Ben Aflek i Ana de Armas su se razišli

Ko je pokrenuo inicijativu i kako se to dogodilo?

Verovali ili ne, naš voljeni holivudski par, Ben Aflek i Ana de Armas više nisu zajedno. Sumnjali smo da nešto nije u redu pre mesec dana kada smo primetili da se Ben i Ana više ne prate na Instagramu. A sada – tužne vesti. “Ben se više ne zabavlja sa Anom”, rekao je izvor blizak paru.

– Raskinula je s njim. Njihova veza je bila složena. Ana ne želi da živi u Los Anđelesu, a Ben može biti ovde pošto njegova deca žive u Los Anđelesu “. Prema drugom izvoru, prekid je bio obostran i glumci su ostali prijatelji. „Oni su u različitim tačkama svog života; ali postoji duboka ljubav i poštovanje. Ben nastavlja da radi. Ima tri filma na kojima trenutno radi i dobar je otac “.

Novinari su otkrili važan deo – raskid između Ane i Bena dogodio se telefonom. „Imali su puno razgovora o svojoj budućnosti i zajedno su odlučili da se rastanu“, – rekao je prijatelj para.

Podsetimo, glumci su se upoznali tokom snimanja filma „Duboke vode“ u Nju Orleansu, a sastajali su se od početka pandemije 2020. godine. Proveli su ceo karantin zajedno, Ana je upoznala Aflekovu decu, a on je otputovao u njenu domovinu na Kubu i upoznao Aninu rodbinu.

Fanovi su sa radošću posmatrali koliko su njih dvoje srećni – bar nešto pozitivno u vezi sa ovom pandemijom. Bili smo sigurni da se ljubavnici, preživevši karantin, nikada neće rastati. Poslednje zajedničke fotografije zvezda snimljene su u novembru. Prema rečima Ane i Bena, na prekid veze odlučili su se tek prošlog meseca.