grazia

Zodijak

Horoskop za novembar za Blizance

Kao što znate, Blizanci su poznati po svojoj društvenosti, a novembar 2020. biće mesec kada će i oni moći da izvuku maksimum iz komunikacije.

Još jedna zanimljiva činjenica je da će u novembru Blizanci govoriti isključivo istinu, posebno ako neko traži njihovo mišljenje. Blizanci će biti puni energije koja privlači ljude koji razmišljaju na isti način, ali moraju voditi računa da nemaju posla sa manipulatorima i varalicama. Novembar je mesec u kojem Blizanci mogu računati na svoju porodicu. Kakav god problem imali, porodica će im pomoći.

Prvi dani novembra neće biti najprijatniji, ali Blizanci treba da ostanu jaki i zapamte da se uspeh ne može postići bez prevazilaženja prepreka. I upravo sada, potencijal Blizanaca za pobedu je neverovatan, samo morate biti sigurni kada ćete ga koristiti. Sunce u znaku Škorpije osvetljava poslovni i porodični život Blizanaca. Od 11. do 30. novembra, vladar Blizanaca Merkur takođe će pomagati u ovim oblastima života, olakšavajući komunikaciju na poslu. Ista planeta Merkur, do 10., zajedno sa Venerom, biće naklonjena deci Blizanaca. Energija Marsa u Ovnu pomoći će Blizancima da se osećaju živima u svom društvenom krugu i uspešno završe započete projekte.

U prvim danima meseca, nebo će poslati Blizancima vrlo snažnu energiju da promene odnos sa svim tajnama života i novca, ali same promene mogu se očekivati tek u poslednje dve nedelje novembra. Počevši od 22. Sunce u Strelcu će zagrejati Blizance, posebno za intimnost. Počevši od 5., Blizanci će imati prilično povećan libido, želju da neprestano vode ljubav i ispunjavaju fantazije u krevetu. U ovom trenutku mogu biti i prezaposleni, ali njihove dobre namere će na kraju trijumfovati. Uran priprema Blizance za velike promene. Generalno, jesen Blizancima donosi samo dobre stvari. Stoga ih ne bi trebalo uznemiriti zbog činjenice da se nešto neočekivano događa i da nije previše pozitivno. Jednostavno treba da ostanete fleksibilni i mirno se prilagodite situacijama koje se pojave.

Mars i Venera u Vagi doneće potrebnu pozitivnost Blizancima, poboljšaće njihovu emocionalnu pozadinu i odnos sa partnerom. Povoljne situacije za Blizance nastaće na poslu počev od 8. novembra. Počevši od ovog datuma, Blizanci će postati kreativniji i zarađivati više, a Merkur će im donositi samo pozitivnu energiju na radnom mestu. Zbog toga će donositi i najbolje profesionalne odluke.

 

Povezane teme

Zodijak

5 znakova koje je vrlo teško razumeti

Koliko god se trudili, nećete moći da razumete šta im se dešava u mislima.

Zodijak

Kako se svaki znak zodijaka kreće uz stepenice karijere

Bez obzira da li ste astrološki skeptik ili verujete da zvezde i planete imaju mistične moći, one imaju mnogo toga da kažu o ponašanju i različitim sklonostima u vezi sa svakim ho...

Zodijak

Ovi znaci zodijaka su kinky čak i ako to ne priznaju

Poznato je da neki horoskopski znaci vole sadomazohizam.

Zodijak

Astrološka prognoza za jun 2021. godine za sve horoskopske znake

Otvaramo veo zvezdanih tajni: kako od početka leta uzeti sve najbolje i savladati moguće prepreke.

Zodijak

Znaci zodijaka koji „zauvek“ ostaju mladi

Pet predstavnika Zodijaka, nad kojima vreme nema moć!

Zodijak

Horoskopski znaci koji će svoju ljubav upoznati tokom leta 2021. godine

Ova tri predstavnika astrološkog kruga, prema proračunima astrologa, trebalo bi da dočekaju dolazak leta 2021. sa posebnom strepnjom i nestrpljenjem.

Zodijak

Nemojte se iznenaditi ako vas bude zvao bivši - za sve je kriv retrogradni Merkur!

Najomraženija astrološka pojava vraća u život stare ljubavi

Zodijak

Koji je srećan dan u nedelji za svaki horoskopski znak

Da li ste jedan od onih koji se raduju petku? Verovatno da.

Zodijak

Znakovi zodijaka koji vezu ne napuštaju lako

Ovi znaci znaju šta znači „zauvek zajedno“!

Zodijak

TikTok pravi pojedinačne napitke od kafe za svaki znak

Recite nam koji ste znak, mi vam otkrivamo koja kafa je za vas.

Zodijak

Prolećni stilski vodič za svaki horoskopski znak

Kako zodijak utiče na vaš lični modni izraz i koji aksesoar morate imati ove sezone

Zodijak

Ovi horoskopski znaci su fascinirani inteligencijom

Zaboravite urnebesne šale ili seksi osmeh, ovi horoskopski znaci imaju visok IQ i na vrhu su liste.

Zodijak

Šest horoskopskih znakova koji će ovog leta upoznati pravu ljubav

Kojim znakovima zodijaka će leto 2021. doneti nova poznanstva i romantične veze?