Nedeljni horoskop za period od 04. do 11. jula

Za neke biće ovo nedelja odmora, za druge biće neophodno da fokus bude u zenitu...

Zodijak

Veliki LETNJI horoskop za 2022.

Saturn je rertogradan čitavo leto, temperature su previsoke još od maja - biće ovo jedno dugo, vrelo i nezaboravno leto!

Zodijak

Vikend astro od 01. do 04. jula

Šta su vam zvezde zapisale za vikend pred nama pročitajte u nastavku...

Zodijak

OVAN horoskop za leto 2022.

Kada je Saturn retrogradan celo leto, očekujte da bude svakako za pamćenje.