Zodijak

Šta oktobar donosi Jarčevima

U oktobru 2020. godine, Jarčevi će morati da sakupe svu volju i budu odlučniji.

Imate previše "zadataka" koje treba hitno dovesti u red. Na prvi pogled izgleda da je to praktično nemoguće, ali nije sve tako tužno. Najteže je započeti. Samo pokušajte da se organizujete i napravite detaljni plan. Počnite sa najjednostavnijim i najlakšim. Prvi pozitivni rezultati daće vam samopouzdanje i nadahnuće vas za dalje korake. I tako ćete korak po korak moći da očistite ogromnu gomilu zadataka na poslu i kod kuće. Postavljajući stvari u red, pokušajte da se rešite svega nepotrebnog. Stare fascikle sa beleškama i nacrtima, čizme stare stotinu godina koje i dalje čuvate kao uspomenu na stara vremena. Sve je ovo prašina prošlosti, a život ide dalje. Oslobodite prostor za nove događaje i iskustva. Unesite novu energiju u svoj život.

U prvim danima oktobra, Jarčevi bi trebalo da usmere sve svoje snage na samorazvoj. Tokom ovog perioda treba da razmislite da li živite život o kojem ste sanjali? Idete li na posao zbog kog želite da se probudite ujutru? Da li su oko vas ljudi koji će vas uvek razumeti, podržati, pomoći, nadahnuti i štititi kad zatreba? Ako ste na sva ova pitanja odgovorili potvrdno, onda ste na dobrom putu, ako je većina odgovora bila negativna, onda je vreme da hitno promenite nešto. Nije lako odlučiti se za tako hrabar korak, uvek je teško raditi na sebi, ali morate skupiti hrabrost i savladati sebe, prekinuti ovaj lanac neuspeha i početi menjati sebe. Jednom kad započnete, biće mnogo lakše.

Sredinom oktobra Jarčevi će osetiti određenu nesigurnost. Morate se odvažiti, braniti svoj stav, svoje mišljenje i istinu. Čak i ako u nečemu grešite, imate pravo da izrazite svoje lično mišljenje.

Krajem oktobra, poslovni i pragmatični Jarčevi će dati slobodu osećanjima. Ovaj period će postati najromantičniji tokom poslednjih nekoliko meseci. Uobičajeno je da svaka osoba voli i daje svoju ljubav. Stoga će Jarčevi posao i rad gurnuti u drugi plan i brinuti o svom ličnom životu. Vašoj drugoj polovini, kao i vama, zaista nedostaju pažnja, nežnost i naklonost. Za ovo ne morate kupiti šampanjac i zapaliti desetine mirisnih sveća, možete samo šetati gradom u tihoj jesenjoj večeri, ćaskati, deliti svoje planove, pričati o svojim osećanjima.

 

 

Povezane teme

Zodijak

Sezona Strelca je vreme velikih promena

Možete odahnuti! 22. novembra ulazimo u novi astrološki period.

Zodijak

Pet horoskopskih znakova koji su plaćeni manje nego što zaslužuju

Koji astrološki vredni radnici redovno trpe finansijsku nepravdu?

Zodijak

Šta novembar donosi Ribama

Ribe treba da posvete novembar brizi o svom zdravlju.

Zodijak

Horoskop za novembar 2020. za Vodolije

Novembar može dovesti do toga da Vodolija bude preterano impulsvna, zato budite izuzetno oprezni.

Zodijak

Horoskop za novembar 2020. za Jarčeve

Jarčevi će ovog meseca možda smisliti plan kako da se finansijski osamostale, jer sada imaju sve šanse da ostvare svoje ciljeve.

Zodijak

Šta su zvezde pripremile Strelčevima u novembru

Tokom celog meseca novembra, Strelac će biti pun pozitivne energije i usmeravati je ka ljudima oko sebe.

Zodijak

Horoskop za novembar 2020. za Škorpije

Tokom ovog meseca, Škorpije će biti pod velikim pritiskom i imaće mnogo odgovornosti koje će im biti teško da ispune.

Zodijak

Horoskop za novembar 2020. za Device

Device ovog meseca neće imati problema sa komunikacijom, kao i uvek, ali kada je reč o donošenju važnih odluka, biće lepo ako Device sve svoje planove i ideje zadrže za sebe.

Zodijak

Horoskop za novembar 2020. za Lavove

Novembar će biti mesec u kojem će se Lav osećati iscrpljeno bez ikakvog razloga.

Zodijak

Horoskop za novembar 2020. za Rakove

U novembru će Univerzum pružiti Rakovima emocionalni izazov. Ali, Rakovi će biti u stanju da prevaziđu sve poteškoće koje su se pojavile ako ne preuveličaju situaciju.

Zodijak

Horoskop za novembar za Blizance

Kao što znate, Blizanci su poznati po svojoj društvenosti, a novembar 2020. biće mesec kada će i oni moći da izvuku maksimum iz komunikacije.

Zodijak

Kako će novembar 2020. uticati na Bikove

U novembru 2020. godine, Bikovi će imati želju da se više brinu o sebi, što ih neće napustiti ceo mesec.

Zodijak

Novembar će promeniti život mnogih Ovnova

Novembar 2020. biće vreme za Ovnove da razmisle o sopstvenom životu. Ovog meseca očekuje ih trenutak, koji će postati prekretnica u njihovom životu i označiće početak novog peri...

Zodijak

Horoskop otkriva: šta možemo očekivati od novembra 2020?

Centralni jesenji mesec započinje punim Mesecom u znaku Bika a završava se punim Mesecom i pomračenjem u znaku Blizanaca. Izgleda nam planetice ovog puta „obećavaju“ žurku bez pres...

Zodijak

Astrološka prognoza za novembar 2020. za sve horoskopske znake

Zajedno sa novembarskim kišama i prvim pahuljama s neba, obrušiće se na nas razne, doduše uglavnom manje brige i dela.