Zodijak

Venera u Jarcu, ili najromantičniji dani januara

Kako premeštanje voljene planete može uticati na život svakog od nas?

Svako od nas ima cilj za 2021. godinu. Možda smo sebi obećali važnu promociju, unosan posao ili da naučimo kineski ... ili možda da nešto promenimo u ljubavnom životu. U drugom slučaju, vredi pažljivije pogledati kretanje Venere po nebu. Vruća planeta se preselila u fokusirani i vredni znak Jarca 8. januara i ostaće tamo do 1. februara - a ovaj astrološki korak čini čuda za vašu vezu. (Naročito ako ste i sami Jarac!)

Do ovog trenutka, Venera je bila u avanturističkom Strelcu i definitivno ćemo primetiti promenu kada se preseli u Jarca - topla, vesela, praznična energija u kojoj smo uživali tokom proteklih mesec dana transformisaće se u nešto praktičnije i prizemnije. Umesto da flertujemo sa svima redom, odjednom pomislimo koliko su naše veze jake, pouzdane i odane.

Ne zvuči baš primamljivo? Da, vredi prepoznati tranzit Venere kroz Jarac - ne najseksi period ... Ali definitivno unosi potrebnu, korisnu energiju u naš lični život! Ovo je sjajna šansa za pronalaženje pravog partnerstva ako tražite dugoročnu obavezu. Jarac daje Veneri priliku da se usredsredi na izgradnju ljubavi koja može trajati večno. A oni odnosi koje već imamo postaće stvarniji i praktičniji za to vreme. To znači da će se ljudi posvetiti samo onima s kojima mogu da grade svoju budućnost.

Slažete se, prilično dobre vesti za one koji ulaze u 2021. godinu sa ciljem da se više upoznaju ili ojačaju postojeće veze. Iskoristite ove vibracije! Najverovatnije ćete za to vreme voditi praktičnije i logičnije diskusije o svom odnosu sa drugom polovinom. Oni koji su već stupili u ozbiljnu vezu mogu voditi određene razgovore o preseljenju, braku ili deci.

Označite 23. januar u svojim kalendarima! Dan kada se Venera i Neptun ujedinjuju jedan je od najromantičnijih dana u mesecu! Zatim, 28. januara, kada se Venera i Pluton poravnaju, to znači da se veza može transformisati i produbiti. Planirajte intimni, romantični sastanak za svog partnera koji uključuje nešto što voli više od svega (večera, PlayStation i novi akcioni film?). Bilo koji mali čin iskazivanja naklonosti ovog će dana dobro doći.

Dakle, dok Venerino putovanje Jarcem ne uključuje nužno leptire u stomaku i vatromet ispod prozora, neophodno je vreme za otvaranje očiju. A ovi trenuci su jednako važni u svakoj vezi kao i vatreni dani ispunjeni varnicama strasti.

 foto:express-novosti.ru

Povezane teme

Zodijak

Horoskop za Ribe za 2021. godinu

Horoskop za Ribe 2021: kroz nedaće u svetliju budućnost.

Zodijak

Horoskop za Vodolije za 2021. godinu

Vodolije očekuje veoma uzbudljiva godina!

Zodijak

Horoskop za Jarca za 2021. godinu

Nastavite da se borite za uspeh...

Zodijak

Horoskop za Strelca za 2021. godinu

U narednoj godini imaćete priliku da svojim inovativnim idejama skrenete pažnju nadređenih i oni će ih podržati.

Zodijak

Horoskop za Škorpije za 2021. godinu

Predstavnici horoskopskog znaka Škorpije imaće sve preduslove za postizanje uspeha 2021. godine, ali često će se pojaviti situacije i čini se kao da neko namerno ometa ovo.

Zodijak

Horoskop za Vage za 2021. godinu

Horoskop za Vagu 2021: godina prosperiteta i ljubavi.

Zodijak

Horoskop za Device za 2021. godinu

Drage Device, ovo je vaša godina!

Zodijak

Horoskop za Rakove za 2021. godinu

Generalno, 2021. će za Rakove biti uspešna, godina ispunjenja želja i sprovođenja planova.

Zodijak

Horoskop za Blizance za 2021. godinu

Tokom prva tri meseca, Blizanci će balansirati između osećaja potpunog zadovoljstva životom i osećaja potpune frustracije zbog svoje kontroverzne prirode i uticaja društvenog, p...

Zodijak

Horoskop za Bikove za 2021. godinu

Predstavnici horoskopskog znaka Bika će godinu započeti vrlo aktivno.

Zodijak

Horoskop za Ovnove za 2021. godinu

Život ne ide uvek glatko...

Zodijak

Šta je svaki horoskopski znak naučio 2020. godine?

Najduža i vrlo teška godina (i ne samo zato što je bila prestupna) konačno se završila.

Zodijak

Horoskop otkriva: šta možemo očekivati od januara 2021?

Već od 4-og januara Merkur, približavajući se Plutonu kreće da pravi i kvadratni aspekt sa Marsom koji će, što iz znaka Jarca što iz znaka Vodolije – trajati sve do 10-og januara.

Zodijak

7 surovih istina o Jarcu

Jarac je astrološki znak koji se bori za postizanje konkretnih rezultata, čak i kada je potrebno mnogo truda i vremena.