Kejt i Vilijam ponovili su svoje ikonične fotografije u čast godišnjice venčanja

Fanovi su uporedili slike para snimljene u razmaku od deset godina.

Teško je poverovati da je prošlo punih deset godina otkako su princ Vilijam i Kejt Midlton razmenili zavete u Vestminsterskoj opatiji, postajući muž i žena. Kako bi proslavili 10. godišnjicu braka, par je objavio dva nova portreta, snimljena ove nedelje u palati Kensington. Fotografije je snimio britanski fotograf Kris Flojd.

 

Na prvoj fotografiji vojvoda i vojvotkinja sede držeći se za ruke, okruženi drvećem i zelenilom. Kejt nosi plavu haljinu Ghost London sa dugim rukavima, sitnim karnerima i cvetnim uzorkom. Vilijam se pojavio pored supruge u plavom džemperu, plavoj košulji i tamnoplavim pantalonama.

Na drugoj fotografiji, vojvoda i vojvotkinja su u zagrljaju na teritoriji palate. Verenički prsten sa safirom, istaknut je na obe fotografije. Par se iskreno smeši gledajući u kameru.

I prva i druga fotografija dobile su više od milion lajkova na Instagramu za manje od jednog dana. Fanovi su se odmah setili da vojvode imaju vrlo sličnu fotografiju neposredno pre venčanja u februaru 2011. godine. Ljubitelji para sigurni su da se od samog početka porodičnog života budućeg kralja ništa nije promenilo i Vilijam i Kejt su srećni kao pre 10 godina.