Zodijak

Šta oktobar 2020. donosi Ribama

Oktobar 2020. sa sobom će Ribama doneti nostalgiju i melanholično raspoloženje.

Iako će se Ribe osećati sjajno i vedro, i dalje će žaliti za proteklim toplim danima, stoga ovaj gubitak treba da nadoknade toplinom iskrenih razgovora sa voljenima i bližnjima, koji će im život ispuniti smislom, radošću i zabavom.

Zvezde savetuju predstavnike ovog znaka da provode više vremena sa porodicom ili prijateljima, da ne odustaju od mogućnosti da dođu u posetu ili upoznaju prijatelje ili stare poznanike. Obično vam astrologija ne savetuje da puno ćaskate o svojim planovima i, generalno, samo ćaskate o bilo čemu, ali Ribe crpe energiju iz komunikacije i razgovora. Za Ribe je bolje da ovog meseca izbegnu usamljenost, jer budući da su sami sa svojim mislima, rizikuju samo da pogoršaju situaciju i dovedu sebe u depresivno stanje.

Ribe su vredne i strpljive, ali ove osobine su i njihova glavna prednost i veliki nedostatak, jer svi pokušavaju da koriste Ribe u sebične svrhe i prebacuju neke svoje odgovornosti na njih.

U prvim danima oktobra Ribe će stalno nekuda žuriti, ali će retko biti tačne. To je zbog njihove odsutnosti i nesposobnosti da se fokusiraju na jednu stvar. Od prvih dana, predstavnici ovog znaka imaće puno posla i sastanaka, što će im dodatno zatresti tlo pod nogama. Uprkos velikoj količini posla i grandioznim planovima, Ribe bi u prvoj nedelji trebalo da predahnu, privremeno se povuku iz posla, čak i na nekoliko dana, osveže misli i skupe hrabrost. Pokušajte da ne mislite negativno, na taj način, komplikujete svoj život.

Sredinom oktobra većina Riba će steći samopouzdanje i početi da deluje agresivnije i aktivnije. Postepeno ulaze u radni ritam. Ako su jednom pokucali na vrata, ali im nisu otvorili, onda će kucati iznova i iznova dok se ne snađu ili potraže ona vrata koja će im se otvoriti. Uticaj aspekata Merkura tokom ovog perioda imaće blagotvorno dejstvo na sposobnost Riba da pronađu prave reči i uvere sve u svoju ispravnost, elokvencija će se povećati, brzina uma takođe. Izvana će se čak činiti da imaju snažno unutrašnje jezgro, koje ranije nije bilo. Što se posla tiče, takve interne promene preneće se i na spoljašnjost. U timu ćete početi još više da ih poštuju, pa će tokom ovog perioda Ribe imati nekoliko novih prijatelja. Budite spremni na činjenicu da ćete sredinom oktobra možda biti poslati na kratkotrajno poslovno putovanje. Ne odbijajte. Ovo je odlična prilika da promenite mesto i opustite se.

Kraj oktobra može biti obeležen ne baš uspešnim okončanjem nekih slučajeva. Ribe su se već reorganizovale na novi režim i čak su se malo navikle na jesenju hladnoću. Pod uticajem aspekata Saturna, raspoloženje predstavnika ovog znaka može se donekle pogoršati. Tokom ovog perioda, Ribe će imati puno novih kreativnih ideja, mada će vremenom izgubiti svoju privlačnost. Uprkos činjenici da je kraj oktobra dobro vreme za profesionalni razvoj, zvezde Ribama savetuju da ne bacaju svu snagu na zarađivanje novca, već da više vremena provode kod kuće, sa porodicom i ljudima koji su im prirasli srcu. Na ovaj način ćete izbeći iscrpljivanje psihološke snage.

Povezane teme

Zodijak

Sezona Strelca je vreme velikih promena

Možete odahnuti! 22. novembra ulazimo u novi astrološki period.

Zodijak

Pet horoskopskih znakova koji su plaćeni manje nego što zaslužuju

Koji astrološki vredni radnici redovno trpe finansijsku nepravdu?

Zodijak

Šta novembar donosi Ribama

Ribe treba da posvete novembar brizi o svom zdravlju.

Zodijak

Horoskop za novembar 2020. za Vodolije

Novembar može dovesti do toga da Vodolija bude preterano impulsvna, zato budite izuzetno oprezni.

Zodijak

Horoskop za novembar 2020. za Jarčeve

Jarčevi će ovog meseca možda smisliti plan kako da se finansijski osamostale, jer sada imaju sve šanse da ostvare svoje ciljeve.

Zodijak

Šta su zvezde pripremile Strelčevima u novembru

Tokom celog meseca novembra, Strelac će biti pun pozitivne energije i usmeravati je ka ljudima oko sebe.

Zodijak

Horoskop za novembar 2020. za Škorpije

Tokom ovog meseca, Škorpije će biti pod velikim pritiskom i imaće mnogo odgovornosti koje će im biti teško da ispune.

Zodijak

Horoskop za novembar 2020. za Device

Device ovog meseca neće imati problema sa komunikacijom, kao i uvek, ali kada je reč o donošenju važnih odluka, biće lepo ako Device sve svoje planove i ideje zadrže za sebe.

Zodijak

Horoskop za novembar 2020. za Lavove

Novembar će biti mesec u kojem će se Lav osećati iscrpljeno bez ikakvog razloga.

Zodijak

Horoskop za novembar 2020. za Rakove

U novembru će Univerzum pružiti Rakovima emocionalni izazov. Ali, Rakovi će biti u stanju da prevaziđu sve poteškoće koje su se pojavile ako ne preuveličaju situaciju.

Zodijak

Horoskop za novembar za Blizance

Kao što znate, Blizanci su poznati po svojoj društvenosti, a novembar 2020. biće mesec kada će i oni moći da izvuku maksimum iz komunikacije.

Zodijak

Kako će novembar 2020. uticati na Bikove

U novembru 2020. godine, Bikovi će imati želju da se više brinu o sebi, što ih neće napustiti ceo mesec.

Zodijak

Novembar će promeniti život mnogih Ovnova

Novembar 2020. biće vreme za Ovnove da razmisle o sopstvenom životu. Ovog meseca očekuje ih trenutak, koji će postati prekretnica u njihovom životu i označiće početak novog peri...

Zodijak

Horoskop otkriva: šta možemo očekivati od novembra 2020?

Centralni jesenji mesec započinje punim Mesecom u znaku Bika a završava se punim Mesecom i pomračenjem u znaku Blizanaca. Izgleda nam planetice ovog puta „obećavaju“ žurku bez pres...

Zodijak

Astrološka prognoza za novembar 2020. za sve horoskopske znake

Zajedno sa novembarskim kišama i prvim pahuljama s neba, obrušiće se na nas razne, doduše uglavnom manje brige i dela.