grazia

Zodijak

Nedeljni astro od 10. do 16. aprila

Ovan

Komunikacija je pokretačka, Ovnovi! Venera u ponedeljak ulazi u Blizance, privlačeći veze koje vas inspirišu da biste poboljšali svoj jezik i veštinu slušanja. Konjukcija Sunce-Jupiter u utorak u vašem znaku želi da zaželite veliku želju i gledate kako se ostvaruje! Dajte prioritet odmoru, razmišljanju i samosaosećanju ovog vikenda pod lekovitim Mesecem u znaku Riba.

Bik

Vaša mreža je vaša neto vrednost, Bikovi! Venera ulazi u Blizance u ponedeljak, pomažući vam da pronađete nove finansijske mogućnosti. Konjukcija Sunce-Jupiter u utorak dace vam osećaj slobode i isceljenja od prošlosti. Mesec u Ribama ovog vikenda je društveni, živahan, pa se povežite sa prijateljima radi uzajamne podrške.

Blizanci

Resetovanje romanse? Venera ulazi u vaš znak u ponedeljak, redefinišući vaš pristup i optimizam za uspešne romantične veze dok pokazujete svoje najbolje osobine. Konjukcija Sunca i Jupitera u utorak vas podseća na važnost prijatelja i zajednice za holističko blagostanje. Mesec u Ribama ovog vikenda je ambiciozan, pa pogledajte kuda vas vodi!

Rak

Vreme je za restart. Venera u ponedeljak ulazi u Blizance, inspirišući vas da se oslobodite ograničavajućih obrazaca, ljudi i ponašanja koji vas drže relativno obespravljenim. Konjukcija Sunce-Jupiter u utorak nudi vam neverovatnu profesionalnu priliku zasnovanu na vašoj viziji i nadi. Mesec u Ribama ovog vikenda poziva na avanturu i zabavan beg!

Lav

Prijatelj, ljubavnik ili oboje? Venera u ponedeljak ulazi u Blizance, motivišući vas da namerno spojite prijateljstvo, romansu i sve između za zabavan društveni eksperiment. Konjukcija Sunce-Jupiter u utorak želi da istražite nove horizonte kroz putovanja i/ili obrazovanje. Mesec u znaku Riba ovog vikenda je seksi, intiman, pa tražite zadovoljstvo radi zadovoljstva.

Devica

Kompetentnost i veze! Venera ulazi u Blizance u ponedeljak, podsećajući vas da su vaši profesionalni odnosi I veštine dvostruki pristup za neverovatan uspeh. Konjukcija Sunce-Jupiter u utorak preoblikuje vaš pristup intimnosti i pomaže vam da se otvorite. Mesec u znaku Riba ovog vikenda je romantičan, pa pratite tu hemiju suprotnosti-se-privlače!

Vaga

Inteligencija je seksi, Vage! Venera u ponedeljak ulazi u Blizance, podsećajući vas da put do vašeg srca vodi kroz vaš um. Konjukcija Sunce-Jupiter u utorak želi da vizualizujete ishode svog najboljeg scenarija za manifestaciju. Mesec u znaku Riba ovog vikenda vas motiviše da primetite božansko u detaljima!

Škorpija

Erotika je intelektualna! Venera ulazi u Blizance u ponedeljak i pomaže vam da preoblikujete svoj pristup seksualnosti tako što ćete prvo razmišljati o mentalnim i intelektualnim komponentama. Konjukcija Sunca i Jupitera u utorak pruža kontekst za bolje blagostanje i isceljenje. Mesec u znaku Riba tokom vikenda vas motiviše da postanete ranjiviji i nađete snagu u tome.

Strelac

Ljubav je u vazduhu! Venera u ponedeljak ulazi u Blizance i namerno vas upoznaje sa ljudima suprotnim od vašeg tipa, kako biste mogli da evoluirate u nove pravce koji služe vašem integritetu. Konjukcija Sunce-Jupiter u utorak vas inspiriše da podelite suštinsku istinu koja vam je na srcu. Mesec u Ribama ovog vikenda je nežan, pa se povežite sa drugima koji vam pružaju emocionalnu sigurnost!

Jarac

Sve je u malim stvarima! Venera u ponedeljak ulazi u Blizance i želi da primetite ljude koji primećuju detalje o vama, jer je to neverovatan pristup za uspeh u odnosima. Konjukcija Sunce-Jupiter od utorka pruža vam sigurnost kroz vaše iskreno samoprihvatanje. Mesec u znaku Riba ovog vikenda vam pomaže da unapredite svoje komunikacijske veštine.

Vodolija

Veze čine vaše samopouzdanje, Vodolije! Venera u ponedeljak ulazi u Blizance i kroz vaše veze ćete postati još više utemeljeni u samopoštovanju. Konjukcija Sunce-Jupiter u utorak vas podseća da je jasna komunikacija najljubaznija, a nejasna može biti okrutna. Mesec u znaku Riba ovog vikenda vas motiviše da se povežete sa mudrošću svog tela!

Ribe

Ko čuva vaše srce, Ribe? Venera ulazi u Blizance u ponedeljak i privlači vas ljudima koji vam mogu ponuditi više prostora za emocionalnu sigurnost.  Konjukcija Sunce-Jupiter u utorak vas inspiriše da živite svoje vrednosti za unutrašnji mir. Mesec u znaku Riba ovog vikenda jača vašu snagu kreativnosti i saosećanja na divne načine.

Foto: Pexels

Pročitajte još

Povezane teme

Zodijak

Mesečni horoskop za jun 2023.

Šta su vam zvezde zapisale za mesec pred nama...

Zodijak

Nedeljni astro od 22. do 28. maja

Tenzije su visoke za ovo vreme prepuno akcije, budite oprezni sa onim što zamah donosi.

Zodijak

Vikend astro od 19. do 21. maja

Da li su vam zvezde naklonjene ovog vikenda kao što će vremenske prilike biti

Zodijak

Vikend horoskop od 12. do 14. maja

Posle intenzivne sezone pomračenja, vreme je da se opustimo. Ali postoji nekoliko zvezdanih znakova na koje bi trebalo obratiti pažnju.

Zodijak

Vikend horoskop od 14. do 16. aprila

Zvezde vam daju zeleno svetlo i dobre vibracije ovog vikenda!

Zodijak

Vikend horoskop od 31. marta do 2. aprila

Šta su zvezde zapisale za vikend pred nama pročitajte u nastavku...

Zodijak

Nedeljni horoskop od 27. marta do 2. aprila

Šta su vam zvezde zapisale za nedelju pred nama pročitajte u nastavku...