Zodijak

Šta oktobar 2020. donosi Škorpijama

Oktobar 2020. biće povoljan period za sticanje novih znanja i perspektiva.

Ako ste ranije sanjali da promenite aktivnost ili naučite nešto novo, sada je vreme da ostvarite svoje želje. Tokom ovog perioda Škorpije će imati prilično dobro razvijenu memoriju i šesto čulo, zahvaljujući kojima će moći lako da reše i najteža pitanja. Bolje je usmeriti svoju energiju u razvoj vezan za profesiju i ne zaustavljati se na tome. Škorpije su talentovani i sposobni ljudi, ali da bi maksimalno iskoristili svoj potencijal potreban im je neko da ih „požuri“. Ako nemate želje da savladate nešto novo, a imate određeni hobi u kojem nemate premca, ima smisla razmišljati o tome da sami organizujete kurseve.

Prvi dani oktobra  doneće Škorpijama mnogo različitih ideja, među kojima će biti onih koje zaslužuju posebnu pažnju. Uticaj Jupitera imaće blagotvorno dejstvo na produktivnost i naporan rad Škorpija, ali njihova želja da sve urade savršeno i preterani zahtevi prema sebi i onima oko sebe mogu da prekrše sve planove, jer će rokovi za izvršenje zadatka biti uveliko odloženi. Pokušajte da naučite da prihvatate tuđe gledište, jer i ono ima pravo da postoji, a to vam neće naštetiti na bilo koji način. Pustite svoju sebičnost i počnite biti lojalniji drugima.

Sredinom meseca život Škorpija postaće uravnoteženiji i stabilniji. Tokom ovog perioda biće malo slobodnog vremena koje možete posvetiti kući, renoviranju ili provesti sa porodicom. Zvezde savetuju Škorpijama da ne obraćaju pažnju na spoljne savete, jer vam svaki savetnik iskreno ne želi dobro i ne raduje se vašem uspehu. Verujte u svoje planove i bolje ne verujte nikome.

Krajem oktobra Škorpije će biti pomalo odsutne i biće im teško da se koncentrišu na jednu stvar. Svako malo pokušaće da urade sve odjednom, ali pošto je takva taktika u početku gubitnička, Škorpije će biti veoma ljuti zbog toga. Tokom ovog perioda, posebno je vredno obratiti pažnju na zdravlje, postoji rizik od obolevanja. U pozadini opšteg prekomernog rada, Škorpije će mentalno biti daleko od posla, od svakodnevnih briga, od kućnih poslova. Neki od njih će potražiti neko značenje i logiku u svojim postupcima i u životu uopšte, dok će drugi utonuti u snove o svetloj i bezbrižnoj budućnosti. Trebalo bi da siđete malo s neba na zemlju i malo se oporavite, uzmete nekoliko dana odmora (ili vikend) i provedete ih u korist svog duhovnog i fizičkog zdravlja.

Povezane teme

Zodijak

Sezona Strelca je vreme velikih promena

Možete odahnuti! 22. novembra ulazimo u novi astrološki period.

Zodijak

Pet horoskopskih znakova koji su plaćeni manje nego što zaslužuju

Koji astrološki vredni radnici redovno trpe finansijsku nepravdu?

Zodijak

Šta novembar donosi Ribama

Ribe treba da posvete novembar brizi o svom zdravlju.

Zodijak

Horoskop za novembar 2020. za Vodolije

Novembar može dovesti do toga da Vodolija bude preterano impulsvna, zato budite izuzetno oprezni.

Zodijak

Horoskop za novembar 2020. za Jarčeve

Jarčevi će ovog meseca možda smisliti plan kako da se finansijski osamostale, jer sada imaju sve šanse da ostvare svoje ciljeve.

Zodijak

Šta su zvezde pripremile Strelčevima u novembru

Tokom celog meseca novembra, Strelac će biti pun pozitivne energije i usmeravati je ka ljudima oko sebe.

Zodijak

Horoskop za novembar 2020. za Škorpije

Tokom ovog meseca, Škorpije će biti pod velikim pritiskom i imaće mnogo odgovornosti koje će im biti teško da ispune.

Zodijak

Horoskop za novembar 2020. za Device

Device ovog meseca neće imati problema sa komunikacijom, kao i uvek, ali kada je reč o donošenju važnih odluka, biće lepo ako Device sve svoje planove i ideje zadrže za sebe.

Zodijak

Horoskop za novembar 2020. za Lavove

Novembar će biti mesec u kojem će se Lav osećati iscrpljeno bez ikakvog razloga.

Zodijak

Horoskop za novembar 2020. za Rakove

U novembru će Univerzum pružiti Rakovima emocionalni izazov. Ali, Rakovi će biti u stanju da prevaziđu sve poteškoće koje su se pojavile ako ne preuveličaju situaciju.

Zodijak

Horoskop za novembar za Blizance

Kao što znate, Blizanci su poznati po svojoj društvenosti, a novembar 2020. biće mesec kada će i oni moći da izvuku maksimum iz komunikacije.

Zodijak

Kako će novembar 2020. uticati na Bikove

U novembru 2020. godine, Bikovi će imati želju da se više brinu o sebi, što ih neće napustiti ceo mesec.

Zodijak

Novembar će promeniti život mnogih Ovnova

Novembar 2020. biće vreme za Ovnove da razmisle o sopstvenom životu. Ovog meseca očekuje ih trenutak, koji će postati prekretnica u njihovom životu i označiće početak novog peri...

Zodijak

Horoskop otkriva: šta možemo očekivati od novembra 2020?

Centralni jesenji mesec započinje punim Mesecom u znaku Bika a završava se punim Mesecom i pomračenjem u znaku Blizanaca. Izgleda nam planetice ovog puta „obećavaju“ žurku bez pres...

Zodijak

Astrološka prognoza za novembar 2020. za sve horoskopske znake

Zajedno sa novembarskim kišama i prvim pahuljama s neba, obrušiće se na nas razne, doduše uglavnom manje brige i dela.