Kanski filmski festival 2024: street style poznatih

Kanski festival

Kanski filmski festival se vraća za 2024. godinu, ponovo donoseći svu raskoš i glamur koji su povezani sa godišnjom proslavom filmske industrije. Na rasporedu ove godine imamo impresivan izbor filmova, kako onih u zvaničnoj konkurenciji, tako i van nje. Kanski filmski festival uključuje i film “Megalopolis” Francisa Forda Coppole, u kojem glumi Adam Drajver. Zatim apokaliptični akcioni film “Furiosa: Mad Max Saga”, sa Anjom Tejlor-Džoj i Krisom Hemsvortom. Publika će imati prilike da pogleda i prvi deo epskog filma o Američkom građanskom ratu “Horizont: Američka Saga”, sa Sijenom Miler. Ema Stoun i Jorgos Lantimos takođe se nadaju da će ponoviti uspeh prošlogodišnjeg filma “Loše stvari” sa svojom novom produkcijom “Vrste ljubaznosti”, u kojoj takođe glume Hanter Šefer, Margaret Kvali i Džo Alvin.

Prirodno, to znači da možemo očekivati obilje premijera na crvenom tepihu, sa odličnom modom koja hoda po Kroazetu i penje se uz ikonične crvene stepenice. Dok čekamo glamur sa crvenog tepiha, pogledajmo street style poznatih, dok se opušteno šetaju ulicama Kana.

Anja Tejlor-Džoj

Anja Tejlor-Džoj nas je prijatno iznenadila sa dva dnevna look-a. Prvo se pojavila na aerodromu, sletevši na jug Francuske u zlatnoj haljini otvorenih ramena. Haljinu je uparila sa sandalam sa kaiševima i atraktivnim šeširom velikog oboda. Tejlor-Džoj je takođe zapažena kako izlazi iz svog hotela u damskoj bluzi i mini suknji od teksasa.

Greta Gervig

Greta Gervig je stigla na večeru žirija u Kanu, noseći struktuiranu haljinu maslinasto-zelene boje brenda Carven. Izgled je upotpunila crnim sunčanim naočarima i torbom Chanel.

Eva Grin

Kanski festival

Eva Grin je obukla čipkanu majicu brenda Alexander McQueen i visoke potpetice uz svoj teksas.

Žulijet Binoš

Kanski festival

Žulijet Binoš je upotpunila svoj klasični izgled tamno plave boje sa masivnim mokasinama i jaknom brenda Miu Miu.

Hajdi Klum

Kanski festival

Klum je viđena kako stiže na aerodrom Nica u širokim farmerkama, roze kožnoj jakni i odgovarajućoj Hermes Birkin torbi.

Photo: Profimedia