Zvanično je! Ovaj 28-godišnjak je novi partner Kim Kardašijan

Kim Kardašijan i Pit Dejvidson potvrdili su svoju vezu.

Ovo je prvi romantični partner Kim Kardašijan nakon što je preduzetnica u februaru ove godine podnela zahtev za razvod od supruga i repera Kanje Vesta.

Par se prvi put zvanično pojavio u sredu, a ni Kim ni Pite nisu mogli da sakriju osmeh dok su se držali za ruke tokom šetnje u Palm Springsu.

Izvor blizak Kim Kardašijan potvrdio je za E! da se 41-godišnja rijaliti zvezda i 28-godišnji komičar “Saturday Night Live”-a, zvanično zabavljaju: Zaista su srećni i za sada čekaju da vide kuda sve to vodi”.

Kimina osećanja prema Pitu postala su očigledna kada ga je dovela u dom svoje majke Kris Džener gde su proslavljali komičarev rođendan.

Tada je nastala i grupna fotografija na kojoj se vidi kako je par već pošao putem koordinisanih outfita jer su i Kim i Pit nosili matching pidžame iz Kimine linije “Skims”.

Iako trenutno žive na suprotnim obalama Amerike, izvor kaže: “Oni rade na tome da prevaziđu udaljenost i planiraju da nastave sa viđanjem.”

Nejasno je kada je par odlučio da od prijatelja pređe na viši stepen, ali fanovi žive za razvoj događaja.

Kim i Pite su ponovo uspostavili kontakt kada je Kim početkom oktobra vodila čuvenu emisiju “Saturday Night Live”.

Za svoje prvo pojavljivanje u humorističkom šou programu, Pete i ona su glumili Aladina i princezu Jasmin u skeču tokom kog su se i poljubili.

Samo nekoliko nedelja kasnije, Kim i Pite su fotografisani kako se drže za ruke tokom vožnje na rolerkosteru u Kaliforniji, čime su potpuno iznenadili sve fanove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PIM (@kimandpeteupdates)

U galeriji pogledajte prve fotografije Kim i Pita kako se nasmejano drže za ruke u jednoj šetnji u Palm Springsu.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: Natalija Knežević