Kajli Džener podiže ulog odeći “za po kući”

kajli dzener

Ako neko zna kako da opuštena kućna odeća izgleda seksi, to su članovi Kardašijan-Džener klana. Uzimajući modni savet od starije sestre Kim K i njenih mekanih Skims pidžama i setova za opuštanje, Kajli Džener izašla je na ulicu u setu za opuštanje koji još nije pušten u prodaju iz svoje sopstvene modne marke, Khy.

Kombinacija je bila siva, izrađena od elastičnog, tesnog materijala. Gornji deo je bio elegantan i asimetričan, sa kratkim rukavom s jedne strane i prepletenom, ukrštajućom trakom s druge strane. Ovaj dizajn je postao potpis brenda Khy jer i raniji komadi imaju slične detalje. Pantalone su izgledale kao luksuzne helanke širokog kroja – oblikujuće i visokog struka na vrhu, a prozračne na člancima.

kajli dzener

Kajli je nosila sivi set uz crne sandale i veliku crnu torbu preko ramena. Njena crna kosa bila je skupljena u veoma urednu punđu, a na sebi je imala sjajnu, prirodnu šminku, uključujući sjajni ruž u roze Supple Kiss Lip Glaze nijansi zahvaljujući svojem poslednjem izdanju Kylie Cosmetics.

Sa svojim modnim brendom, koji je pokrenula prošle jeseni, Kajli je predstavila sve, od udobnih trenerki do setova od džinsa, haljina do poda i sportskih bodija. “Khy je omaž beskrajnim mogućnostima mode. Mi rušimo barijere i redefinišemo značenje dizajnerskog brenda, sa kreativnošću i kvalitetom po boljoj ceni”, rekla je o brendu u saopštenju za medije. “Želela sam da Khy bude platforma za naše kupce da imaju priliku da dožive modu, kroz nove dizajnere i brendove, ali po pristupačnijoj ceni.”

Foto: Profimedia