Zodijak

Kako će oktobar uticati na Vodolije

Život Vodolije u oktobru 2020. godine biće pun svih vrsta iznenađenja.

Ovog meseca očekuju ih razni nepredviđeni događaji, kao i sastanci sa ljudima sa kojima se dugo nisu videli. Među novim poznanicima biće i onih sa kojima će se stvoriti čvrsta prijateljstva, ali većina njih će biti kratkoročnog karaktera.

Vodolije će se takođe morati suočiti sa poteškoćama u profesionalnoj i finansijskoj sferi, moraće da traže dodatne izvore prihoda, jer će troškovi premašiti nivo prihoda. U najtežim vremenima Vodolija ne bi trebalo da traži pomoć i podršku spolja. Samo rođaci i prijatelji moći će da razumeju i pruže podršku. Ne preporučuje se uzimanje kredita. Od prvih dana oktobra, Vodolije će se truditi da rade sve što zavisi od njih samo kako bi stekli naklonost drugih i dokazali svoju vrednost. Sa početkom prvog hladnog vremena, Vodolija će imati nove stavke izdataka, uglavnom male, ali neplanirane. To je delom posledica promene garderobe, radova na renoviranju, lekova za roditelje i drugih problema u domaćinstvu. Zvezde savetuju predstavnike ovog znaka da smanje troškove u onim oblastima koje nisu neophodne i racionalnije upravljanje budžetom.

Sredinom oktobra Vodolije će imati sreće i imaće sjajnu priliku da dodatno zarade. U osnovi, to će biti jednokratni sporedni poslovi u vidu pružanja usluga određenoj kompaniji ili pojedincima ili honorarnog rada. Ali neke Vodolije će u tom pogledu imati više sreće od drugih - moći će da svoj hobi pretvore u dodatni izvor zarade, povećavajući tako svoj prihod ne samo za ovaj, već i za budući period. Sredinom oktobra mogući su neki zdravstveni problemi - pokušajte da se zaštitite od prehlade i pogoršanja hroničnih bolesti.

Krajem oktobra, Vodolije će usporiti. Drugim rečima, savladaće ih lenjost, ali jednostavno zato što se nekako sve tako nakupilo - jesenja depresija, finansijske poteškoće, problemi na poslu i umor. Vodolije znaju kako efikasno da reše probleme i zadatke, ali im je potreban dobar podsticaj i motivacija. Kratko putovanje ili izlet izvan grada bila bi izvrsna opcija za rekreaciju. Čak i roštilj u uskom krugu prijatelja poslednjih jesenjih dana pomoći će vam da vratite snagu i akumulirati energiju za nadolazeću zimu.

 

Povezane teme

Zodijak

Sezona Strelca je vreme velikih promena

Možete odahnuti! 22. novembra ulazimo u novi astrološki period.

Zodijak

Pet horoskopskih znakova koji su plaćeni manje nego što zaslužuju

Koji astrološki vredni radnici redovno trpe finansijsku nepravdu?

Zodijak

Šta novembar donosi Ribama

Ribe treba da posvete novembar brizi o svom zdravlju.

Zodijak

Horoskop za novembar 2020. za Vodolije

Novembar može dovesti do toga da Vodolija bude preterano impulsvna, zato budite izuzetno oprezni.

Zodijak

Horoskop za novembar 2020. za Jarčeve

Jarčevi će ovog meseca možda smisliti plan kako da se finansijski osamostale, jer sada imaju sve šanse da ostvare svoje ciljeve.

Zodijak

Šta su zvezde pripremile Strelčevima u novembru

Tokom celog meseca novembra, Strelac će biti pun pozitivne energije i usmeravati je ka ljudima oko sebe.

Zodijak

Horoskop za novembar 2020. za Škorpije

Tokom ovog meseca, Škorpije će biti pod velikim pritiskom i imaće mnogo odgovornosti koje će im biti teško da ispune.

Zodijak

Horoskop za novembar 2020. za Device

Device ovog meseca neće imati problema sa komunikacijom, kao i uvek, ali kada je reč o donošenju važnih odluka, biće lepo ako Device sve svoje planove i ideje zadrže za sebe.

Zodijak

Horoskop za novembar 2020. za Lavove

Novembar će biti mesec u kojem će se Lav osećati iscrpljeno bez ikakvog razloga.

Zodijak

Horoskop za novembar 2020. za Rakove

U novembru će Univerzum pružiti Rakovima emocionalni izazov. Ali, Rakovi će biti u stanju da prevaziđu sve poteškoće koje su se pojavile ako ne preuveličaju situaciju.

Zodijak

Horoskop za novembar za Blizance

Kao što znate, Blizanci su poznati po svojoj društvenosti, a novembar 2020. biće mesec kada će i oni moći da izvuku maksimum iz komunikacije.

Zodijak

Kako će novembar 2020. uticati na Bikove

U novembru 2020. godine, Bikovi će imati želju da se više brinu o sebi, što ih neće napustiti ceo mesec.

Zodijak

Novembar će promeniti život mnogih Ovnova

Novembar 2020. biće vreme za Ovnove da razmisle o sopstvenom životu. Ovog meseca očekuje ih trenutak, koji će postati prekretnica u njihovom životu i označiće početak novog peri...

Zodijak

Horoskop otkriva: šta možemo očekivati od novembra 2020?

Centralni jesenji mesec započinje punim Mesecom u znaku Bika a završava se punim Mesecom i pomračenjem u znaku Blizanaca. Izgleda nam planetice ovog puta „obećavaju“ žurku bez pres...

Zodijak

Astrološka prognoza za novembar 2020. za sve horoskopske znake

Zajedno sa novembarskim kišama i prvim pahuljama s neba, obrušiće se na nas razne, doduše uglavnom manje brige i dela.