Zodijak

Horoskop za Lava za 2021. godinu

Borba i blaženstvo!

Za predstavnike horoskopskog znaka Lav, januar 2021. počinje haotično, ali u februaru će se situacija stabilizovati i Lav će početi da živi uobičajenim energičnim tempom. U martu će Lavovi dobiti nagradu, biće zadovoljni u svim aspektima svog života. U maju i junu, Lavovi će se osećati pomalo umorno od problema u svom profesionalnom i ličnom životu. Ovo će za njih postati težak teret.

Na leto će ljubav upasti u život Lavova i sve će osvetliti svojom svetlošću. Oktobar će ih dovesti u stanje blaženstva. Kraj godine biće emotivan i stresan. Decembar će stimulisati Lavove da ostanu pozitivni u svim situacijama, čak i onim najtežim.

Koji je vaš cilj za 2021?

2021. godine Lavovi će razmotriti pitanje braka, ali istovremeno će sumnjati da li rade ispravno. U profesionalnom okruženju, Lavovi će slediti svoje ciljeve, braniti svoja prava i svoje ambicije pretvoriti u stvarnost.

Ljubavni horoskop Lava 2021: prijateljstvo, ljubav, romansa...

2021. biće radosna godina za lični život Lavova, očekuju ih novi svetli sastanci i druženja sa dobrim starim prijateljima, i samo vreme provedeno sa voljenima činiće ih mirnim i radosnim. Za Lavove je cela 2021. godina kolektiva. Sjajno će se zabavljati, ne samo sa prijateljima i poznanicima, već će se i osećati sjajno u timskom radu.

Uprkos tako radosnom predviđanju u ličnom životu u uskom društvenom krugu Lavovi mogu očekivati izdaju voljene osobe. Ovo neće donositi nikakve posebne probleme, ali moraće da prekinu vezu sa ovom osobom. Najopasniji meseci u tom pogledu biće april, jun i decembar 2021.

Generalno, u odnosima sa drugim ljudima, Lavove očekuje puno ljubavi i međusobnog razumevanja. Lavovi će nastojati da ojačaju svoju romantičnu vezu sa svojim partnerom. A oni Lavovi koji su trenutno slobodni mogu biti sigurni da će svoju ljubav pronaći u bliskoj budućnosti.

Savet astrologa Lavu za 2021:

„Lavovi će možda doživeti izdaju prijatelja 2021. godine, ali u celini će biti veoma srećni u prijateljstvu i ljubavi 2021. godine. Stoga, ako je takvom događaju suđeno da se dogodi, ostanite verni sebi i čvrsto branite svoje stavove i uverenja “.

Karijera i finansije 2021. godine: promene posla i investicije

Profesionalni život Lavova 2021. s vremena na vreme predstavljaće neprijatna iznenađenja, što će Lavove učiniti nestrpljivim i nervoznim. Pregovaranjem i zagovaranjem možete napredovati u svojoj karijeri. Kolege će vas podržati u svim poduhvatima. U martu Lavove očekuje mir i zadovoljstvo na radnom mestu, a uskoro može doći ponuda za novi posao ili unosan ugovor.

Pitanje da li je dobra opcija za promenu posla sada će biti akutno za Lavove i biće vrlo pažljivo razmotreno. Utvrdićete šta vam je najvažnije: smirenost i stabilnost ili hrabrost i otvaranje novih horizonata za sebe.

2021. godine Saturn daje Lavu nadu u finansijsko poboljšanje i nudiće neke mogućnosti za povećanje prihoda. Vaša intuicija će vam pomoći da donesete ispravne odluke o tome koje investicije da izvršite i koje dogovore. Slobodno insistirajte na vraćanju novca ako postoje ljudi koji vam zaista duguju.

Zdravstveni horoskop Lava za 2021. godinu: volite život i budite smireni

Darivan hrabrošću i dinamičnošću, Lav će doživeti trenutke potpune euforije u narednoj 2021. godini. Postaćete primer mnogima u tome kako se voli život. Međutim, 2021. Lavove očekuje izvestan pritisak i rizik da dostigne kritičnu tačku emocionalne stabilnosti. To može imati posledice po vaše zdravlje, zato budite vrlo oprezni. Izgaranje je vrlo verovatno za vas u januaru, februaru, maju, junu i novembru. Nastavite da volite život kao i sada, budite mirni i izbegavajte često pušenje i prekomernu konzumaciju alkohola.

Uticaji planeta na Lava 2021. godine

3 planete 2021. godine najviše će uticati na Lavove:

• Jupiter će insistirati na statusnoj promeni u romantičnim vezama i zalagati se za brak.

• Saturn i Uran malo će ograničiti Lavov entuzijazam. Na poslu, Lavovi će biti razapeti između posvećenosti i njihove urođene slobodne volje.

Zaključak i želja Lavu

Lav je uporan i ambiciozan astrološki znak zodijaka koji će želeti da napravi više promena u svom životu 2021. godine. Znajte da idete ka uspehu u svim oblastima, ali imajte na umu da će trebati vremena da postignete svoje najbolje ambiciozne ciljeve.

Povezane teme

Zodijak

Retrogradni Merkur je završen! Zašto je prerano za radost?

Ne žurite da preuzmite odložene projekte - pokriveni smo „retro senkom“. Ali u celini, disanje postaje malo lakše.

Zodijak

Horoskop za proleće 2021. po horoskopskim znakovima

Proleće 2021. će nam svima dati novu snagu.

Zodijak

Pet horoskopskih znakova koji imaju najjaču intuiciju

Neke ljude je jednostavno nemoguće prevariti!

Zodijak

Horoskop za februar 2021. za Ribe

Ribe u februaru 2021. ne treba nikome ništa da dokazuju.

Zodijak

Tri horoskopska znaka koji će ovog proleća upoznati pravu ljubav

Ukoliko ste sami, budite na oprezu! Proleće 2021. može biti izuzetno romantično za ova tri horoskopska znaka.

Zodijak

Horoskop za februar 2021. za Vodolije

Vodolije će se u februaru 2021. osećati apsolutno opušteno.

Zodijak

Šta februar donosi Jarčevima

Februar će biti bogat događajima i poznanstvima.

Zodijak

Horoskop za Strelca za februar 2021

U februaru ste stabilni, pažljivi, verujete u savršenstvo sveta oko sebe.

Zodijak

Horoskop za Škorpije - februar 2021.

Ovog meseca trudite se da budete stabilni, praktični i odmereni.

Zodijak

Šta su zvezde pripremile za Vage u februaru

Senzualni ste i romantični, lebdite u oblacima i sanjate o divnoj budućnosti.

Zodijak

Šta februar donosi Devicama

Vaš intelekt je vaš štit kojim ćete zaštititi ne samo sebe, već i svoje voljene.

Zodijak

Šta očekuje Lavove tokom februara

Karakterne osobine Lava neće im omogućiti da u februaru ostanu suzdržani i dobroćudni u kritičnim situacijama.

Zodijak

Horoskop otkriva: šta možemo očekivati od februara 2021?

Na ulasku u februar sačekuje nas Sunce u znaku Vodolije, kao i Jupiter, Saturn i retrogradni Merkur. U znaku Riba se nalazi Neptun, u znaku Bika Uran i Mars. Mesec je u znaku Devic...