Zodijak

Veliki letnji horoskop 2023: STRELAC

Imaćete smetnje u ostvarenju ambicija. Nećete moći da živite kako vam odgovara, sve dok se vezujete za obrasce prošlosti. Provociranje sukoba sa svime što vas nervira neće vas osloboditi. Naprotiv, samo će pojačati probleme. Morate raditi drugačije ako želite nešto da promenite. To će se dogoditi ako postanete svesni svojih talenata i potencijala. Takođe, upoznavanje ljudi drugačijih od onih na koje ste navikli daće vam ono malo podsticaja koji vam je potreban. Obogatite misli i znanje jer rešavanje problema leži u vašoj sposobnosti da eksperimentišete sa različitim rešenjima. Vaša priroda ne može da podnese da bude zarobljena u krutom i sumnjičavom okruženju. Sve što treba je da pronađete novi cilj. Vaš čuveni optimizam će učiniti ostalo. U ljubavi budite diplomata, ne odustajte uprkos opasnostima. Ako ste slobodni, upoznaćete ljude koji imaju potencijal da vam život učine boljim.

U karijeri vam nedostaje entuzijzma. Vaš posao i svakodnevni život izgledaju kao da ste u kavezu. Dosađujete se do očaja. Čak i odluke koje se donose izgledaju vam dosadne, dok je vaše profesionalno okruženje previše zahtevno. Pre no što sve prelomite preko kolena, nemojte se zanositi iz pogrešnih razloga, jer su ove male nevolje prolazne. Dakle, dok čekate bolje, posle radnog vremena menjajte svoje ideje. U finansijama je ravnoteža osigurana, ali pod uslovom da račune vodite sa velikom pronicljivošću.

SAVET: Traženje sigurnosti nikako ne uspeva. Uložite sve napore da pronađete snove i počnete da ih ostvarujete. Tek to će vas dovesti do toliko željenog blagostanja.

Tekst: Grazia

Vizual: Branka Ćurčić

Foto: Profimedia