Zodijak

Astrološka prognoza za maj 2020.

Otkrivamo vam koja su iznenađenja poslednjeg prolećnog meseca pripremljena za predstavnike svih znakova zodijaka.

Pred nama su najprijatniji meseci u godini, tako da je vreme da se oslobodimo zimskih briga, prebacimo u lagani mood i setimo se kako se iskreno osmehnuti. Da biste olakšali klizanje između svih zamki koje će nam postaviti u ovom periodu planete, sledite savete iz naše prognoze, budite oprezni i sve će uspeti.

U maju će Jupiter (14. maja) i Saturn (11. maja) postati retrogradni, što može usporiti implementaciju važnih projekata. Ali to uopšte ne znači da što više gurate svoje inicijative, bolje će nešto popustiti - već suprotno. Svaka napetost sada će izazvati akutnu nuspojavu, kao da pokušavate da se oslobodite mehurića u boci sode dodavanjem nekoliko slatkiša. Pregledajte glavne detalje projekata ako počinju da propadaju. Pogledajte oko sebe: da li su svi zaposleni efikasni koliko se čini, ili su možda neki od njih došli da ažuriraju svoju radnu biografiju.

Dani od 1. do 3. maja će biti teški. Pokušajte da se izdvojite u krilu prirode da nađete kutak u šumovitom predelu, gde se roštilj neće pržiti pod monstruoznom muzikom uprkos vama i samoizolaciji. Merkur će ući u znak Blizanca i to će nam baciti puno misli, zanimljivih ideja i obećavajućih kontakata. Pripremite se za Puni Mesec 7. maja. Ostavite malo zalogaja za ovaj dan - to može biti korisno za razvoj vašeg vlastitog posla. Mars će se 13. maja preseliti u sazvežđe Ribe, a Venera će se okrenuti i ostati na tom položaju do 25. juna. Ovo je period kada će vam se činiti da će apokalipsa pokucati na vrata. Budite spremni za prepreke i odnosite se prema njima kao prema ispitu sa planeta. Zbog činjenice da je Venera retrogradna, sasvim je moguće da će se pojaviti projekti koje ste davno zakopali iza sebe. Odjednom se na vašem pragu može pojaviti bivši koji se želi vratiti. Sledećeg dana, 14. maja, Jupiter će se preokrenuti i tada može doći do promena u radu. Ako već dugo osećate da šef postupa prema vama kao svom vlasništvu, onda je vreme da nešto promenite. Ne zaboravite: smisao života je biti srećan.

Novi mesec će doći 22. maja. Krizni lunarni mesec se bliži kraju, i mnogi nagomilani problemi moraće da skoče sa ramena. Idite na jogu ili masažu toga dana kako biste vežbali ukočene mišiće i zglobove. 28. maja Merkur će krenuti prema Raku i u ovom trenutku je najbolje da prošetamo što je moguće više. Zamenite video zapise pametnim predavanjima o tome kako mozak funkcioniše. Pregledajte instagrame sa inspirativnim fotografijama prelepih domova. Ovo je dobar period za čišćenje i udobnost u vašem domu. Merkur će provesti ceo naredni mesec tamo, tako da imate dovoljno vremena za šivenje novih zavesa ili renoviranje kupatila.

 

marieclaire.ru

 

Povezane teme

Zodijak

Horoskop za Ribe za 2021. godinu

Horoskop za Ribe 2021: kroz nedaće u svetliju budućnost.

Zodijak

Horoskop za Vodolije za 2021. godinu

Vodolije očekuje veoma uzbudljiva godina!

Zodijak

Horoskop za Jarca za 2021. godinu

Nastavite da se borite za uspeh...

Zodijak

Horoskop za Strelca za 2021. godinu

U narednoj godini imaćete priliku da svojim inovativnim idejama skrenete pažnju nadređenih i oni će ih podržati.

Zodijak

Horoskop za Škorpije za 2021. godinu

Predstavnici horoskopskog znaka Škorpije imaće sve preduslove za postizanje uspeha 2021. godine, ali često će se pojaviti situacije i čini se kao da neko namerno ometa ovo.

Zodijak

Horoskop za Vage za 2021. godinu

Horoskop za Vagu 2021: godina prosperiteta i ljubavi.

Zodijak

Horoskop za Device za 2021. godinu

Drage Device, ovo je vaša godina!

Zodijak

Horoskop za Rakove za 2021. godinu

Generalno, 2021. će za Rakove biti uspešna, godina ispunjenja želja i sprovođenja planova.

Zodijak

Venera u Jarcu, ili najromantičniji dani januara

Kako premeštanje voljene planete može uticati na život svakog od nas?

Zodijak

Horoskop za Blizance za 2021. godinu

Tokom prva tri meseca, Blizanci će balansirati između osećaja potpunog zadovoljstva životom i osećaja potpune frustracije zbog svoje kontroverzne prirode i uticaja društvenog, p...

Zodijak

Horoskop za Bikove za 2021. godinu

Predstavnici horoskopskog znaka Bika će godinu započeti vrlo aktivno.

Zodijak

Horoskop za Ovnove za 2021. godinu

Život ne ide uvek glatko...

Zodijak

Šta je svaki horoskopski znak naučio 2020. godine?

Najduža i vrlo teška godina (i ne samo zato što je bila prestupna) konačno se završila.

Zodijak

Horoskop otkriva: šta možemo očekivati od januara 2021?

Već od 4-og januara Merkur, približavajući se Plutonu kreće da pravi i kvadratni aspekt sa Marsom koji će, što iz znaka Jarca što iz znaka Vodolije – trajati sve do 10-og januara.