Zodijak

Kako astrolozi povezuju trenutni retrogradni Jupiter sa koronavirusom

Još jedna planeta je počela svoje retrogradno kretanje.

S razlikom od nekoliko dana, tri planete počinju retrogradno kretanje: Saturn, Venera i 14. maja, Jupiter im se pridružio (i to će trajati do 12. septembra). Ali nemojte paničiti, u stvari, retrogradnost Jupitera je najsigurnija od svih. Džinovska planeta drži se na respektabilnoj udaljenosti od Zemlje i nikada joj se ne približava tako blizu kao što su Merkur, Venera i Mars tokom retrogradnosti, i zato efekat ove astrološke pojave ne osećamo tako intenzivno.

Šta je važno znati. Jupiter u jednom znaku obično provede oko godinu dana. Ove godine je u Jarcu. Nažalost, planeta i znak nisu baš pogodni jedno za drugo, energetski su neugodni sa ovom kombinacijom. Ipak, retrogradni Jupiter u Jarcu pravo je vreme da se pozabavimo onim oblastima našeg života koji su posebno aktivno razvijeni.

Ako ovaj period primenite na trenutnu pandemijsku situaciju, možda je došlo vreme da razmislite kako i kome pomažete u ovom kriznom vremenu. Tokom svog retrogradnog putovanja, Jupiter nam pruža dva apsolutno srećna dana. Jedan od njih je 17. maj, a drugi 30. jun. Poželite želju! Usmerite misli i energiju u pozitivnom pravcu!

PS. Kako se sve ovo odnosi na koronavirus?

Ovakva povezanost Jupitera i Plutona u Jarcu poslednji put se dogodila 1770-ih i u istoriji je povezana sa epidemijom kuge. Treći put ove godine planete će se sastati 12. novembra, a astrolozi sugerišu da bi ovo mogao biti marker drugog talasa pandemije COVID-19.

foto:elle.ru

Povezane teme

Zodijak

Horoskop otkriva: šta možemo očekivati od avgusta 2020?

Početak avguta dočekujemo sa ne baš lepim rasporedom planeta – veliki komunikacijski problemi, posebno u porodičnom, poslovnom i emotivnom segmentu.

Zodijak

Mars u Ovnu do kraja godine: Rakovima je potrebna podrška, a Strelcu motivacija

Vreme je da se pripremimo za vatrena osećanja - obično Mars ne ostaje u jednom znaku duže od šest nedelja, ali ovaj put imaćemo dugu turneju po Ovnu.

Zodijak

Čestitamo kraj retrogradnog Merkura! Ali da li će nam biti lakše?

Tema koji izaziva probleme i uzrok svih nesporazuma! Da li zaista postoji svetla linija u našem životu? Ili se prerano radovati?

Zodijak

Horoskop otkriva: sta mozemo očekivati od jula 2020

Jul bismo slobodno mogli nazvati sudbinskim mesecom jer će u njemu doći do nekih značajnih promena, na poslovnom, emotivnom, životnom planu kod svakog od nas.

Zodijak

Kako retrogradni Merkur utiče na naše telo, energiju i kožu?

Merkur je krenuo retrogradno 18. juna i ovo kretanje će trajati do 12. jula. Postoje li zaista posledice ne samo na odnose, već i na izgled?

Zodijak

Koja će tri znaka zodijaka imati sreće u drugoj polovini 2020. godine?

Prva polovina 2020. godine, za neke ljude je postala zona destruktivnog uragana, za druge je proletela kao da je nije ni bilo.

Zodijak

Zaštitite svoju ljubav: retrogradna Venera vraća se prvi put nakon dve godine

13. maja, Venera, planeta ljubavi i naklonosti u astrologiji, započela je retrogradno kretanje prvi put nakon dve godine, a njen uticaj biće jak i intenzivan.

Zodijak

Kako će retrogradna Venera uticati na naš lični život

Ako ste trenutno u svađi sa svojim partnerom, može se činiti ironičnim ali treba znati da je retrogradna Venera - za koju se veruje da utiče na naše romantične veze - u aktivnom st...

Zodijak

Šta vaš horoskopski znak traži u drugoj polovini

Astrološki saveti koji će vam pomoći da ne propustite ono što vam je potrebno.

Zodijak

Maj 2020: dobri i loši dani u smislu astrologije

Ovog meseca nas čeka jedan od najsrećnijih perioda u godini. Označite važan datum u kalendaru!

Zodijak

Ispunjenje želja je moguće ako ih pravilno zamislite

Kako da zamislite želju prema vašem horoskopskom znaku da bi se što pre ostvarila?

Zodijak

Horoskop otkriva: šta možemo očekivati od maja 2020

Na ulasku u maj mesec Sunce, Merkur i Uran nalaze se u znaku Bika. Venera je u Blizancima, Mesec u prvoj četvrti u znaku Lava. U znaku Jarca se nalaze retrogradni Pluton i Jupiter,...

Zodijak

Ko su najzanimljivije žene horoskopa i zašto su tako posebne?

Postoje žene koje jednostavno očaravaju gde god da se pojave.

Zodijak

Astrološka prognoza za maj 2020.

Otkrivamo vam koja su iznenađenja poslednjeg prolećnog meseca pripremljena za predstavnike svih znakova zodijaka.