Anja Tejlor-Džoj nam je pokazala kako se nosi biker šik stil

Anja Tejlor-Džoj izgleda kao da je u svojoj rok-zvezda fazi, i potpuno obožavamo njeno novo izdanje. Nakon izazovne kožne haljine koju je nosila prošle nedelje, glumica je ponovo oduševila svojim grungy izgledom. Anja izgleda kao da se ugledala na stilistu Zendaje, Lav Rouč-a, i prigrlila trend “metod oblačenja”. Anja Tejlor-Džoj se svojim edgy odevnim kombinacijama potpuno poistovetila sa svojim likom iz nadolazećeg filma ,,Furiosa: A Mad Max Saga”. Pogledajte odevnu kombinaciju kojom nam je Tejlor-Džoj pokazala kako se nosi biker šik stil.

Svoj nedeljni izgled, prikazala je dok je gledala utakmicu između New York Knicks-a i Chicago Bulls-a u Madison Square Gardenu, u društvu svog supruga. Tejlor-Džoj nam je pokazala kako se nosi biker šik stil. Zvezda filma ,,Split” je izašla u seksi, sjajnim crnim kožnim pantalonama sa izrezom duž sredine svake nogavice, sa vezivanjem u obliku čipke. Upotpunila je ove hrabre pantalone običnom belom majicom bez rukava, s i crnom kožnom moto jaknom.

Anja Tejlor-Džoj

 Glumica je dodala još više stila nosivši čizme na platform, sa špicastim vrhom i tankim štiklama. Ceo izgled upotpunila je dramatičnim sunčanim naočarima u tamnoj boji. I da pokaže da je stvarno ta devojka, dodala je dašak ovosezonske boje – trešnja crvene, kroz svoju malu Dior ručnu torbicu. Glumica je izbegla nakit. Nosila je svežu šminku sa ružičastom nijansom na usnama i taman merlot-crveni manikir. Svoje zlatne pramenove pustila je da ležerno padaju, sa razdeljkom na sredini. Anjin suprug, Malkom MekRej, je izgledao elegantno pored nje u prugastom tamnoplavom odelu. Odelo je upario sa čistom belom košuljom na dugmad, neobičnom narandžastom kravatom, i klasičnim cipelama.

Taylor-Joy je započela svoj novi imidž rok zvezde ranije ovog meseca na CinemaCon-u u Las Vegasu. Tamo je oduševila u crnoj kožnoj haljini iz Ludovic de Saint Sernin-ove kolekcije za jesen/zimu 2024. Haljina je izgledala kao jedan dugački ukrašeni kaiš koji je obavijao njeno telo, stvarajući prekrest halter vrat i dekorativni pojas koji je visio sa donjeg ruba. Upotpunila je alternativnu haljinu crnim salonkama na visoku štiklu i naglasila izgled tamnom šminkom.

Foto: Profimedia