grazia

Zodijak

Šta očekuje Bikove u februaru

Uprkos uloženim naporima, Biku u februaru neće biti lako.

Moraćete da pretrpite malo neprijatnosti, promenite neke planove ili odložite njihovu primenu na neodređeno vreme. Puštajući strance u kuću, Bik rizikuje da poremeti mir u porodici. Ispostavilo se da su dugogodišnji poznanici bili nenaklonjeni, pokazujući svoje prave lice u određenoj situaciji. U februaru će se profesionalni problemi povući u drugi plan, ustupajući mesto teškoćama u ličnim odnosima.

U prvoj polovini meseca Bik mora biti štedljiv i smanjiti dnevne troškove. Prvo počnite sa malim, postepeno prelazeći na pametnu uštedu. Možda se pojave zanimljivi sporedni poslovi, ali Bikovi će im morati posvetiti svo svoje slobodno vreme. Poteškoće koje se pojave u procesu rada doneće koristi, uprkos stresu i iritaciji. Bik treba da bude posebno oprezan u vožnji, da poštuje pravila i da ne prelazi brzinu.

Tokom perioda pogoršanja respiratornih infekcija, Bik će biti ranjiv, pa je stoga preporučljivo preduzeti preventivne mere, ne zaboravljajući na dobru ishranu.

Sunce u Vodoliji će dati Biku samopouzdanje u budućnosti. Sredinom februara nisu isključeni zanimljivi, perspektivni, ali istovremeno teški predlozi. Možete razmišljati o promeni profesije ili prelasku u srodnu aktivnost; zaokupite se dodatnim, ali profitabilnim poslom. U isto vreme, ne gubite vreme pokušavajući da se nađete tamo gde vaš trud neće biti cenjen. Ovih dana je lako izgubiti tlo pod nogama i biti uništen verujući slučajnim ljudima. Ne predajte se pohlepi, inače možete izgubiti zdrav razum.

Bik, očekujući dobre vesti, imaće sreće. Svi događaji vezani za decu ojačaće porodicu i dati radosne emocije. Zaboravivši na dobar odmor, Bik će brzo izgubiti radnu sposobnost i sagoreti od posla. Važno je odvojiti barem jedan dan pasivnog odmora i najmanje 8 sati sna.

Kraj meseca je period za sumiranje rezultata. Merkur u zbližavanju sa Saturnom zahtevaće potpunu predaju od Bika. Tokom ovog perioda bolje je podeliti kućne obaveze sa rođacima, jer će za službene dužnosti biti potrebna posvećenost. Nakon napornog rada uslediće opuštanje. Biku se savetuje samoća ili rekreacija na otvorenom.

 

Povezane teme

Zodijak

Kako vam zodijački znak staje na put u razvoju karijere

I kako popraviti situaciju i dobiti unapređenje?

Zodijak

Astrološka prognoza za april 2021. godine za sve horoskopske znakove

Saznaćemo sa kojim ćemo se poteškoćama i radostima suočiti ovog proleća.

Zodijak

Horoskop otkriva: šta možemo očekivati od aprila 2021?

Proleće se lagano zahuktava a mi još uvek nismo uspeli da ispratimo njegov tempo. Ili neodlučno stojimo u mestu ili koračamo nekim sitnim, opreznim koracima. Mogli bismo da vidimo...

Zodijak

Ne paničite! Najčešći strahovi horoskopskih znakova

Nema čudovišta u ormaru i vampira ispod kreveta.

Zodijak

Ljubav i novac: ono što Venera obećava svakom horoskopskom znaku

Što se tiče astrologije, planeta zadovoljstva, privlačnosti i stila tačno zna sve o vama i vašem ličnom životu.

Zodijak

Šta treba da znate o elementu vašeg horoskopskog znaka

Možda znate vaš horoskopski znak, ali znate li koji element vlada njime?

Zodijak

Horoskopski znaci koji će se zaljubiti u martu

Dolaskom proleća, mnogi tradicionalno čekaju čudo, nadaju se zaljubljivanju, a ovo nebesko trojstvo ima veliku šansu da zaroni u romantična osećanja ovog proleća.

Zodijak

Astrološka prognoza za mart 2021. godine za svaki znak Zodijaka

Mart 2021. je mesec kada će vreme leteti vrlo brzo.

Zodijak

Horoskop otkriva: šta možemo očekivati od marta 2021?

Juhu! Pred nama je prvi prolećni mesec, ali ujedno – pred nama je i prvi mesec koji će nas istinski pokrenuti.

Zodijak

Retrogradni Merkur je završen! Zašto je prerano za radost?

Ne žurite da preuzmite odložene projekte - pokriveni smo „retro senkom“. Ali u celini, disanje postaje malo lakše.

Zodijak

Horoskop za proleće 2021. po horoskopskim znakovima

Proleće 2021. će nam svima dati novu snagu.