Zodijak

Nedeljni astro od 10. do 16. aprila

Ovan

Komunikacija je pokretačka, Ovnovi! Venera u ponedeljak ulazi u Blizance, privlačeći veze koje vas inspirišu da biste poboljšali svoj jezik i veštinu slušanja. Konjukcija Sunce-Jupiter u utorak u vašem znaku želi da zaželite veliku želju i gledate kako se ostvaruje! Dajte prioritet odmoru, razmišljanju i samosaosećanju ovog vikenda pod lekovitim Mesecem u znaku Riba.

Bik

Vaša mreža je vaša neto vrednost, Bikovi! Venera ulazi u Blizance u ponedeljak, pomažući vam da pronađete nove finansijske mogućnosti. Konjukcija Sunce-Jupiter u utorak dace vam osećaj slobode i isceljenja od prošlosti. Mesec u Ribama ovog vikenda je društveni, živahan, pa se povežite sa prijateljima radi uzajamne podrške.

Blizanci

Resetovanje romanse? Venera ulazi u vaš znak u ponedeljak, redefinišući vaš pristup i optimizam za uspešne romantične veze dok pokazujete svoje najbolje osobine. Konjukcija Sunca i Jupitera u utorak vas podseća na važnost prijatelja i zajednice za holističko blagostanje. Mesec u Ribama ovog vikenda je ambiciozan, pa pogledajte kuda vas vodi!

Rak

Vreme je za restart. Venera u ponedeljak ulazi u Blizance, inspirišući vas da se oslobodite ograničavajućih obrazaca, ljudi i ponašanja koji vas drže relativno obespravljenim. Konjukcija Sunce-Jupiter u utorak nudi vam neverovatnu profesionalnu priliku zasnovanu na vašoj viziji i nadi. Mesec u Ribama ovog vikenda poziva na avanturu i zabavan beg!

Lav

Prijatelj, ljubavnik ili oboje? Venera u ponedeljak ulazi u Blizance, motivišući vas da namerno spojite prijateljstvo, romansu i sve između za zabavan društveni eksperiment. Konjukcija Sunce-Jupiter u utorak želi da istražite nove horizonte kroz putovanja i/ili obrazovanje. Mesec u znaku Riba ovog vikenda je seksi, intiman, pa tražite zadovoljstvo radi zadovoljstva.

Devica

Kompetentnost i veze! Venera ulazi u Blizance u ponedeljak, podsećajući vas da su vaši profesionalni odnosi I veštine dvostruki pristup za neverovatan uspeh. Konjukcija Sunce-Jupiter u utorak preoblikuje vaš pristup intimnosti i pomaže vam da se otvorite. Mesec u znaku Riba ovog vikenda je romantičan, pa pratite tu hemiju suprotnosti-se-privlače!

Vaga

Inteligencija je seksi, Vage! Venera u ponedeljak ulazi u Blizance, podsećajući vas da put do vašeg srca vodi kroz vaš um. Konjukcija Sunce-Jupiter u utorak želi da vizualizujete ishode svog najboljeg scenarija za manifestaciju. Mesec u znaku Riba ovog vikenda vas motiviše da primetite božansko u detaljima!

Škorpija

Erotika je intelektualna! Venera ulazi u Blizance u ponedeljak i pomaže vam da preoblikujete svoj pristup seksualnosti tako što ćete prvo razmišljati o mentalnim i intelektualnim komponentama. Konjukcija Sunca i Jupitera u utorak pruža kontekst za bolje blagostanje i isceljenje. Mesec u znaku Riba tokom vikenda vas motiviše da postanete ranjiviji i nađete snagu u tome.

Strelac

Ljubav je u vazduhu! Venera u ponedeljak ulazi u Blizance i namerno vas upoznaje sa ljudima suprotnim od vašeg tipa, kako biste mogli da evoluirate u nove pravce koji služe vašem integritetu. Konjukcija Sunce-Jupiter u utorak vas inspiriše da podelite suštinsku istinu koja vam je na srcu. Mesec u Ribama ovog vikenda je nežan, pa se povežite sa drugima koji vam pružaju emocionalnu sigurnost!

Jarac

Sve je u malim stvarima! Venera u ponedeljak ulazi u Blizance i želi da primetite ljude koji primećuju detalje o vama, jer je to neverovatan pristup za uspeh u odnosima. Konjukcija Sunce-Jupiter od utorka pruža vam sigurnost kroz vaše iskreno samoprihvatanje. Mesec u znaku Riba ovog vikenda vam pomaže da unapredite svoje komunikacijske veštine.

Vodolija

Veze čine vaše samopouzdanje, Vodolije! Venera u ponedeljak ulazi u Blizance i kroz vaše veze ćete postati još više utemeljeni u samopoštovanju. Konjukcija Sunce-Jupiter u utorak vas podseća da je jasna komunikacija najljubaznija, a nejasna može biti okrutna. Mesec u znaku Riba ovog vikenda vas motiviše da se povežete sa mudrošću svog tela!

Ribe

Ko čuva vaše srce, Ribe? Venera ulazi u Blizance u ponedeljak i privlači vas ljudima koji vam mogu ponuditi više prostora za emocionalnu sigurnost.  Konjukcija Sunce-Jupiter u utorak vas inspiriše da živite svoje vrednosti za unutrašnji mir. Mesec u znaku Riba ovog vikenda jača vašu snagu kreativnosti i saosećanja na divne načine.

Foto: Pexels