Zodijak

Astrološka prognoza za maj 2020.

Otkrivamo vam koja su iznenađenja poslednjeg prolećnog meseca pripremljena za predstavnike svih znakova zodijaka.

Pred nama su najprijatniji meseci u godini, tako da je vreme da se oslobodimo zimskih briga, prebacimo u lagani mood i setimo se kako se iskreno osmehnuti. Da biste olakšali klizanje između svih zamki koje će nam postaviti u ovom periodu planete, sledite savete iz naše prognoze, budite oprezni i sve će uspeti.

U maju će Jupiter (14. maja) i Saturn (11. maja) postati retrogradni, što može usporiti implementaciju važnih projekata. Ali to uopšte ne znači da što više gurate svoje inicijative, bolje će nešto popustiti - već suprotno. Svaka napetost sada će izazvati akutnu nuspojavu, kao da pokušavate da se oslobodite mehurića u boci sode dodavanjem nekoliko slatkiša. Pregledajte glavne detalje projekata ako počinju da propadaju. Pogledajte oko sebe: da li su svi zaposleni efikasni koliko se čini, ili su možda neki od njih došli da ažuriraju svoju radnu biografiju.

Dani od 1. do 3. maja će biti teški. Pokušajte da se izdvojite u krilu prirode da nađete kutak u šumovitom predelu, gde se roštilj neće pržiti pod monstruoznom muzikom uprkos vama i samoizolaciji. Merkur će ući u znak Blizanca i to će nam baciti puno misli, zanimljivih ideja i obećavajućih kontakata. Pripremite se za Puni Mesec 7. maja. Ostavite malo zalogaja za ovaj dan - to može biti korisno za razvoj vašeg vlastitog posla. Mars će se 13. maja preseliti u sazvežđe Ribe, a Venera će se okrenuti i ostati na tom položaju do 25. juna. Ovo je period kada će vam se činiti da će apokalipsa pokucati na vrata. Budite spremni za prepreke i odnosite se prema njima kao prema ispitu sa planeta. Zbog činjenice da je Venera retrogradna, sasvim je moguće da će se pojaviti projekti koje ste davno zakopali iza sebe. Odjednom se na vašem pragu može pojaviti bivši koji se želi vratiti. Sledećeg dana, 14. maja, Jupiter će se preokrenuti i tada može doći do promena u radu. Ako već dugo osećate da šef postupa prema vama kao svom vlasništvu, onda je vreme da nešto promenite. Ne zaboravite: smisao života je biti srećan.

Novi mesec će doći 22. maja. Krizni lunarni mesec se bliži kraju, i mnogi nagomilani problemi moraće da skoče sa ramena. Idite na jogu ili masažu toga dana kako biste vežbali ukočene mišiće i zglobove. 28. maja Merkur će krenuti prema Raku i u ovom trenutku je najbolje da prošetamo što je moguće više. Zamenite video zapise pametnim predavanjima o tome kako mozak funkcioniše. Pregledajte instagrame sa inspirativnim fotografijama prelepih domova. Ovo je dobar period za čišćenje i udobnost u vašem domu. Merkur će provesti ceo naredni mesec tamo, tako da imate dovoljno vremena za šivenje novih zavesa ili renoviranje kupatila.

 

marieclaire.ru

 

Povezane teme

Zodijak

Horoskop otkriva: šta možemo očekivati od avgusta 2020?

Početak avguta dočekujemo sa ne baš lepim rasporedom planeta – veliki komunikacijski problemi, posebno u porodičnom, poslovnom i emotivnom segmentu.

Zodijak

Mars u Ovnu do kraja godine: Rakovima je potrebna podrška, a Strelcu motivacija

Vreme je da se pripremimo za vatrena osećanja - obično Mars ne ostaje u jednom znaku duže od šest nedelja, ali ovaj put imaćemo dugu turneju po Ovnu.

Zodijak

Čestitamo kraj retrogradnog Merkura! Ali da li će nam biti lakše?

Tema koji izaziva probleme i uzrok svih nesporazuma! Da li zaista postoji svetla linija u našem životu? Ili se prerano radovati?

Zodijak

Horoskop otkriva: sta mozemo očekivati od jula 2020

Jul bismo slobodno mogli nazvati sudbinskim mesecom jer će u njemu doći do nekih značajnih promena, na poslovnom, emotivnom, životnom planu kod svakog od nas.

Zodijak

Kako retrogradni Merkur utiče na naše telo, energiju i kožu?

Merkur je krenuo retrogradno 18. juna i ovo kretanje će trajati do 12. jula. Postoje li zaista posledice ne samo na odnose, već i na izgled?

Zodijak

Koja će tri znaka zodijaka imati sreće u drugoj polovini 2020. godine?

Prva polovina 2020. godine, za neke ljude je postala zona destruktivnog uragana, za druge je proletela kao da je nije ni bilo.

Zodijak

Kako astrolozi povezuju trenutni retrogradni Jupiter sa koronavirusom

Još jedna planeta je počela svoje retrogradno kretanje.

Zodijak

Zaštitite svoju ljubav: retrogradna Venera vraća se prvi put nakon dve godine

13. maja, Venera, planeta ljubavi i naklonosti u astrologiji, započela je retrogradno kretanje prvi put nakon dve godine, a njen uticaj biće jak i intenzivan.

Zodijak

Kako će retrogradna Venera uticati na naš lični život

Ako ste trenutno u svađi sa svojim partnerom, može se činiti ironičnim ali treba znati da je retrogradna Venera - za koju se veruje da utiče na naše romantične veze - u aktivnom st...

Zodijak

Šta vaš horoskopski znak traži u drugoj polovini

Astrološki saveti koji će vam pomoći da ne propustite ono što vam je potrebno.

Zodijak

Maj 2020: dobri i loši dani u smislu astrologije

Ovog meseca nas čeka jedan od najsrećnijih perioda u godini. Označite važan datum u kalendaru!

Zodijak

Ispunjenje želja je moguće ako ih pravilno zamislite

Kako da zamislite želju prema vašem horoskopskom znaku da bi se što pre ostvarila?

Zodijak

Horoskop otkriva: šta možemo očekivati od maja 2020

Na ulasku u maj mesec Sunce, Merkur i Uran nalaze se u znaku Bika. Venera je u Blizancima, Mesec u prvoj četvrti u znaku Lava. U znaku Jarca se nalaze retrogradni Pluton i Jupiter,...

Zodijak

Ko su najzanimljivije žene horoskopa i zašto su tako posebne?

Postoje žene koje jednostavno očaravaju gde god da se pojave.