Koliko se izgled Adrijane Lime izmenio u trudnoći?

Početkom nedelje Adrijana Lima u društvu svog partnera Andre Lemarsa, pristigla je u Kan, povodom aktuelnog 75. filmskog Festivala. Trećom trudnoćom našla se u ogromnom medijskom fokusu, kako zbog promena u izgledu, tako i zbog buntovnog trudničkog stila – trendu koji je započela Rihanna a kom se Adriana takođe priklonila.

Dočekana od strane foto-reportera na samom kanskom aerodromu, uslikana je u nešto prirodnijem izdanju prilagođenom letu. Crn i uzak kombinezon, dugih rukava i srcolikog izreza na dekolteu, istakao je sve obline modela, uključujući i trudnički stomak. Preko ramena nosila je dugačak trench mantil bež boje, dok je na nogama imala potpetice na pertlanje. Naizgled jednostavan i ležeran stajling akcentovala je statement Fendi kožnom torbicom i oversized naočarima za sunce.

Uprkos naočarima i licu bez šminke, kao i dodatim kilogramima u licu i telu, nije bilo teško primetiti sav taj sjaj koji je izbijao iz supermodela.

Kada je u pitanju crveni tepih kanskog Filmskog festivala, Adrijana nije propustila da pokaze da i te kako ume da iznese svoj nov izgled, pojavivši se u maxi Balmain dizajnu sa cut-out detalju na samom stomaku – stilski momenat koji ćemo primetiti na svakoj kul mami današnjice.

U galeriji pogledajte sve Adrijanine fotografije iz Kana.

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.