Dokumentarac o Dženifer Lopez stiže na Netflix

Dženifer Lopez, u saradnji sa Netflix-om snima dokumentarac o svom životu. Pod nazivom “Halftime” – koji je osmišljen kao svojevrsan pandan pevačicinim godinama (52) prikazaće i njene planove o pevačkoj i glumačkoj karijeri, kao i karijeri biznis mogula u “drugoj polovini života”.

Halftime imaće svoju premijeru na Tribeca Film Festivalu 8. juna, a nekoliko dana kasnije, 14. juna biće dostupan i na Netflixu. “To je samo početak”, napisala je J.Lo ispod zvaničnog postera dokumentarca, koji je objavila na svom instagram profilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

„Halftime nudi intiman pogled iza kulisa, otkrivajući hrabrost i odlučnost zbog kojih Dženifer Lopez jeste ikona kakva jeste, od njenih nastupa na malim ekranima i pozornicama širom sveta, preko poluvremena Super Bowl-a do nedavne predsedničke inauguracije“, zvanično je saopštenje za javnost u kojem se najavljuje projekat.

„Dokumentarni film se fokusira na međunarodnu superzvezdu koja je decenijama inspirisala ljude svojom istrajnošću, kreativnim sjajem i kulturnim doprinosima. I to je samo početak. Halftime predstavlja novu, drugu polovinu Dženiferinog života, dok ona otkriva svoju evoluciju kao Latinoamerikanka, majka i umetnica.”

 

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.