grazia

Zodijak

Ova 3 horoskopska znaka će u septembru pronaći ljubav. Da li ste među njima?

 

Svakog septembra, u vazduhu je magija novih početaka - mnogo više nego bilo kog januara ili ponedeljka. Zato, svaki znak u zodijaku ima čemu da se raduje, ali ovih 5 znakova će konačno pronaći onu pravu ljubav za kojom dugo žude. Ponekad, samo se treba prepustiti, jer nekim mesecima sudbina nam zaista jeste zapisana u zvezdama.

Bik

Za verne bikove, ovo će biti mesec iskušenja, koje dolazi ruku pod ruku sa novim počecima. Prava ljubav može doći čak i u momentu kada smo mi u nekoj drugoj ljubavi, nesvesni da ona nije ni prava ni kriva, možda čak ni ljubav, Sredinom septembra počinje novo razdoblje u kojoj će zauzeti bikovi morati da donose teške odluke. Njihova ljubav prema ljubavi će doživeti potpuno novu dimenziju kada osete nešto što nisu nikada do sada. Slobodni bikovi će takođe u drugoj polovini septembra doživeti strast koju su dugo čekali, ali do kraja godina će shvatiti da je to mnogo više od strasti. Da li ste spremni za ono što vas čeka?

Devica

Devicama koje su u braku će konačno doći miran period, posle leta punog bure. Ponekad se ljubav izgubi, ali device će je ponovo naći, i to baš tamo gde su je poslednji put ostavili. Posle toliko godina, ponovo ih čeka medeni mesec. Zauzete device koje odluče da u svoju vezu unesu neke novine, takođe čeka povoljan period. 9. septembar je pravi dan da presečete - hoćete se potruditi ili se okrenuti? Zvezde vam poručuju da se potrudite, jer se nećete pokajati. Koliko god delovale pune samopouzdanja, devicama koje su trenutno same potrebna je ljubav kako bi im popravila ego koji je sav u ranama od teškog perioda koji je iza njih. U drugoj nedelji septembra pojaviće se prilika za to, ali prvo moraju dobro da razmisle da li to zaista ono što im je potrebno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I N D I G O © (@indg0)

Vaga

Vagama, pogotovo onima koje su rođene u septembru, ovaj mesec donosi ljubav na svim poljima. Konačno su sredile glavu i zadovoljne su sobom, pa samim tim imaju i sjaj koji privlači ljude. Trebalo im je dugo vremena da se reše repova iz prošlosti, a kada su konačno skupile hrabrosti da to urade, univerzum ih nagrađuje novim počecima. Što se tiče vaga koje su u vezi, pojaviće se doza ljubomore. Početak meseca će ih toliko uzdrmati da će izgubiti dodir sa realnošću, ali će im Venera već sredinom meseca pomoći da vrate balans. Bez obzira na njihov ljubavni status, septembar je za vage mesec strasti, zavođenja i uzbudljivosti - bilo da je to sa partnerom ili nekom novom prilikom.

Tekst: T.M.

Fotografije: Instagram

Pročitajte još

Povezane teme

Zodijak

Nedeljni horoskop od 25. do 31. oktobra

Očekuje nas uzbudljiva nedelja!

Zodijak

Vikend horoskop od 22. do 24. oktobra

Produbljivanje nekog odnosa i postavljanje zdarvih granica je ono što će obeležiti vaš vikend.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 18. do 24. oktobra

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za ovu nedelju.

Zodijak

Vikend horoskop od 15. do 17. oktobra

Otkrijte šta vam zvezde donose ovog vikenda.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 11. do 17. oktobra

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za ovu nedelju.

Zodijak

Vikend horoskop od 8. do 10. oktobra

Otkrijte da li su vam zvezde naklonjene ovog vikenda.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 4. do 10. oktobra

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za ovu nedelju.

Zodijak

Vikend horoskop: 2. i 3. oktobar

Da li će vam zvezde biti naklonjene ovog vikenda?

Zodijak

Mesečni horoskop za OKTOBAR 2021.

Saznajte prvi šta vam zvezde predviđaju ovog meseca.

Zodijak

Ljubavni horoskop za jesen: Povratak bivših, veze na testu i nove prilike

Nema sumnje, ova jesen biće i te kako zanimljiva kada je ljubav u pitanju.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 27. septembra do 4. oktobra

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za ovu nedelju.

Zodijak

Vikend horoskop do 27. septembra 2021.

Šta su vam zvezde zapisale za dane vikenda pročitajte u nastavku..