Megan Markl nakon dve godine pokazala sina: Arči neverovatno liči na oca

Megan Markl i princ Hari poslednji put pojavili su se u javnosti zajedno sa sinom Arčijem 2019. godine, kada je mališan imao svega četiri meseca. Od kako su stroga kraljevska pravila iza njih, čini se da je par doneo odluku da svoju decu drži podalje od medijske industrije.

Međutim, vojvotkinja od Saseksa, prilikom gostovanja u emisiji svoje prijateljice, čuvene Elen Dedženeres, napravila je mali izuzetak i pokazala fotografiju svog sina. Iako je dečak prikazan s leđa, njegova svetlo-riđa kosa jasno ukazuje na koga je povukao. Megan se ovom prilikom pohvalila kako Arči zaista liči na svog oca – i to poprilično.

Pored fascinacije dečakovim izgledom, javnost je oduševilo i mesto na kom je slika napravljena. U pitanju je kokošinjac na porodičnom imanju u Kaliforniji. “Mnogo je sladak s kokoškama. Arči je baš nežna duša” – konstatovala je voditeljka.

Ponosna mama, pored fotografije otkrila je još neke detalje iz života svog dečaka, kao, na primer, da voli crtani film “Pepa prase”.

Kako Arči izgleda sada, kao i nekoliko ranijih fotografija na kojima je lik malog princa uhvaćen, pogledajte u našoj galeriji.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T. Mišović