Zodijak

Horoskop za Bikove za 2021. godinu

Predstavnici horoskopskog znaka Bika će godinu započeti vrlo aktivno. Iako znate šta želite, vaše ponašanje može biti destruktivno. U martu Bikovi će postati mirniji, a u aprilu će moći pravilno da postave svoje prioritete. Bik treba da bude oprezan u julu jer ga ovde očekuju problemi u vezi, ugledu i zdravlju. Glavna stvar je da se ne obeshrabrite, jer se sve može rešiti revidiranjem svojih stavova i napornim radom na sebi. Avgust i oktobar biće obećavajući za sve oblasti života Bika.

Koji je vaš cilj za 2021?

2021. Bik će se i dalje oslobađati i nastaviti svoj proces promena kako bi postali još nezavisniji po svaku cenu. Sve u svemu, ovo će biti značajna godina za Bika, sa puno sjajnih trenutaka.

Bik ljubavni horoskop 2021: očekujte dramu

Pluton i Neptun će primorati Bika da pametno i selektivno bira prijatelje. Izbegavajte da budete preterano tvrdoglavi u vezi, jer vam može naštetiti. U februaru, junu, krajem septembra i početkom oktobra, retrogradni Merkur će zakomplikovati vašu vezu. Pokušajte da izbegnete nesporazume tokom ovog perioda.

U martu i aprilu Bik će doživeti ljubav i romantiku. U maju je sasvim moguće da se neki predstavnici ovog znaka osećaju razočarano. Usredsredite se na što veću otvorenost, ne očekujte čuda i sve će biti u redu! Možda ćete s vremena na vreme želeti da budete sami, ali vaš ljubavni život će postati prioritet, a susreti sa drugim ljudima će se nastaviti i postati uzbudljiviji.

Savet astrologa Biku za 2021:

„Vaš prioritet biće ljubav u svim oblicima: porodica, ljubav i prijateljstvo. Ali trebali biste biti oprezni, jer su neki sukobi sa partnerima vrlo mogući, a možda ćete i biti izdani. Samo budite budni, uživajte u životu, a vaše veze će samo ojačati “.

Bik karijera i finansije 2021. godine:

Početkom 2021. godine Bik neće moći napredovati u svom poslu onoliko brzo koliko bi želeo. Ali sve će uskoro doći na svoje mesto i dobićete značajnu podršku, tada ćete morati da pokažete svoj potencijal i ojačate svoj položaj na poslu. Međutim, ovo može podrazumevati dodatne odgovornosti koje će zahtevati više vremena i energije nego što biste želeli. Ali, uskoro ćete moći da se prilagodite i uravnotežite svoj posao.

2021. biće takođe vrlo dobra godina za finansijski uspeh i izgradnju kapaciteta. Oni rođeni pod drugim horoskopskim znakom na proleće će se možda suočiti sa važnim finansijskim izborima. I ovde će najbolji savetnik u donošenju prave odluke biti vaš racionalni um i razboritost. Kraj godine biće za Bika smiren i pružiće priliku da konačno pronađu željenu stabilnost.

Bik horoskop za zdravlje 2021:

Mars, Jupiter, Uran i Pluton će vam pružiti ogromnu energiju, ali Saturn će vas tokom godine podsećati na ograničenja kojih se morate pridržavati da biste izbegli proces sagorevanja. Pa čak i ako smatrate da ove prepreke ograničavaju vaš život, Saturn, velika mudra planeta, može vas samo naterati da se opustite. Mesec i Venera takođe će vas primorati da se brinete o sebi. Pokušajte da se fizički pozabavite kad je potrebno, usredsredite se na hobije koji vam omogućavaju emocionalno oslobađanje i dozvolite sebi neke opuštajuće tretmane.

Uticaji planeta na Bika 2021. godine

3 planete će uticati na Bika 2021. godine:

• Jupiter gura Bika da postigne svoje ciljeve i finansijsko blagostanje.

• Saturn i Uran će primorati Bika da bude rastrgan između želje za promenom i poteškoća sa kojima će se morati suočiti prilikom započinjanja novog posla ili projekta.

Zaključak i želja Biku

Ništa u životu ne dolazi lako, a Bik to zna bolje od bilo koga drugog. 2021. Bik će težiti postizanju svojih ciljeva, ali će ih sputati neki strahovi, prepreke i razne okolnosti.

Krenite napred kroz život smireno i odmereno, zamišljajući cilj kome težite, ne dozvolite da vas bilo šta spolja slomi i zaustavi i sigurno ćete postići ono što želite!

Povezane teme

Zodijak

Retrogradni Merkur je završen! Zašto je prerano za radost?

Ne žurite da preuzmite odložene projekte - pokriveni smo „retro senkom“. Ali u celini, disanje postaje malo lakše.

Zodijak

Horoskop za proleće 2021. po horoskopskim znakovima

Proleće 2021. će nam svima dati novu snagu.

Zodijak

Pet horoskopskih znakova koji imaju najjaču intuiciju

Neke ljude je jednostavno nemoguće prevariti!

Zodijak

Horoskop za februar 2021. za Ribe

Ribe u februaru 2021. ne treba nikome ništa da dokazuju.

Zodijak

Tri horoskopska znaka koji će ovog proleća upoznati pravu ljubav

Ukoliko ste sami, budite na oprezu! Proleće 2021. može biti izuzetno romantično za ova tri horoskopska znaka.

Zodijak

Horoskop za februar 2021. za Vodolije

Vodolije će se u februaru 2021. osećati apsolutno opušteno.

Zodijak

Šta februar donosi Jarčevima

Februar će biti bogat događajima i poznanstvima.

Zodijak

Horoskop za Strelca za februar 2021

U februaru ste stabilni, pažljivi, verujete u savršenstvo sveta oko sebe.

Zodijak

Horoskop za Škorpije - februar 2021.

Ovog meseca trudite se da budete stabilni, praktični i odmereni.

Zodijak

Šta su zvezde pripremile za Vage u februaru

Senzualni ste i romantični, lebdite u oblacima i sanjate o divnoj budućnosti.

Zodijak

Šta februar donosi Devicama

Vaš intelekt je vaš štit kojim ćete zaštititi ne samo sebe, već i svoje voljene.

Zodijak

Šta očekuje Lavove tokom februara

Karakterne osobine Lava neće im omogućiti da u februaru ostanu suzdržani i dobroćudni u kritičnim situacijama.

Zodijak

Horoskop otkriva: šta možemo očekivati od februara 2021?

Na ulasku u februar sačekuje nas Sunce u znaku Vodolije, kao i Jupiter, Saturn i retrogradni Merkur. U znaku Riba se nalazi Neptun, u znaku Bika Uran i Mars. Mesec je u znaku Devic...