Megan Markl pokazala kako se na američki način nosi kraljevski stil

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, svojim sofisticiranim stajlingom na „Salute To Freedom“, doprineli su da ovo gala veče zasija punim sjajem.

S obzirom da kodeks oblačenja u palati ovde ne važi, par je bio slobodan da prigrli sav američki glamur. Princ Hari izabrao je moderan smoking koji je stilizovao detaljem u vidu leptir mašne, dok je Megan zračila seksipilom u posebno šivenoj Karolina Herera haljini, dizajnu Vesa Gordona.

Odvažna, crvena haljina od svile isticala se dubokim izrezom u predelu dekoltea, dok je kroj topa naglašavao struk. Prorez u suknji senzualno je otkrivao noge ali volani koji su davali punoću haljini održavali su balans i klasiku ovog vatrenog izgleda vojvotkinje.

Kao i obično, Megan se držala svog minimalističkog ukusa, birajući visoku punđu za frizuru. Nakit je ograničila na venčani prsten, narukvice i suptilne dijamantske minđuše.

Kombinacijom grimizne boje toalete, satenskih Đuzepe Zanoti potpetica i makeup-a dostojnog rok zvezde, Meghan je bila daleko od pokorne i svedene mode koju je favorizovala pre nego što su ona i Hari odstupili sa svojih zvaničnih kraljevskih dužnosti.

Ozarenog izgleda, par je hodao crvenim tepihom ruku pod ruku, dajući ovom događaju sjaj zvezda i nove momente kraljevskom stilu.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T. Mišović