Džoni Dep i sve njegove ljubavi: arhivske fotografije koje bude nostalgiju

Od Kejt Mos do Vanese Paradi!

Juče je jedan od najpopularnijih glumaca u Holivudu, vlasnik Zlatnog globusa i trostruki kandidat za Oskara, Džoni Dep proslavio 57. rođendan.

Brojna filmska ostvarenja su obeležeila njegovu karijeru, a najdraže uloge poznatog glumca su kapetan Džek Sparou, Edvard Makazoruki, Svini Tod i Vili Vonka. Lični život glumca nije ništa manje zanimljiv od njegove karijere – Džoni Dep upoznao je mnoge poznate lepotice. U čast njegovog rođendana, odlučili smo se prisetiti njegovih najživopisnijih ljubavnih veza.

Dep je upoznao glumicu Vinonu Rajder 1989. godine, a nekoliko meseci kasnije je zaprosio, ali venčanje se nikada nije održalo. Nakon neuspešne romanse, Džoni Dep je počeo da izlazi sa supermodelom Kejt Mos, jednom od glavnih ikona stila 90-ih. Njihova veza postala je legenda: javne svađe, skandali sa drogom i alkoholom, šokantne i lude strasti. 1994. godine magazin Vanity Fair objavio je kultni snimak Depa i Mos, a snimila ih je poznata fotografkinja Eni Libovic, i nazvala ih glavnim parom decenije.

Posle teškog i mučnog raskida sa Kejt Mos, u Depovom životu pojavila se još jedna lepotica – francuska glumica i pevačica Vanesa Paradi. Glumci su dobili dvoje dece – ćerku Lili-Rouz, koja je već postala zvezda i sina Džona Kristofera. Odnos Depa i Paradi trajao je 14 godina, ali nakon dugih glasina, par je konačno potvrdio raskid 2013. godine.

foto:bazaar.ru