grazia

Zodijak

Horoskop za Blizance za februar 2021.

U februaru Blizance će karakterisati anksioznost i sumnja.

Njihova dualna ličnost ispoljiće se u maksimalnoj meri. Kako bi zadovoljili svoje materijalne potrebe, Blizanci će biti spremni da krenu krivudavim putem. Ovo treba imati na umu kada prihvatate predloge koji na prvi pogled izgledaju primamljivo. Savet: ne gubite glavu, u suprotnom, pokušavajući da se izvučete iz krizne situacije, možete ući u još veću krizu. U ovom periodu postoje visoki rizici da se upustite u finansijske avanture, sa negativnim posledicama za budućnost. Februar nije najbolje vreme za promenu mesta prebivališta i posla. Blizanci će se osećati potpuno opušteno u krugu prijatelja ili ljudi koji su im vrlo bliski. Okružite se komunikacijom sa prijateljima ili samo ljubaznim ljudima, oni će vam dati i optimizam i psihološku snagu, a možda i mudre savete ili informacije korisne za vašu aktivnost.

Početak meseca biće izazovan jer Blizanci neće moći brzo da preusmere fokus. A životne okolnosti mogu zahtevati hitne odluke. Blizanci treba da se prilagode brzom tempu ne ulazeći u nepotrebne detalje. Da biste zadržali posao, morate se odreći udobnosti i nekih zadovoljstava.

U ljubavi, naprotiv, bolje je ne žuriti, vezujući se za nove veze. Trebalo bi da bolje upoznate svog voljenog tako što ćete ga pažljivo gledati u životnim situacijama. U svađama, Blizanci ne bi trebalo da pokazuju sebičnost. Kompromis i korak unazad brzo će vratiti nekadašnje razumevanje i doneti više koristi Blizancima.

Sredinom februara postoji opasnost od predavanja i odustajanja na pola puta, ali ovo će biti test snage Blizanaca. Nema potrebe da napuštate posao ako se rezultat još ne pojavi. Pre nego što kažete ne, morate izvagati prednosti i nedostatke. Plusevi će najverovatnije biti u većini. Stresne situacije mogu vas čekati na svakom koraku: na poslu, u porodici, na ulici. Da ne bi klonuli duhom, Blizanci treba da održavaju fizičku kondiciju u dobroj formi, da ne budu sami sa svojim mislima, da svoja iskustva podele sa prijateljima. Pozitivan stav je najbolji način da se izbegnu nevolje. U porodičnom životu će doći do značajnog zagrevanja, ali harmonija će trajati onoliko koliko to žele sami Blizanci i čine sve napore da to učine.

Krajem februara Sunce će ući u znak Riba, što će izazvati porast energetskih sila u Blizancima. Nova poznanstva i širenje horizonta prilika. Među novim ljudima biće i oni koji su predstavnicima znaka poslati s razlogom da prenesu određeno iskustvo. Biće pozitivno ili negativno, zavisi samo od samih Blizanaca. Ovih dana ne biste trebali računati na podršku spolja, treba da se borite sami, tada će rezultat zaista ugoditi. Blizanci će pokušati da ispune sva očekivanja drugih i ovo će biti njihova greška. Ne treba se voditi javnim mnjenjem, ono je promenljivo. Ispoljena individualnost približiće vas onima koji su po mentalitetu i principima bliski Blizancima. Najbolji oporavak tela biće kratak odmor bez TV-a ili uređaja. Ovo normalizuje san i stabilizuje krvni pritisak.

 

Povezane teme

Zodijak

Sitnice zbog kojih horoskopski znaci raskidaju

Sigurno se i vama desilo da se zabavljate sa nekim ko je na papiru skroz u redu, ali ima sitnu manu koji vi prosto ne možete da tolerišete. Istina je da svaki horoskopski znak ima...

Zodijak

U kom dobu horoskopski znaci upoznaju svoju pravu ljubav

Predstavnici različitih horoskopskih znakova imaju različite stavove prema potrazi za ljubavlju - neki su vrlo mladi spremni da započnu ozbiljnu vezu, dok drugi, naprotiv, više vol...

Zodijak

Astrološka prognoza za maj 2021. godine za sve horoskopske znakove

Kakva je iznenađenja poslednji prolećni mesec pripremio za predstavnike svih znakova zodijaka.

Zodijak

Voleti sebe: kako svaki horoskopski znak treba da brine o sebi

Astrolozi otkrivaju šta svaki znak zodijaka treba da uradi kako bi briga o sebi donosila više koristi i zadovoljstva.

Zodijak

Ovi horoskopski znaci svakodnevno uživaju u životu

Uvek pronađu nešto zbog čega se mogu radovati.

Zodijak

Kako vam zodijački znak staje na put u razvoju karijere

I kako popraviti situaciju i dobiti unapređenje?

Zodijak

Astrološka prognoza za april 2021. godine za sve horoskopske znakove

Saznaćemo sa kojim ćemo se poteškoćama i radostima suočiti ovog proleća.

Zodijak

Horoskop otkriva: šta možemo očekivati od aprila 2021?

Proleće se lagano zahuktava a mi još uvek nismo uspeli da ispratimo njegov tempo. Ili neodlučno stojimo u mestu ili koračamo nekim sitnim, opreznim koracima. Mogli bismo da vidimo...

Zodijak

Ne paničite! Najčešći strahovi horoskopskih znakova

Nema čudovišta u ormaru i vampira ispod kreveta.

Zodijak

Ljubav i novac: ono što Venera obećava svakom horoskopskom znaku

Što se tiče astrologije, planeta zadovoljstva, privlačnosti i stila tačno zna sve o vama i vašem ličnom životu.

Zodijak

Šta treba da znate o elementu vašeg horoskopskog znaka

Možda znate vaš horoskopski znak, ali znate li koji element vlada njime?

Zodijak

Horoskopski znaci koji će se zaljubiti u martu

Dolaskom proleća, mnogi tradicionalno čekaju čudo, nadaju se zaljubljivanju, a ovo nebesko trojstvo ima veliku šansu da zaroni u romantična osećanja ovog proleća.