Kako zaista izgleda Dženifer Lopez bez šminke i filtera?

Iako već u šestoj deceniji života, Dženifer Lopez celokupnim izgledom uporno prkosi ustaljenim normama starenja. Od kako se pojavila na javnoj sceni pa sve do danas, mnogi će tvrditi da se latino zvezda uopšte nije promenila.

I zaista… 52-godišnjoj multitalentovanoj umetnici mnoge, upola mlađe, žene pozavidele bi ne samo na savršenim trbušnjacima, perfektno zaobljenim bokovima i zategnutoj koži lica, već i na energiji koju nosi u sebi.

Ipak, živimo u vremenu kada je moć make up-a prilično neverovatna, bez uzimanja u obzir silu fotošopa i filtera koji su danas apsolutno svima dostupni. Da, Dženi zaista izgleda neverovatno na svim tim slikama, u spotovima, filmovima, emisijama… ali da li je njeno lice zaista tako blistavo i čisto kada skine sve te zaštitne slojeve sa sebe? Čini se da ipak nije.

Nema sumnje, J.Lo poseduje toliko neospornih fizičkih kvaliteta, ali godine ipak čine svoje na koži lica, pa su bore, podočnjaci i gubitak hijalurona neizostavan proces na tom putu…

Najnovije fotografije Dženifer Lopez bez make up-a možete pogledati u galeriji te presuditi da li njeno lice odaje njene godine.

Foto: Profimedia

Piredila: T.M.