Proizvod za kosu Dženifer Aniston je inspirisan serijom “Friends”

Dženifer Aniston

Nije tajna da je Dženifer Aniston i posredno, njen lik iz serije”Friends”, Rejčel Grin, imala jednu od najpoželjnijih frizura devedesetih. Jedna od njenih tajni? Dok je radila na popularnoj seriji NBC-a, smišljala je hibridnu pastu/serum sa svojim dugogodišnjim frizerom Krisom MekMilanom. Ta priprema bila je inspiracija za najnoviji proizvod brenda LolaVie: Skulpturalna Pasta.

“Koristili smo improvizovanu pastu na setu, i to bi bilo poslednje što stavimo u kosu,” kaže Aniston za Bazaar. “Nazvali smo to ‘prljanje kose’, tako da nije tako mekana i skakutava, i daje joj teksturu.”Zvezda serije “The Morning Show” kaže da misli da bi se Rejčel svidela Skulpturalna Pasta. “Definitivno bi je koristila za svoje punđe, mislim mi smo je koristili,” kaže ona. “Mislim da bi je apsolutno koristila.”

Dženifer Aniston

Skulpturalna pasta je nastala iz nečega što bi Dženifer Aniston uvek koristila na kraju pripremanja kose na setu serije “Friends”. Pasta koju su tada pravili, sama po sebi je obično bila previše gusta i lepljiva. Tako su je mešali sa nekoliko kapi seruma da bi dobili savršenu teksturu. Stvaranje Skulpturalne Paste bila je njihova misija da ponovo stvore taj krajnji proizvod.

Stukturalna pasta se koristi tako što je utrljate u kosu, a zatim ostavite da deluje dve sekunde. Nakon što  pasta odstoji, energično protresete kosu, i dobijate uvojke bez preterane lepljivosti. Ako je koristite i za zaglađenu punđu, odlična je za kroćenje malih, lepršavih dlačica.

Dženifer Aniston

Dženifer je toliko oduševljena svojim LolaVie proizvodom, da je svim prijateljima poslala pregršt uzoraka. Utisci su bili izuzetno dobri, kako od strane žena, tako I muškaraca. Utisci kažu da je proizvod odlične teksture I blagog mirisa, što ga čini odličnim unisex proizvodom. Američki glumac, Džejson Bejtmen, već mesecima kosristi ovaj LolaVie proizvod. Budući da ima izuztno gustu I neukrotivu kosu, skulpturalna pasta mu pruža mogućnost oblikovanja, bez efekta kacige. Devojkama se takođe dopada. Dani Kolman, personalni trener, uvek nosi zaglađenu punđu i opsednuta je proizvodom.

Aniston naglašava da je za zdravu kosu neophodno da se koriste kvalitetni proizvodi. Kosu izlažemo mnogo toga, između bojenja, feniranja, peglanja I uvijanja. Na kraju, najbolje je koristiti dobre proizvode za kosu koji sadrže zdrave sastojke. Njen lični trik je da susši kosu prirodnim putem, na suncu. Dok je kosa još uvek vlažna, Dženifer nanosi mešavinu od par kapi regeneratora i ulja, koje dalje ne ispira.

Džen je osnovala LolaVie jer ne bi trebalo da birate između proizvoda koji dobro deluju i onih koji su dobri za vas. Posvećeni su promišljenoj inovaciji i nabavci visokokvalitetnih, biljnih sastojaka u naprednim formulacijama koje promovišu zdravu kosu. LolaVie je uvek formulisan sa prirodnim, biljnim sastojcima bez upotrebe vode. Nikada ne koriste silikone, sulfate (SLS/SLES), parabene, ftalate i gluten.

Foto: Promo LolaVie, Profimedia