grazia

Zodijak

Ova 3 horoskopska znaka će u septembru pronaći ljubav. Da li ste među njima?

 

Svakog septembra, u vazduhu je magija novih početaka - mnogo više nego bilo kog januara ili ponedeljka. Zato, svaki znak u zodijaku ima čemu da se raduje, ali ovih 5 znakova će konačno pronaći onu pravu ljubav za kojom dugo žude. Ponekad, samo se treba prepustiti, jer nekim mesecima sudbina nam zaista jeste zapisana u zvezdama.

Bik

Za verne bikove, ovo će biti mesec iskušenja, koje dolazi ruku pod ruku sa novim počecima. Prava ljubav može doći čak i u momentu kada smo mi u nekoj drugoj ljubavi, nesvesni da ona nije ni prava ni kriva, možda čak ni ljubav, Sredinom septembra počinje novo razdoblje u kojoj će zauzeti bikovi morati da donose teške odluke. Njihova ljubav prema ljubavi će doživeti potpuno novu dimenziju kada osete nešto što nisu nikada do sada. Slobodni bikovi će takođe u drugoj polovini septembra doživeti strast koju su dugo čekali, ali do kraja godina će shvatiti da je to mnogo više od strasti. Da li ste spremni za ono što vas čeka?

Devica

Devicama koje su u braku će konačno doći miran period, posle leta punog bure. Ponekad se ljubav izgubi, ali device će je ponovo naći, i to baš tamo gde su je poslednji put ostavili. Posle toliko godina, ponovo ih čeka medeni mesec. Zauzete device koje odluče da u svoju vezu unesu neke novine, takođe čeka povoljan period. 9. septembar je pravi dan da presečete - hoćete se potruditi ili se okrenuti? Zvezde vam poručuju da se potrudite, jer se nećete pokajati. Koliko god delovale pune samopouzdanja, devicama koje su trenutno same potrebna je ljubav kako bi im popravila ego koji je sav u ranama od teškog perioda koji je iza njih. U drugoj nedelji septembra pojaviće se prilika za to, ali prvo moraju dobro da razmisle da li to zaista ono što im je potrebno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I N D I G O © (@indg0)

Vaga

Vagama, pogotovo onima koje su rođene u septembru, ovaj mesec donosi ljubav na svim poljima. Konačno su sredile glavu i zadovoljne su sobom, pa samim tim imaju i sjaj koji privlači ljude. Trebalo im je dugo vremena da se reše repova iz prošlosti, a kada su konačno skupile hrabrosti da to urade, univerzum ih nagrađuje novim počecima. Što se tiče vaga koje su u vezi, pojaviće se doza ljubomore. Početak meseca će ih toliko uzdrmati da će izgubiti dodir sa realnošću, ali će im Venera već sredinom meseca pomoći da vrate balans. Bez obzira na njihov ljubavni status, septembar je za vage mesec strasti, zavođenja i uzbudljivosti - bilo da je to sa partnerom ili nekom novom prilikom.

Tekst: T.M.

Fotografije: Instagram

Pročitajte još

Povezane teme

Zodijak

Nedeljni horoskop od 27. juna do 3. jula

Početak nedelje obeležiće brojna dešavanja na polju posla i karijere.

Zodijak

Vikend horoskop od 24. do 26. juna

Ljudi iz okruženja vam mogu zatražiti savet ili jednostavno želeti da budu u vašem društvu. 

Zodijak

Nedeljni horoskop od 20. do 26. juna

Prijatelja uvek možete naći u nevolji, a kada nevolja nije slučaj, onda možete uživati u dobrom razgovoru i novim idejama koje on ima da vam ponudi.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 13. do 19. juna

Svuda ćete nailaziti na ljude koji će biti spremni da vam pomognu ne samo savetom, već i nečim mnogo konkretnijim.

Zodijak

Vikend horoskop od 10. do 12. juna

Setite se da dan ima samo 24 sata i da je neophodno da odvojite dovoljno vremena i za odmor. 

Zodijak

Nedeljni horoskop od 6. do 12. juna

U protekle tri nedelje promene na koje niste računali, a koje su vam možda "pomrsile konce", sada vam mogu ići u prilog.

Zodijak

Vikend horoskop od 3. do 5. juna

Sada nije momenat za pravljenje grandioznih planova, već za uživanje u onome što je već urađeno. 

Zodijak

Mesečni horoskop za JUN 2022.

Stiže nam leto, evo šta zvezde predviđaju.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 30. maja do 5. juna

Znajte svoje granice i poštujte ih, tome će vas ove nedelja naučiti.

Zodijak

Vikend horoskop od 27. do 29. maja

Posvetite svoje vreme nekoj promeni koju već duže vreme priželjkujete i bacite se u akciju. 

Zodijak

Nedeljni horoskop od 23. do 29. maja

Poželite dobrodošlicu novim ljudima u svoj život.

Zodijak

Vikend horoskop od 20. do 22. maja

Nije loše nekada napraviti pauzu, ali nemojte zaboraviti da problemi neće nestati sami od sebe samo zato što ste rešili da ih neko vreme ignorišete. 

Zodijak

Nedeljni horoskop od 16. do 22. maja

Početak nedelje doneće vam osećaj osetljivost i ranjivosti.

Zodijak

Vikend horoskop od 13. do 15. maja

Povoljan je period za organizovanje putovanja...