grazia

Zodijak

Vikend horoskop od 18. do 20. novembra

OVAN

Moguće je da će vam ovog vikenda Astrolog: Gordana Antić Foto: Pexelsbiti teže da se fokusirate na ono što je suštinski važno u datom trenutku, jer ste preokupirani brigama i strahovima zbog kojih se često zapitate „šta ako nešto pođe po zlu“. Otpustite negativna predubeđenja i fokusirajte se na sadašnji trenutak. Druženje sa dragim ljudima ili jedno kraće putovanje mogu vas oraspoložiti i uneti preko potrebnu svežinu u vaš život.

BIK

Uzdržite se da ovog vikenda mešate novac i prijateljstvo. Pristanite samo na ono što smatrate da je prihvatljivo i da je u skladu sa vama i vašim načelima. Povoljan je trenutak da razmislite o svojim prioritetima kada je u pitanju polje karijere. Izvagajte između solucija koje su vam ponuđene i izaberite onaj put koji je dugoročno isplativ, a sve ono što ne potpada pod tu kategoriju smanjite ili u potpunosti eliminišite.

BLIZANCI

Greške u proračunu, pogrešne informacije i nepotpuni podaci su ono što vas može izluđivati u narednih nekoliko dana. Jedinu bitnu razliku može napraviti ono na koji način ćete vi pristupiti problemu. Vikend vas zove da se zabavite i provedete u društvu osoba koje su na vašem intelektualnom nivou. Konstruktivne rasprave vas mogu pokrenuti da dublje istražite svoje stavove i planove, zato ih sa radošću i dočekajte.

RAK

Ne verujte svemu što čujete i više puta proverite svu dokumentaciju sa kojom se nađete u kontaktu ovih dana. Nečija nemarnost može vas koštati vremena i živaca, pa je poželjno da budete zaista sigurni u odluke koje budete donosili. Završite prvo sa obavezama koje stoje pod sekcijom „morati“, a večernje časove provedite u krugu ljudi pored kojih se osećate najopuštenije.

LAV

Dok vam početak vikenda obeležava susret sa brojnim problemima koje bi trebalo ponovo analizirati, bitno je da znate da imate pravo da promenite perspektivu. Mnogi pripadnici ovog znaka promeniće svoje mišljenje o nekome ili nečemu, što ujedno može značiti i otvaranje jednog novog životnog poglavlja. Koliko god bili u vrtlogu obaveza odvojite malo vremena za svoje najmilije.

DEVICA

Niste previše oduševljeni činjenicom da nešto uradite na slepo, ili samo zato što je neko tako rekao da bi trebalo biti. Pratite svoj instinkt i dobro proverite sve ono u šta i najmanje sumnjate. Čak i da niste u pravu, savest će vam biti čista. Pred vama je vikend u kom ćete imati prilike da se pozabavite nekim polovično završenim poslovima, a ukoliko nastojite da u svoju svakodnevnicu unesete nešto novo, sada je pravi trenutak za to.

VAGA

Držite se onih činjenica i informacija koje ste sami sakupili, jer sve što vam dolazi iz druge ili treće ruke može biti visoko rizično. Imate brojna pitanja na koja želite da potražite odgovore. Na vašu sreću, svi odgovori za kojima tragate već su u vama, samo je potrebno da budete iskreni prema sebi i priznate ono što vam podsvest već neko vreme govori. Izađite iz samovanja i ove nedelje provedite neko kvalitetno vreme sa partnerom ili dragim osobama.

ŠKORPIJA

Najbolje ćete naučiti iz sopstvenog iskustva, ali ne morate dva puta ponoviti istu grešku. Kada ovog vikenda budete donosili odluku u vezi sa nekom situacijom, zapitajte se gde ste to već ranije videli. Oslonite se na ono što vam instinkt šapuće i pratite znakove pored puta na koje nailazite. Oslonite se prvenstveno na sebe ovog vikenda, jer partner i vama bliske osobe nisu u mogućnosti da vam trenutno budu od pomoći.

STRELAC

Visoka očekivanja drugih i teranje „maka na konac“ je ono što vas može prilično iritirati, jer ono što očekujete od ovog vikenda je opuštanje i prepuštanje avanturi. Ulazak u debatu i isterivanje pravde  vas lako mogu izbaciti iz koloseka i pokvariti vam i raspoloženje i planove. Izlazak iz svakodnevnice u vidu jednog kraćeg putovanja bi vam prijalo, ali budite sigurni da ste sa sobom poneli sve što vam je potrebno.

JARAC

Kako se približavate cilju i priželjkujete da sa nekim situacijama izađete na kraj, čini se da se stvari još više komplikuju. Presaberite se ovog vikenda i vidite čime raspolažete od resursa, te učinite ono što vam nakon rekapitulacije deluje kao najbolje rešenje. Prebacite fokus sa drugih na sebe i pozabavite se svojim potrebama. Pomoć koju pružate drugima ovih dana može biti kontraproduktivna po obe strane.

VODOLIJA

Osoba od koje ste očekivali više fleksibilnosti i spremnost na kompromis može lako promeniti svoje mišljenje i odlučiti se za rešenje koje vam može biti krajnje neprihvatljivo. Ni okolnosti ni druge ljude ne možete lako promeniti, ali možete naučiti da prihvatite ono što jednostavno nije do vas. Sve će vam lakše pasti ako se odlučite da subotu i nedelju provedete okruženi ljudima do kojih vam je stalo.

RIBE

Konsultovanje sa drugim ljudima može vas dublje uvući u konfuziju, na kraju krajeva vi sami znate i osećate koje rešenje je najbolje za vas. Ovog vikenda se prepustite partneru i dozvolite mu da vas vodi i pokaže vam svoje prave emocije. Izlazak u dvoje prijaće oboma, dok će usamljene Ribe imati priliku da promene svoj ljubavni status. Prepustite se emocijama i otvorite svoju dušu.

Astrolog: Gordana Antić

Foto: Pexels

Pročitajte još

Povezane teme

Zodijak

Nedeljni astro od 5. do 11. decembra

Šta su zvezde "isplanirale" za nedelju pred nama, čitajte u nastavku...

Zodijak

Mudre misli za svaki horoskopski znak

Pokretačke poruke za svaki znak zodijaka.

Zodijak

Vikend astro od 2. do 4. decembra

Šta su vam zvezde zapisale za vikend pred nama pročitajte u nastavku...

Zodijak

Krijete da niste dobro? Evo šta svaki horoskopski znak tipično radi u tim okolnostima

Neko se preopterećuje obavezama, neko se lažno smeje, a neko se preterano ljuti.

Zodijak

Mesečni horoskop za decembar

Šta nam zvezde poručuju poslednjeg meseca u godini...

Zodijak

Koji ste emotikon prema zodijaku?

Sledeći put kada budete pisali poruku, najpre pogledajte ove preporuke astrologa

Zodijak

Vikend astro od 25. do 27. novembra

Šta su vam zvezde zapisale za vikend pred nama pročitajte u nastavku...

Zodijak

Vikend astro od 11. do 13. novembra

Šta su vam zvezde zapisale za vikend pred nama pročitajte u nastavku...

Zodijak

Oni pucaju od sarkazma

Ovi znakovi će davati svoje primedbe bez okolišanja, čak i kada ih govore u šali

Zodijak

Od njih nema iskrenijih

Ovim znacima je teško da kažu čak i malu belu laž, tvrde astrolozi. Međutim, toliko poštenje ima svoju tamnu stranu...

Zodijak

Nedeljni astro od 07. do 13. novembra

Šta su vam zvezde zapisale za nedelju pred nama pročitajte u nastavku...

Zodijak

Vikend astro od 04. do 06. novembra

Neke lekcije se nekada vraćaju da bi bile potvrđene, ili da biste nešto još iz njih naučili.

Zodijak

Mesečni horoskop za novembar

Mars kreće retrogradno: kako će se to odraziti na vaš znak?

Zodijak

Nedeljni astro od 31. oktobra do 06. novembra

Šta su vam zvezde zapisale za nedelju pred nama pročitajte u nastavku...

Zodijak

Vikend astro do 28. do 30. oktobra

Šta su vam zvezde zapisale za vikend pred nama pročitajte u nastavku...