Dženifer Aniston napisala knjigu za decu

Dženifer Aniston postaje autorka dečjih knjiga zahvaljujući svom najboljem “prijatelju”. 55-godišnja glumica, objaviće seriju knjiga u kojima će glavni lik biti Klajdeo, animirani pas, koji je inspirisan Klajdom, njenim pravim šnaucerom mešancem.

“Velike vesti za ovog malog momka. Toliko sam uzbuđena što mogu da pomognem @callmeclydeo da objavi svoju prvu knjigu”, podelila je Aniston na Instagramu. Knjiga “Klajdeo otkriva tajne života”, biće objavljena 1. oktobra i predstavlja prvi deo četvorodelne edicije, kao deo dogovora glumice sa izdavačkom kućom HarperCollins Publishers i Invisible Universe.

Ilustrovana od strane brazilskog umetnika Bruna Džejkoba, priča govori o samootkrivanju i samopouzdanju dok pas otkriva svoju strast prema kuvanju.

Kreiran od strane Aniston i animacionog studija Invisible Universe 2021. godine, Klajdeo je stekao više od 300.000 pratilaca na svojim Instagram i TikTok nalozima. Ovaj preslatki pas, kreiran kompjuterskom animacijom, opisan je na svojim društvenim mrežama kao “pas, gurman, rođak, najbolji prijatelj Dženifer Aniston”.

knjiga

U saopštenju američkim medijima, glumica je rekla da nikada nije mogla da zamisli koliko će radosti Klajdeo doneti svojim fanovima.

“Ne mogu biti srećnija što ću Klajdea i njegove priče preneti u svet knjiga, gde će on, nadam se, inspirisati decu i ljubitelje pasa svojim preslatkim putovanjem u potrazi za svojom pravom strašću”, rekla je zvezda serije “Prijatelji”.

Foto: Profimedia