Zodijak

Horoskop za Vage za 2021. godinu

Horoskop za Vagu 2021: godina prosperiteta i ljubavi.

Vage će 2021. godine napredovati u svojoj karijeri i postići veliki napredak u svojim planovima. Cela godina će biti prilično pozitivna, sa izuzetkom januara, maja, juna, avgusta i početka septembra, kada će se Vage morati suočiti sa nekim teškim situacijama, ali se neće osećati mnogo obeshrabreno zbog njih, jer će biti sabrani i spremni da se suoče sa nevoljom.

U ljubavnoj vezi mesec januar biće malo težak, u junu su moguća neke svađe sa partnerom, a u julu mogu da se razviju u prekid odnosa. Posle jula, uslediće niz povoljnih meseci kada će Vaga imati planove za brak, nove partnere, ljubav na prvi pogled i puno strasti.

Koji je vaš cilj za 2021?

2021. sreća i uspeh pratiće sve napore Vage. Sve će im biti jednostavno i očigledno, a neki snovi se mogu i ostvariti, glavno je verovati u snagu pozitivne energije i ne brinuti o sitnicama!

Savet astrologa Vagi za 2021:

„Za Vagu je 2021. godina veliko postignuće, zato budite koncentrisani na svoje ciljeve. U svom profesionalnom životu ne bojte se da progovorite i pokažete svoje talente. Na vašem putu biće mnogo prilika 2021. godine, samo ih ne propustite. Možda ćete osećati da je svaki vaš zadatak mnogo lakši nego obično i kao rezultat, uspećete bez nepotrebnog napora “.

Ljubavni horoskop za Vagu 2021: puno ljubavi

Zahvaljujući pokroviteljstvu Jupitera i vašoj društvenosti, 2021. godine ćete upoznati mnogo novih ljudi u svom životu. Da biste postigli istinsko prijateljstvo, samo se trebate izjasniti. I ne budite previše nametljivi, ne treba vam. Uran će vas podstaći da upoznate nove ljude koji vam mogu ponuditi jedinstvena i nova iskustva kroz svoj životni stil, hobije i posao. Međutim, Pluton će vas učiniti zahtevnim u intimnim vezama.

U životu Vage 2021. godine biće puno ljubavi. Neki sukobi se naravno ne mogu izbeći, ali biće prilično beznačajni. Ako ste već u vezi, oni će samo ojačati, moguće da će se venčati ili preseliti. Vreme je da usamljene Vage upoznaju nekoga.

Karijera i finansije 2021. godine: izbegavajte rizične poduhvate

Iako ćete na poslu doživeti neke nesporazume i neuspehe, vaše veštine odlučivanja, odlučnost i entuzijazam će prevladati 2021. godine i omogućiti vam postizanje bilo kojih ciljeva. Profesionalne i finansijske mogućnosti pratiće vas tokom cele godine, ojačaće se vaša pozicija na radnom mestu. Možete čak biti unapređeni! Čak i ako morate da se suprotstavite drugim kolegama, postaćete najbolji za svoje šefove. Sve u svemu, 2021. godine svi ugovori ili intervjui biće vam u korist.

Vaš finansijski položaj 2021. godine biće prilično solidan. Međutim, pod uticajem Plutona ne možete privremeno postati pomalo nerazumni i na kraju donijeti neke rizične odluke. Pazite da ne potrošite previše. Takođe, izbegavajte previše rizična ulaganja 2021. godine, jer vas u ovim stvarima sreća može promeniti.

Horoskop za Vage za zdravlje 2021: upravljanje stresom

Tokom većeg dela 2021. godine Jupiter će vam pomoći da ostanete u atmosferi opuštenosti, lakoće i dobrog raspoloženja. Saturn će vas ojačati i bićete obdareni moćnom energijom bez mnogo napora sa vaše strane, što će vas motivisati da idete napred i napredujete. Tokom kratkih perioda stresa, uglavnom uzrokovanih sukobima u vezama, odvojite vreme za sebe, radite aktivnosti koje vam omogućavaju da se opustite: joga, meditacija, masaža, spa tretmani, a ovo će vam pomoći da ne nanesete previše ozbiljne mentalne i fizičke štete zdravlje. Uvek pazite na sebe!

Planetarni uticaji na Vagu 2021

3 planete će uticati na Vagu 2021. godine:

• Saturn i (veći deo 2021. godine) Jupiter u Vodoliji pružiće vam puno samopouzdanja i mogućnosti za velika dostignuća.

• Uran u Biku nateraće vas da razmišljate izvan okvira.

Zaključak i želja Vagi

Astrološki znak Vaga u svemu traži harmoniju. Nadolazeća 2021. godina biće upravo takva za ovaj horoskopski znak. Vaga će u životu ići mirno i samopouzdano. Prethodne godine bile su teške za mnoge Vage, ali morate zapamtiti da oluje uvek donosi mir, čak i nakon najgore oluje koju ste doživeti 2020. godine!

Povezane teme

Zodijak

Horoskop za Ribe za 2021. godinu

Horoskop za Ribe 2021: kroz nedaće u svetliju budućnost.

Zodijak

Horoskop za Vodolije za 2021. godinu

Vodolije očekuje veoma uzbudljiva godina!

Zodijak

Horoskop za Jarca za 2021. godinu

Nastavite da se borite za uspeh...

Zodijak

Horoskop za Strelca za 2021. godinu

U narednoj godini imaćete priliku da svojim inovativnim idejama skrenete pažnju nadređenih i oni će ih podržati.

Zodijak

Horoskop za Škorpije za 2021. godinu

Predstavnici horoskopskog znaka Škorpije imaće sve preduslove za postizanje uspeha 2021. godine, ali često će se pojaviti situacije i čini se kao da neko namerno ometa ovo.

Zodijak

Horoskop za Device za 2021. godinu

Drage Device, ovo je vaša godina!

Zodijak

Horoskop za Rakove za 2021. godinu

Generalno, 2021. će za Rakove biti uspešna, godina ispunjenja želja i sprovođenja planova.

Zodijak

Venera u Jarcu, ili najromantičniji dani januara

Kako premeštanje voljene planete može uticati na život svakog od nas?

Zodijak

Horoskop za Blizance za 2021. godinu

Tokom prva tri meseca, Blizanci će balansirati između osećaja potpunog zadovoljstva životom i osećaja potpune frustracije zbog svoje kontroverzne prirode i uticaja društvenog, p...

Zodijak

Horoskop za Bikove za 2021. godinu

Predstavnici horoskopskog znaka Bika će godinu započeti vrlo aktivno.

Zodijak

Horoskop za Ovnove za 2021. godinu

Život ne ide uvek glatko...

Zodijak

Šta je svaki horoskopski znak naučio 2020. godine?

Najduža i vrlo teška godina (i ne samo zato što je bila prestupna) konačno se završila.

Zodijak

Horoskop otkriva: šta možemo očekivati od januara 2021?

Već od 4-og januara Merkur, približavajući se Plutonu kreće da pravi i kvadratni aspekt sa Marsom koji će, što iz znaka Jarca što iz znaka Vodolije – trajati sve do 10-og januara.

Zodijak

7 surovih istina o Jarcu

Jarac je astrološki znak koji se bori za postizanje konkretnih rezultata, čak i kada je potrebno mnogo truda i vremena.