Neobična proslava “ispijanja zajedničke krvi”: Verili se Megan Foks i Mašin Gan Keli

Par o kom se najviše pisalo u protekloj godini (ne, ne mislimo na Benifer), pre svega zbog eksplicitnog ponašanja i prenaglašenih izjava ljubavi u javnosti, nadmašio je samog sebe, veridbom koja je umalo mogla da bude posve romantična, da se na kraju opet nije uplelo bizarno “ispijanje jedno drugome krvi”.

Prema tradiciji, Mašin Gan Keli, kleknuo je pred lepom glumicom, držeći dijamantsko-smagardni prsten u ruci, u bašti Spa Botanica u Puerto Riku – lokaciji veoma posebnoj za oboje. Ushićena Megan u jednom trenutku pridružila mu se na kolenima, gde joj je pevač stavio prsten, a potom su se zagrlili i završili čin poljupcem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

“U julu 2020. sedeli smo ispod ovog drveta. Tražili smo magiju. Bili smo nesvesni bola sa kojim ćemo se suočiti zajedno u tako kratkom, frenetičnom vremenskom periodu”, napisala je Megan ispod objave veridbe na svom instagram profilu. “Godinu i po dana kasnije, nakon prolaska kroz pakao zajedničkim snagama i puno smeha nadasve, pitao me je da se udam za njega. Kao u svakom prethodnom životu, a i u svakom narednom, rekla sam Da. A onda smo pili jedno drugome krv”, napisala je glumica ispod svog Instagram posta, u kome je otkrila detalje o veridbi, ali ne i onaj najeksplicitniji – šta tačno podrazumeva činjenica da su verenici jedno drugom pili krv?

No, kako je svaka veridba zapravo jako romantičan momenat u životu dvoje zaljubljenih ljudi, i slavni par mogao je da se pohvali detaljem koji je zasenio čitavu vest. Radi se o posebno dizajniranom prstenu koji je po zamisli samog pevača kreirao Stiven Vebster, i sastoji se od dva kamena – smagarda (koji predstavlja Megan) i dijamanta (simbol Mašin Gan Kelija), spojena tako da prave oblik srca.

Šta drugo reći, sem: Čestitamo!

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T. Mišović