Kajli Džener kanališe unutrašnju sirenu svetlucavom haljinom na plaži

Screenshot of Kylie Jenner, latest post on social media / Profimedia

Leto je već stiglo za porodicu Kardašijan-Džener, koja uživa na odmoru na tropskom ostrvu. Kako svi žudimo za toplim vremenom, Kajli Džener nam je dala nešto čime nas je dodatno podstakla da sanjarimo: peščanu plažu, zlatni zalazak sunca i modu sirene.

Na fotografijama koje je podelila na svom instagramu, Kajli pozira na plaži ispred veličanstvenog narandžastog neba, noseći svetlucavu akva haljinu koja oduzima dah sa dugim rukavima, suknjom do poda i konstrukcijom koja prati formu tela i otkriva obris bikinija koji je Džener nosila ispod. Blistala je kao sirena dok je njena svetlucava Galvan haljina hvatala svetlost, kojoj je dozvolila da upije svu slavu izbegavajući nakit i dodatke.

Ova It devojka, svojim 400 miliona pratilaca dozvolila je još jednom da zavire u njeno putovanje kada je podelila karusel fotografija na kojima je u seksi crnom Chanel bikiniju. Komplet se sastojao od duboko sečenog donjeg dela I trouglastog gornjeg dela, oba prekrivena sjajnim srebrnim šljokicama. Kajli nije propustila da pokaže svoju seksepilnu figuru, pozirajući uz okean naslonjena na stene duž obale.

Foto: Profimedia