grazia

Zodijak

Horoskop za februar 2021. za Vodolije

Vodolije će se u februaru 2021. osećati apsolutno opušteno. Ovo je jedinstveni trenutak kada vašem znaku ne prete lična drama, finansijska kriza ili profesionalne nevolje. Možda će telu biti potrebno malo više pažnje. Minimalno obogatite svoju ishranu svežim povrćem i voćem.

Uticaj zvezda i planeta

U životu Vodolije krajem zime 2021. neće biti intenzivne planetarne borbe. Jedina planeta koja pokušava da poremeti ritam vašeg života povući će se vrlo brzo. Ovde se radi o Saturnu, koji će, zauzevši retrogradan položaj u odnosu na Vodoliju, pokušati da napravi pustoš po tako važnom pitanju kao što je planiranje dugoročnih pitanja.

Slažete se, kako možete stvoriti haos u onome što uopšte izgleda vrlo, vrlo maglovito? Imate impresivnu količinu slobodnog vremena da ispravite sam cilj koji će Saturn pokušati da odbaci sa pravog puta. Drugim rečima, ovoj planeti nije suđeno da izaziva velike poremećaje i definitivno nećete izgubiti kontrolu nad onim što se dešava.

Na kraju ove zime na svojoj strani nećete imati samo tradicionalnog vođu, Uran. Merkur će pomoći ovoj planeti. On je taj koji stabilizuje sve što uključuje koncept materijalnog aspekta. Mnoge Vodolije u ovom segmentu primetiće, ako ne rast, onda stabilnost prihoda, moći će da deo svojih finansijskih sredstava uspešno ulože u neki perspektivan posao.

Lični život

U međuljudskoj sferi Vodolije očekuje izvestan napredak. Porodični predstavnici ovog znaka moći će uspešno da reše neko teško pitanje vezano za budućnost u braku. Možda govorimo o vrlo ozbiljnom pitanju vezanom za potomstvo, prebivalište ili veće kupovine.

Za one koji sanjaju o ljubavi i romansi, u februaru 2021. biće korisno da počnu da traže novu priliku. Ne brinite, imaćete dovoljno vremena i finansijskih sredstava da uspešno ažurirate svoj ormar i postanete još privlačnija osoba u očima ljudi suprotnog pola.

Šta raditi, kako se ponašati

Profesionalni život može izazvati neprijatnosti samo za one Vodolije koji su se pre izvesnog vremena našli na listi kandidata za otkaz. Ali čak i vi ćete imati sreće i ako uložite određeni napor sa svoje strane, eliminisaćete ovu pretnju. Do kraja februara 2021. godine, profesionalna situacija će se potpuno stabilizovati i više neće izazivati zabrinutost.

Vodolije koje rade za sebe mogu da veruju svojoj intuiciji. Pomoću nje ćete odrediti dalji pravac vašeg preduzeća. Ovo je ideja koja na prvi pogled izgleda kao još jedna utopija, a nakon detaljnijeg pregleda izgleda kao smela, vrhunska inovacija.

 

Povezane teme

Zodijak

Ovi horoskopski znaci svakodnevno uživaju u životu

Uvek pronađu nešto zbog čega se mogu radovati.

Zodijak

Kako vam zodijački znak staje na put u razvoju karijere

I kako popraviti situaciju i dobiti unapređenje?

Zodijak

Astrološka prognoza za april 2021. godine za sve horoskopske znakove

Saznaćemo sa kojim ćemo se poteškoćama i radostima suočiti ovog proleća.

Zodijak

Horoskop otkriva: šta možemo očekivati od aprila 2021?

Proleće se lagano zahuktava a mi još uvek nismo uspeli da ispratimo njegov tempo. Ili neodlučno stojimo u mestu ili koračamo nekim sitnim, opreznim koracima. Mogli bismo da vidimo...

Zodijak

Ne paničite! Najčešći strahovi horoskopskih znakova

Nema čudovišta u ormaru i vampira ispod kreveta.

Zodijak

Ljubav i novac: ono što Venera obećava svakom horoskopskom znaku

Što se tiče astrologije, planeta zadovoljstva, privlačnosti i stila tačno zna sve o vama i vašem ličnom životu.

Zodijak

Šta treba da znate o elementu vašeg horoskopskog znaka

Možda znate vaš horoskopski znak, ali znate li koji element vlada njime?

Zodijak

Horoskopski znaci koji će se zaljubiti u martu

Dolaskom proleća, mnogi tradicionalno čekaju čudo, nadaju se zaljubljivanju, a ovo nebesko trojstvo ima veliku šansu da zaroni u romantična osećanja ovog proleća.

Zodijak

Astrološka prognoza za mart 2021. godine za svaki znak Zodijaka

Mart 2021. je mesec kada će vreme leteti vrlo brzo.

Zodijak

Horoskop otkriva: šta možemo očekivati od marta 2021?

Juhu! Pred nama je prvi prolećni mesec, ali ujedno – pred nama je i prvi mesec koji će nas istinski pokrenuti.

Zodijak

Retrogradni Merkur je završen! Zašto je prerano za radost?

Ne žurite da preuzmite odložene projekte - pokriveni smo „retro senkom“. Ali u celini, disanje postaje malo lakše.