grazia

Zodijak

Novembar će promeniti život mnogih Ovnova

Novembar 2020. biće vreme za Ovnove da razmisle o sopstvenom životu. Ovog meseca očekuje ih trenutak, koji će postati prekretnica u njihovom životu i označiće početak novog perioda.

Najverovatnije će se dogoditi nešto što će postati najjača motivacija da promene sebe i svoj život. Ovnovi u nekom trenutku shvataju da su do tada živeli kao u magli. Njihov nekadašnji život bio je jasno usmeren i izgrađen po svim pravilima, samo im to nije donosilo zadovoljstvo. Poverenje u budućnost, smirenost, stabilnost, ali ne i sreća. U novembru će Ovnovi oštro iskusiti goruću želju da korenito promene sve: svoje principe, stavove, moral, verovanja, pa čak i većinu svog okruženja. Pre svega, promene će se dogoditi unutra, negde u podsvesti predstavnika ovog znaka, a tek onda će se okruženje oko njih postepeno menjati.

Kretanje planeta u prvoj nedelji novembra doprineće padu fizičke aktivnosti. Sve će više postajati apatični i razdražljivi. Biće im veoma teško da se ujutru probude i odu na posao. Neka nevidljiva sila povući će ih nazad u njihov topli krevet. Inspiracija i vedrina će privremeno napustiti predstavnike ovog znaka. Zvezde savetuju da tokom ovog perioda, ako je moguće, započnu trčanje ujutru ili barem rade vežbe, tuširaju se kontrastnim tušem, ovo će im pomoći da se razvesele i napune energijom za ceo dan. Ako ne možete da se saberete, onda bar pokušajte da ne kasnite, izbegavajte bučne zabave i svađe. Ne treba vam to sada. Trenutno je Ovnu više nego ikad potreban mir i tišina, inače neće pronaći duhovnu harmoniju i postići ravnotežu između „želje“ i „potrebe“.

Tokom ovog perioda treba da nadgledate svoje zdravlje. Sredinom novembra, Ovnovi će konačno moći da skupe hrabrost i savladaju svoje melanholično raspoloženje. Duša će postati toplija i mirnija. Ništa ih neće odvagati, a raspoloženje će se, shodno tome, poboljšati. Ovan će biti prožet snagom i žeđi za životom. Ali ne život koji bi odgovarao drugima i ne bi izazivao osudu, već onaj koji bi mogao u potpunosti da zadovolji Ovna, uprkos zbunjenom pogledu voljenih. Ovan će ponovo želeti da komunicira. Neće se zaključati u četiri zida svog stana, već će naprotiv aktivno prihvatati pozive svojih prijatelja, kolega i poznanika da odu u pozorište, u kafić ili u posetu. Život će postati sadržajniji i aktivan, samo neće ostati vremena za kućne poslove. Zdravlje će se poboljšati i Ovan će postepeno moći da rešava profesionalne probleme. Krajem novembra Ovan će shvatiti koliko je usamljen. Čak i ako imaju mnogo poznanika i prijatelja, ali ipak je malo onih u blizini sa kojima bi mogli da dele ono najintimnije. Tokom ovog perioda, Ovan će biti veoma ranjiv i bez odbrane pred drugima. Krajnje je obeshrabren da otvore svoju dušu prvoj osobi na koju naiđu. A onima koje navodno već dugo i dobro znaju, ne treba prilaziti preblizu i nastaviti sa svojim brigama. Na kraju krajeva, niko neće moći bolno da vas povredi ako ne zna vaše bolno mesto. Ali, čim okrenete čitavu dušu iznutra, požalite se na život, ispričate o tome šta vas grize i šta je uzrok stalne teskobe, odmah možete početi da se pripremate za ubod noža u leđa. Budite oprezni i ne verujte ljudima bezuslovno. Neka vas oprez i pažnja ne napuštaju ni u komunikaciji sa prijateljima.

foto:torro55.ru

Povezane teme

Zodijak

Sa kojim horoskopskim znakovima putovati ako želite da se dobro zabavite

Pet horoskopskih znakova koji postaju najbolji pratioci svih naših putovanja.

Zodijak

5 znakova koje je vrlo teško razumeti

Koliko god se trudili, nećete moći da razumete šta im se dešava u mislima.

Zodijak

Kako se svaki znak zodijaka kreće uz stepenice karijere

Bez obzira da li ste astrološki skeptik ili verujete da zvezde i planete imaju mistične moći, one imaju mnogo toga da kažu o ponašanju i različitim sklonostima u vezi sa svakim ho...

Zodijak

Ovi znaci zodijaka su kinky čak i ako to ne priznaju

Poznato je da neki horoskopski znaci vole sadomazohizam.

Zodijak

Astrološka prognoza za jun 2021. godine za sve horoskopske znake

Otvaramo veo zvezdanih tajni: kako od početka leta uzeti sve najbolje i savladati moguće prepreke.

Zodijak

Znaci zodijaka koji „zauvek“ ostaju mladi

Pet predstavnika Zodijaka, nad kojima vreme nema moć!

Zodijak

Horoskopski znaci koji će svoju ljubav upoznati tokom leta 2021. godine

Ova tri predstavnika astrološkog kruga, prema proračunima astrologa, trebalo bi da dočekaju dolazak leta 2021. sa posebnom strepnjom i nestrpljenjem.

Zodijak

Nemojte se iznenaditi ako vas bude zvao bivši - za sve je kriv retrogradni Merkur!

Najomraženija astrološka pojava vraća u život stare ljubavi

Zodijak

Koji je srećan dan u nedelji za svaki horoskopski znak

Da li ste jedan od onih koji se raduju petku? Verovatno da.

Zodijak

Znakovi zodijaka koji vezu ne napuštaju lako

Ovi znaci znaju šta znači „zauvek zajedno“!

Zodijak

TikTok pravi pojedinačne napitke od kafe za svaki znak

Recite nam koji ste znak, mi vam otkrivamo koja kafa je za vas.

Zodijak

Prolećni stilski vodič za svaki horoskopski znak

Kako zodijak utiče na vaš lični modni izraz i koji aksesoar morate imati ove sezone

Zodijak

Ovi horoskopski znaci su fascinirani inteligencijom

Zaboravite urnebesne šale ili seksi osmeh, ovi horoskopski znaci imaju visok IQ i na vrhu su liste.