grazia

Zodijak

Pun Mesec u Ovnu biće naročito izazovan za ova 3 horoskopska znaka

Sezona Vage se polako privodi kraju, a ukoliko ste ovih dana primerili da ste nervozni i pasivno-agresivni više nego inače, ne, niste ludi! Takva energija jeste u vazduhu, a sve "zahvaljujući" tome što nas od 20. oktobra očekuje pun Mesec u Ovnu, znaku zodijaka koji je često baš takav - nervozan i agresivan. Moguće je da će ovakvi planetarni aspekti ovoga puta u vama probuditi pravog đavolčića, ali i izbaciti na površinu neke davno potisnute strahove. Ne bismo da dižemo paniku, ali to se naročito odnosi na tri horoskopska znaka.

Sve u svemu, biće tu mnogo emocija najrazličitijih raspona, ali i potreba da rizikujemo kako bismo došli do cilja, a sve to obavijeno ovakvom borbenom "ovnovskom" energijom. Pa, očekujmo neočekivano!

Akcenat je svakako na unutrašnjim borbama, ali jasno nam je da ono što se dešava u našoj unutrašnjoj realnosti ima direktan uticaj i na našu spoljašnju realnost. Ovi unutrašnji sukobi dodatno su pojačani zbog toga što je pun Mesec u Ovnu, a Ovnom vlada Merkur, a Merkur je trenutno u Vagi - vatreni Ovan je tu da se bori, dok mirna Vaga želi da zadrži balans. Verujemo da vam je već jasno zašto ćete se ovih dana osećati bipolarno.

No, hajde da vidimo koji će to znaci biti najviše pogođeni ovom "žurkom" na nebu: 

Ovan

Na prvom mestu je, naravno, Ovan. Pun Mesec će najviše uticati na vašu ideju o sebi, ali dok vi želite da rešite svoje unutrašnje konflikte sada i odmah, Mars u Vagi vas usporava zahtevajući da "triput merite, a jednom sečete" što vas može učiniti jako, jako frustriranim. Znamo da su ovih dana u vama dve osobe od kojih svaka vuče na svoju stranu, ali zvezdani savet je da ostanete kod kuće i sami sa sobom porazgovarate o onome što osećate. Možda nije u vašem stilu, ali meditacija ili pisanje dnevnika vam mogu pomoći da prebrodite ovaj period i izvučete najbolje iz njega. 

Vaga

Pun Mesec u Ovnu će na površinu izbaciti sve vaše probleme na emotivnom planu i sve ono što u tom pogledu zapravo ne radite kako treba. Da, vi jeste miroljubivi i da, vi volite da stavljate druge na prvo mesto, naročito u ljubavi, ali ovih dana ćete dobiti priliku da razmislite o tome kako je i zašto ovo zapravo loše po vas. Situacije koje osećate kao nesrećne i disbalansirane trebalo bi da postanu prošlost, zato iskoristite ovaj period da se okrenete sebi i svojim željama i potrebama. Kada ste dobri sebi, bićete dobri i drugima, ali prvo uvek treba krenuti od sebe. 

Jarac

Najviše promena, frustracija i pomešanih osećanja javiće se u oblasti doma i porodice. Koliko god želeli da zadržite zdrav razum, balans i harmoniju, nešto vas konstantno koči i sve vam je teže da ostanete hladne glave kada je reč o nekim porodičnim pitanjima. Potreban vam je balans između privatnog i poslovnog života, zato se potrudite da posao ne nosite sa sobom kući, a da svoje slobodno vreme upotrebite kako biste uživali sa dragim ljudima ili sami sa sobom - oba su jednako važna. 

Foto: Unsplash

Priredila: Ivana Tomić

Pročitajte još

Povezane teme

Zodijak

Nedeljni horoskop od 6. do 12. decembra

Transformacija koju doživljavate gotovo preko noći biće osetna...

Zodijak

Vikend horoskop od 3. do 5. decembra

Pojedini pripadnici ovog znaka mogu se naći ovog vikenda distancirani od ostatka sveta.

Zodijak

Mesečni horoskop za DECEMBAR 2021.

Očekuje nas uzbudljiv mesec na ljubavnom i poslovnom planu!

Zodijak

Nedeljni horoskop od 29. novembra do 5. decembra

Izazovi sa kojima ste se suretali jenjavaju i ove nedelje možete konačno malo predahnuti.

Zodijak

Ljubavne astro prognoze za predstojeće praznike

Spoj Venere i Jarca u velikoj meri će uticati na svačiji ljubavni život, a o tome ćemo više u redovima koji slede.

Zodijak

Vikend horoskop od 26. do 28. novembra

Vaše raspoloženje je na nivou i spremni ste da se upustite u avanturu, ali bi bilo mudro da ne prelazite ograničenja koje ste sami sebi postavili.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 22. do 28. novembra

Ove nedelje imate podršku neba za ispoljavanje sebe i svoje suštine kroz kreativnost.

Zodijak

Večeras nas očekuje i pun Mesec i pomračenje Meseca što nam obećava nove početke

Zanimljiva dešavanja na nebu donose zanimljiva dešavanja na zemlji!

Zodijak

Vikend horoskop od 19. do 21. novembra

Odvojite vreme za prave vrednosti u svom životu.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 15. do 21. novembra

Očekuje nas turbulentna nedelja.

Zodijak

Venera u Jarcu donosi ljubav kakvu ste priželjkivali

Ovim horoskopskim znakovima naročito se smeši sreća u ljubavi!

Zodijak

Vikend horoskop od 12. do 14. novembra

Spoj lepog i korisnog, posla i zadovoljstva je ono što možete očekivati ovog vikenda.

Zodijak

Vikend horoskop od 5. do 7. novembra

Šta vam zvezde predviđaju ovog kišnog vikenda?