grazia

Zodijak

Horoskop za februar 2021. za Ribe

Ribe u februaru 2021. ne treba nikome ništa da dokazuju.

Mnogo važniji od javnog mnjenja ili glasina iza vaših leđa treba da budu odnosi unutar porodičnog ognjišta i plodnost vašeg rada. Činjenica je da će događaji ovog meseca ostaviti primetan pečat na budući život. Zbog toga je veoma važno da se dokažete kao porodični čovek i radnik čiji profesionalni kvaliteti zaslužuju aplauz.

Uticaj zvezda i planeta

Kako se zima približava finalu, Ribe će često doživljavati oscilacije u svom raspoloženju. Ovo je normalna reakcija na agresiju dve neprijateljske planete odjednom. Mesec i Venera postaće antagonisti vašeg znaka u februaru 2021. godine. Svaka od ovih planeta odgovorna je za senzorno-emocionalni aspekt. Iz tog razloga se glavna zbunjenost u Ribama očekuje upravo u raspoloženju i u odnosu prema spoljnom svetu.

Više od jednom ili dva puta tokom ovog meseca, mnogi od vas će osetiti da problemima nema kraja, da svi oko vas izgledaju osuđujuće ili prezirno. Objektivno govoreći, to sigurno nije slučaj. Još jednom će se odigrati nasilna fantazija Riba, a pogoršaće je negativni Mesec i Venera.

Važno je uzeti vremena da zaustavite ovaj depresivni tok u sebi. Tradicionalni vođa vašeg znaka, Neptun, očigledno nije pomoćnik u ovom pitanju. Dobro je što ćete na kraju zime imati dodatnog pokrovitelja - planetu Jupiter. Upravo će on učiniti Ribe mentalno zrelima, ubijajući sve preterane strahove i fobije.

Sve su šanse da ovaj mesec provedete uzdignute glave čineći svaki dan odskočnom daskom za nove uspehe. Poradite na sebi. Sada je vreme da obratite pažnju na sport, da naučite upravljanje vremenom.

Lični život

Tokom celog februara Ribama će biti korisno da imaju potpunu kontrolu nad dešavanjima u porodici. Dok se ne pojave glavni problemi, pojaviće se objektivni preduslovi da se te nevolje pojave nešto kasnije. Vaš zadatak je da na vreme upozorite i na nezadovoljstvo bliskih članova porodice i na ljubomoru bračnog partnera. Ova osobina može poprimiti preterane razmere, stvarajući pretnju razvodom.

Usamljene Ribe se podstiču da rade isključivo na sebi. Suprotni pol ne voli povučene, depresivne ljude. Ako želite da privučete nečiju pažnju, isprobajte osmeh i postanite izvor pozitivnih emocija.

 

Povezane teme

Zodijak

Ovi horoskopski znaci svakodnevno uživaju u životu

Uvek pronađu nešto zbog čega se mogu radovati.

Zodijak

Kako vam zodijački znak staje na put u razvoju karijere

I kako popraviti situaciju i dobiti unapređenje?

Zodijak

Astrološka prognoza za april 2021. godine za sve horoskopske znakove

Saznaćemo sa kojim ćemo se poteškoćama i radostima suočiti ovog proleća.

Zodijak

Horoskop otkriva: šta možemo očekivati od aprila 2021?

Proleće se lagano zahuktava a mi još uvek nismo uspeli da ispratimo njegov tempo. Ili neodlučno stojimo u mestu ili koračamo nekim sitnim, opreznim koracima. Mogli bismo da vidimo...

Zodijak

Ne paničite! Najčešći strahovi horoskopskih znakova

Nema čudovišta u ormaru i vampira ispod kreveta.

Zodijak

Ljubav i novac: ono što Venera obećava svakom horoskopskom znaku

Što se tiče astrologije, planeta zadovoljstva, privlačnosti i stila tačno zna sve o vama i vašem ličnom životu.

Zodijak

Šta treba da znate o elementu vašeg horoskopskog znaka

Možda znate vaš horoskopski znak, ali znate li koji element vlada njime?

Zodijak

Horoskopski znaci koji će se zaljubiti u martu

Dolaskom proleća, mnogi tradicionalno čekaju čudo, nadaju se zaljubljivanju, a ovo nebesko trojstvo ima veliku šansu da zaroni u romantična osećanja ovog proleća.

Zodijak

Astrološka prognoza za mart 2021. godine za svaki znak Zodijaka

Mart 2021. je mesec kada će vreme leteti vrlo brzo.

Zodijak

Horoskop otkriva: šta možemo očekivati od marta 2021?

Juhu! Pred nama je prvi prolećni mesec, ali ujedno – pred nama je i prvi mesec koji će nas istinski pokrenuti.

Zodijak

Retrogradni Merkur je završen! Zašto je prerano za radost?

Ne žurite da preuzmite odložene projekte - pokriveni smo „retro senkom“. Ali u celini, disanje postaje malo lakše.