Zodijak

Šta očekuje Rakove tokom oktobra

U oktobru 2020. Rakove neće ostaviti osećaj da će se nešto dogoditi, nakon čega će njihov život teći u sasvim drugom smeru.

I njihova intuicija ih neće izneveriti, ali ovaj značajan događaj biće neka sitnica koja će Rakovima dati ideju da je vreme da nešto promene. Ovog meseca Rakovi će postati odlučniji i hrabriji. Zvezde preporučuju da budu pažljiviji u izjavama, a takođe upozoravaju na prekomernu lakovernost.

Sumnjivi pojedinci će se vrteti oko vas, koji će vam se bez poziva uvući u dušu, pokušavajući da saznaju informacije o vašem ličnom životu i daju savete. Ovo će vas zbuniti. Izbegavajte takve ljude. Ovo će vas spasiti potencijalnih problema u budućnosti.

Već u prvim danima oktobra, Rakovi će preispitati svoje životne principe i uverenja u pravcu veće tolerancije prema ljudima, kao i postaviti nove prioritete. Ono što je prethodno zauzimalo sve njihove misli, a bilo je problem od posebnog značaja, sada će nestati u pozadini ili će potpuno izgubiti svoj značaj. Nakon ponovne procene sistema životnih vrednosti, pravac života Rakova će promeniti putanju. Rakovi će imati nove ciljeve, postaće samopouzdaniji i svrsishodniji, a osećaće i svoju vodenu energiju.

Sredinom oktobra, Rakovi bi trebalo da vode računa o prizemnijim stvarima. Tokom ovog perioda treba da sredite svoj život. Iako kažu da samo mudri vladaju haosom, može se dogoditi i obrnuto - haos upija svu mudrost i zbunjuje misli. Započnite sa čišćenjem vlastitog doma. Ako želite, možete osvežiti dizajn ili promeniti neke detalje u njemu. Zatim se pogledajte u ogledalu - nije li vreme da promenite frizuru ili celokupan stajling? Svaka, čak i najmanja promena, nadahnjuje, ispunjava energijom, poboljšava raspoloženje i motiviše na odlučnije korake. Uticaj planeta Saturna i Jupitera imaće blagotvorno dejstvo na sposobnost Rakova da donose brze i uravnotežene odluke, tako da će uvek biti na pravom mestu u pravo vreme. Povremeno će neki ljudi pokušati da utiču na vaše odluke. Slušajte, svi sastanci nisu slučajni, ali o svemu odlučite sami, ne podležite uticajima oko sebe, budite samodovoljni.

Krajem oktobra Rakovi će morati da deluju organizovanije i promišljenije. Ovde improvizacija neće uspeti. Tokom ovog perioda pokušajte da ne pokazujete svoju ćud i ambiciju. Budite popustljiviji, susretljiviji i brži, a zahvaljujući visokom nivou profesionalnosti bićete primećeni na poslu i svi napori će postepeno uroditi plodom. Pokušajte da planirate svoje poslove unapred, tako da kasnije ne pravite impulsivne i haotične pokrete u svim pravcima, samo gubite vreme i izazivate talas ogorčenja u timu. Budite ljubazniji, tako ćete postići mnogo više. Imajte na umu da vaši resursi nisu neograničeni i da ih treba obnoviti. Zvezde savetuju krajem oktobra da se opustite u tišini sami sa sobom. Čitajte, bavite se svojim hobijem ili strašću ili jednostavno prošetajte parkom ili šumom. Priroda će vam pomoći da normalizujete zdravlje i psihu.

Povezane teme

Zodijak

Astrološka prognoza za novembar 2020. za sve horoskopske znake

Zajedno sa novembarskim kišama i prvim pahuljama s neba, obrušiće se na nas razne, doduše uglavnom manje brige i dela.

Zodijak

10 razloga zašto volimo Škorpije

Ako ste u vezi sa Škorpijom, možete biti sigurni da vam definitivno neće biti dosadno. Puni su energije, strasti i tajni koje uvek želite da otkrijete.

Zodijak

Tri horoskopska znaka sa neadekvatnim samopouzdanjem

Postoje dve vrste ljudi: oni koji se osećaju bolje od drugih i zaista su sigurni u svoje sposobnosti i oni koji se uvek osećaju lošije nego što zapravo jesu.

Zodijak

9 razloga zašto volimo Vage

Bez obzira pod kojim horoskopskim znakom smo rođeni, svi imamo skup kvaliteta koji nas čine jedinstvenima.

Zodijak

Spremite se za retrogradni Merkur u oktobru 2020.

Glavni i sudbonosni astrološki događaj meseca. Po čemu se razlikuje od drugih?

Zodijak

Šta oktobar 2020. donosi Ribama

Oktobar 2020. sa sobom će Ribama doneti nostalgiju i melanholično raspoloženje.

Zodijak

Kako će oktobar uticati na Vodolije

Život Vodolije u oktobru 2020. godine biće pun svih vrsta iznenađenja.

Zodijak

Šta oktobar donosi Jarčevima

U oktobru 2020. godine, Jarčevi će morati da sakupe svu volju i budu odlučniji.

Zodijak

Strelac: horoskop za oktobar 2020.

Strelac treba da bude izuzetno pažljiv i razborit ovog meseca.

Zodijak

Šta oktobar 2020. donosi Škorpijama

Oktobar 2020. biće povoljan period za sticanje novih znanja i perspektiva.

Zodijak

Kako će oktobar 2020. uticati na Vage

Vage će u oktobru 2020. biti zauzete razmišljanjem o tome šta im se događa ove godine.

Zodijak

Šta očekuje Device tokom oktobra

Za razliku od predstavnika drugih horoskopskih znakova, Devica će u oktobru 2020. biti u optimističnom raspoloženju.

Zodijak

Horoskop otkriva: šta možemo očekivati od oktobra 2020?

Početkom meseca sačekuje nas Sunce u znaku Vage, Merkur u Škorpiji. Jupiter, retrogradni Pluton i Saturn su u znaku Jarca.

Zodijak

Kako će oktobar 2020. uticati na Lavove

Život za Lavove u oktobru 2020. biće prilično težak.

Zodijak

Šta Blizancima donosi oktobar 2020.

Oktobar 2020. daće Blizancima priliku da pokažu svoju volju i karakter.