grazia

Zodijak

Koji je srećan dan u nedelji za svaki horoskopski znak

Da li ste jedan od onih koji se raduju petku? Verovatno da.

Glavni razlog je dolazak vikenda, kadw se možete opustiti i raditi šta želite i volite, sa prijateljima ili sami. Drugi važan razlog je taj što se sledećeg dana ujutro ne budite rano i možete spavati koliko god želite. Malo pojašnjenje: ovo se ne odnosi na one koji rade i subotom.  

Prema astrologiji, svaki dan ima svog vladara. Na primer, petak (koji je većini omiljeni dan) je dan Afrodite, planete ljubavi, zadovoljstva i kreativnosti. Ponedeljkom vlada Mesec, utorkom Mars, sredom Merkur, četvrtkom Jupiter, subotom Saturn i nedeljom Sunce jer označava početak nove nedelje.

Koji je vaš srećan dan, prema vašem horoskopskom znaku?

Lav: Nedelja

Nedelja je vaš dan da zablistate. Ovo je savršen dan za davanje prioriteta kreativnom izrazu ili postavljanje novih uzbudljivih ciljeva za sledeću nedelju.

Rak: ponedeljak

Dok dominirate mesecom, želite da date prednost svojim osećanjima, a ponedeljak je najbolje vreme za to. Kako se vikend završava, možda ćete se osećati iscrpljeno od aktivnosti koje ste radili i važno je da se odmorite kako biste se pripremili za sledeću nedelju. Ponedeljak je idealan za boravak kod kuće, kuvanje i pripremanje hrane za celu nedelju.

Ovan i Škorpija: utorak

Kao znak kojim dominira Mars, utorak je savršen dan za pokretanje novih projekata i započinjanje uzbudljivih novih ideja. Do trećeg dana u nedelji imali ste nekoliko dana da se odmorite i razmislite pre nego što započnete nešto što će zahtevati mnogo energije, nešto što je neophodno. Šta god započeli ovog dana, veća je verovatnoća da će uspeti, naročito ako ste Škorpija. Ako ste Ovan, uzbuđenje da započnete nešto novo može biti više nego što očekujete, ali u svakom slučaju, na vašoj strani je vatrena energija Marsa.

Blizanci i Devica: sreda

Sreda je dan kojim vlada Merkur, planeta ideja i komunikacije. Za vas je ovaj dan idealan za zakazivanje sastanaka, pravljenje liste obaveza ili slanje e-pošte. Sreda je sredinom nedelje, tako da imate dovoljno vremena da završite ostatak posla, što je neophodno. Sreda je najproduktivniji dan u nedelji za oba horoskopska znaka.

Strelac i Ribe: četvrtak

Kao idealisti i optimisti, dan u kojem ćete najviše napredovati je četvrtak, jer njime vlada Jupiter, planeta koja savršeno oličava vašu ekspanzivnu prirodu. Četvrtak je idealan dan da provedete malo vremena sa sobom i pregledate širu sliku kako biste bili sigurni da su vaše vrednosti i dalje u skladu sa onim što ste započeli. Život doživljavate kao beskrajno putovanje i danas možete zastati i ceniti dokle ste stigli. Ovaj dan je takođe idealan za putovanje ili rad na projektu koji vas zanima.

Bik i Vaga: petak

Niko nije toliko uzbuđen zbog petka kao vi, dok vaša vladajuća planeta Venera vlada petkom. Vi ste horoskopski znaci kojima je prioritet udobnost, stabilnost i druženje, otkrićete da većina društvenih događaja ili kreativnih poduhvata koje započnete napreduje ovog dana. Ako ste Bik, petak je sjajno vreme za rad na nečemu kreativnom i produktivnom što će vam doneti stabilnost i sigurnost u život. Ako ste Vaga, petak je idealan dan za zabavna druženja i vaše erotsko interesovanje je odlično jer se bliži vikend.

Jarac i Vodolija: Subota

Struktura i disciplina su jedna od vaših glavnih karakteristika i zato što vama vlada Saturn, planeta ograničenja, subota je dan kada možete postići ono što želite. Vaša želja da organizujete produktivne događaje ili grupne ture zaista će napredovati ovog dana.

Pročitajte još

Povezane teme

Zodijak

Vikend horoskop od 12. do 14. avgusta

Ribe kao da ovog vikenda u vazduhu osećaju pozitivne promene koje dolaze. Nećete želeti da se previše mešate u ono što se dešava i verovatno ćete se samo prepustiti toku da vas nos...

Zodijak

Nedeljni horoskop od 08. do 14. avgusta

U proteklom periodu ste vi bili osoba koja je drugima pružala pomoć i podršku i ovo vas je sada premorilo. Vreme je da razmilite o onome što želite i posvetite se sopstvenim potreb...

Zodijak

Vikend astro od 05. do 07. avgusta

Vodolije će ovog vikenda kao i mnogo puta do sada preuzeti ulogu lidera. Budite oprezni da vaša odlučnost ne preraste u diktaturu.

Zodijak

Mesečni horoskop za avgust 2022.

Kada je sunce u Lavu očekivanja su veća...

Zodijak

Nedeljni astro od 1. do 7. avgusta

Pred nama je nedelja koja donosi nova iskustva.

Zodijak

Vikend astro od 29. do 31. jula

Šta su vam zvezde zaspisale za poslednji julski vikend pročitajte u nastavku...

Zodijak

Vikend astro od 22. do 24. jula

Šta su vam zvezde zapisale za vreli vikend pred nama, otkrijte u nastavku..

Zodijak

Nedeljni astro od 18. do 24. jula

Šta su vam zvezde zapisale za nedelju pred nama otkrijte u nastavku...

Zodijak

Vikend astro od 15. do 17. jula

Šta su vam zvezde zapisale za još jedna vreo viked, pročitajte u nastavku...

Zodijak

Nedeljni horoskop od 11. do 17. jula

Šta su vam zvezde zapisale za nedelju pred nama, pročitajte u nastavku..

Zodijak

Vikend astro od 08. do 11. jula

Šta su vam zvezde zapisale za vikend pred nama, pročitajte u nastavku..

Zodijak

Nedeljni horoskop za period od 04. do 11. jula

Za neke biće ovo nedelja odmora, za druge biće neophodno da fokus bude u zenitu...

Zodijak

Veliki LETNJI horoskop za 2022.

Saturn je rertogradan čitavo leto, temperature su previsoke još od maja - biće ovo jedno dugo, vrelo i nezaboravno leto!

Zodijak

Vikend astro od 01. do 04. jula

Šta su vam zvezde zapisale za vikend pred nama pročitajte u nastavku...

Zodijak

OVAN horoskop za leto 2022.

Kada je Saturn retrogradan celo leto, očekujte da bude svakako za pamćenje.