Zodijak

Horoskop za Strelca za 2021. godinu

U narednoj godini imaćete priliku da svojim inovativnim idejama skrenete pažnju nadređenih i oni će ih podržati. Štaviše, ova situacija može dovesti do napetosti i želje za promenom situacije, posebno u januaru, februaru, junu i julu. Sve u svemu, možete očekivati sjajan provod. U vašem ljubavnom životu ovo će biti godina želje i zavođenja. Dok ste u vezi, osetićete određeni pritisak i pokušaćete da se odmaknete od svojih osećanja u maju, junu i krajem decembra.

Koji je vaš cilj za 2021?

2021. godine više ćete biti zabrinuti za svoje ambicije. Bićete spremni da steknete poštovanje tako da ćete dobiti veću odgovornost.

Ljubavni horoskop Strelca 2021: ukus romantike

Ljubavni horoskop Strelca 2021 predviđa da će Strelac biti okružen dobrim ljudima i da će moći tačno da razlikuje „prijatelje“ i jednostavno „poznanike“. 2021. godine Strelac će biti blagosloven sa dovoljno hrabrosti da priđe ljudima koji im se sviđaju i upoznaju ih. Zauzvrat, oni će takođe spremno uspostaviti kontakt ako inicijativa potiče od drugih. 2021. godine je sasvim moguć čak i brak sa strancem. Ako ste zainteresovani za ovu mogućnost, pozabavite se tim pitanjem u februaru, aprilu, julu i avgustu. U oktobru će zabava sa prijateljima dodatno ojačati vaše prijateljstvo. Godinu ćete započeti strastveno upoznavanjem nekoga ako ste slobodni ili ćete imati intimnijih trenutaka ako se već viđate sa nekim ili ste u vezi. 2021. godine takođe ćete imati nekoliko prilika da upoznate različite ljude i steknete nove prijatelje, kao i podršku članova porodice. Međutim, 2021. godine takođe možete dobiti ozbiljne nesporazume sa partnerom i ponekad se osećate kao da ste na pogrešnom putu. Zbog toga vam uvek treba biti jasna situacija i razgovarati o tome sa svojim partnerom kako biste izbegli probleme u porodičnom životu.

Savet astrologa za Strelčeve za 2021:

„Strelac, 2021. godine korača samouvereno kroz život i, što je najvažnije, ne donose ishitrene odluke. Za vas je ovo period kada treba da razmislite sedam puta pre nego što nešto preduzmete“.

Karijera i finansije Strelca 2021. godine: svaki trud se isplati

2021. godine Strelčevi očekuje promenu njihovih radnih obaveza na njihovom profesionalnom polju. Oni će dobiti zadatke koje treba da izvrše, a koji se potpuno razlikuju od onih na koje su navikli. Ovo će vam otežati postizanje uspeha onoliko brzo koliko biste želeli, a izvršavanje vaših planova će se usporiti. Međutim, sreća će biti na vašoj strani 2021. godine, a novo radno okruženje može doneti novi pozitivan zamah za vašu finansijsku situaciju. Uskoro ćete videti da se sav vaš trud isplati, glavno je da se usredsredite na svoje ciljeve i izvore prihoda. Vaša finansijska situacija će sigurno profitirati 2021. godine zahvaljujući podršci planeta, koja će vam biti posebno prijatna. Zaista, Jupiter će imati pozitivnu moć nad vašom finansijskom sudbinom. A Jupiter je planeta sreće i uspeha, što znači da bi se vaš trud konačno isplatiti. Uticaj „Velikog dobrotvora zodijaka“ vodiće vas ka boljoj sudbini.

Zdravstveni horoskop Strelca 2021: verujte svom telu

Započećete godinu tako aktivno da ćete imati tendenciju da preterate i vaše telo će to osetiti, zato obratite pažnju. Do februara ćete biti na ivici. Čak i nakon toga, i dalje ćete želeti da sve radite sami, a ova potreba za kontrolom troši vaše telo. Na kraju krajeva, ne možete biti svuda i istovremeno učestvovati u svemu. Morate prihvatiti ovu činjenicu i verovati drugima kako ne biste preuzeli teret koji nećete moći podneti. U suprotnom, uprkos svom entuzijazmu, potpuno ćete izgoreti.

2021. godine treba da isprobate nove tehnike opuštanja ili se bavite nekim sportom da biste bolje preusmerili energiju i rasporedili napore.

Planetarni uticaji na Strelca 2021. godine

Tri planete će igrati važnu ulogu 2021. godine u životu Strelca:

• Jupiter će vam podstaći optimizam i entuzijazam i zaštititi vas od frustracije koju će Neptun pokušati da vam nanese.

• Saturn će vas održavati organizovanim, daće vam odgovornosti i ojačaće vašu odlučnost.

Zaključak i želje za Strelca

Astrološki znak Strelac je optimističan i smeo .. U narednoj godini planete će Strelca obdariti velikim mogućnostima i faktor sreće biće na njihovoj strani. Njihov ključ uspeha u novoj 2021. godini nije žurba u potrazi za postizanjem ciljeva, već preduzimanje malih koraka da bi postepeno ispunili svoje planove i ispunili svoje ambicije.

Povezane teme

Zodijak

Retrogradni Merkur je završen! Zašto je prerano za radost?

Ne žurite da preuzmite odložene projekte - pokriveni smo „retro senkom“. Ali u celini, disanje postaje malo lakše.

Zodijak

Horoskop za proleće 2021. po horoskopskim znakovima

Proleće 2021. će nam svima dati novu snagu.

Zodijak

Pet horoskopskih znakova koji imaju najjaču intuiciju

Neke ljude je jednostavno nemoguće prevariti!

Zodijak

Horoskop za februar 2021. za Ribe

Ribe u februaru 2021. ne treba nikome ništa da dokazuju.

Zodijak

Tri horoskopska znaka koji će ovog proleća upoznati pravu ljubav

Ukoliko ste sami, budite na oprezu! Proleće 2021. može biti izuzetno romantično za ova tri horoskopska znaka.

Zodijak

Horoskop za februar 2021. za Vodolije

Vodolije će se u februaru 2021. osećati apsolutno opušteno.

Zodijak

Šta februar donosi Jarčevima

Februar će biti bogat događajima i poznanstvima.

Zodijak

Horoskop za Strelca za februar 2021

U februaru ste stabilni, pažljivi, verujete u savršenstvo sveta oko sebe.

Zodijak

Horoskop za Škorpije - februar 2021.

Ovog meseca trudite se da budete stabilni, praktični i odmereni.

Zodijak

Šta su zvezde pripremile za Vage u februaru

Senzualni ste i romantični, lebdite u oblacima i sanjate o divnoj budućnosti.

Zodijak

Šta februar donosi Devicama

Vaš intelekt je vaš štit kojim ćete zaštititi ne samo sebe, već i svoje voljene.

Zodijak

Šta očekuje Lavove tokom februara

Karakterne osobine Lava neće im omogućiti da u februaru ostanu suzdržani i dobroćudni u kritičnim situacijama.

Zodijak

Horoskop otkriva: šta možemo očekivati od februara 2021?

Na ulasku u februar sačekuje nas Sunce u znaku Vodolije, kao i Jupiter, Saturn i retrogradni Merkur. U znaku Riba se nalazi Neptun, u znaku Bika Uran i Mars. Mesec je u znaku Devic...