Met Gala: Svi parovi sa crvenog tepiha

Dejt koji se pamti

Met Gala

Met Gala predstavlja najiščekivaniji modni događaj godine, za koji se zvezde pripremaju čitave sezone. Sinoć su na Met Gala crvenom tepihu zasijale brojne zvanice u toaletama koje savršeno dogovaraju temi “Uspavane lepotice: Vrt vremena”. Tema je ostavila prostora za širok spektar interpretacija, a samim tim i za neke od najboljih izgleda do sada.

Ove godine Met Gala je nekolicini zvanica predstavila i savršeni večernji dejt. Na tepihu su se pojavili mnogi parovi, a neki od njih su ovom prilikom i ozvaničili svoju vezu u javnosti. Pogledajte u nastavku kako su oni izgledali.

Beri Koegan i Sabrina Karpenter

Svi pogledi su sigurno bili upereni u Berija Keogana, koji je ovogodišnju Met Galu odabrao za svoj debi na crvenom tepihu sa svojom novom devojkom, pop zvezdom Sabrinom Carpenter. Sabrina je izgledala elegantno u dvobojnoj haljini Oscar de la Renta dok je nosila svoje dugačke zlatne lokne skupljene iza sebe. S druge strane, Barry je nosio troslojni baršunasti maslinasto zelenu odelo brenda Burberry, upotpunjeno cilindrom.

Nikol Kidman i Kit Urban

Met Gala

Australijska glumica Nikol Kidman uvek uloži ozbiljan trud u svoj izgled na Met Gali, a ove godine nije bila izuzetak. Kidman je nosila upečatljivu Balenciaga Couture haljinu, koja je imala izloženu, paperjastu crnu pod suknju ispod strukturalnog, satenskog korseta. Toaletu je upotpunila sa dugim belim rukavicama. Čak je i njen suprug Kit Urban, izgledajući prilično šarmantno u belom smokingu, bio očaran njenom elegancijom dok je koračala po ikoničnim stepenicama u prostoriju.

Sam Smit i Kristian Kovan

Kovan i Smit, koji su u vezi od prošle godine, pojavili su se u modnom jedinstvu, naravno: Obojica su nosili elegantna večernja smokinga. Cowan je dizajnirao beli smoking za sebe, a za Smitha je napravio crni dizajn sa providnim tilom preko suknje.

Kris Hemsvort i Elsa Pataki

Kris Hemsvort i Elsa Pataki podigli su stil parova na novi nivo. Na Met Gali 2024, glumac iz filma “Tor” i njegova supruga su se pojavili na crvenom tepihu u koordiniranim, posebno izrađenim izgledima Tom Ford-a. On je nosio kremasto trodelno odelo sa crnim lakiranim kožnim čizmama. Njegova kosa bila je blago načupana, a na njegovom zglobu bio je ružičasto-zlatni sat Chopard. Pataki, s druge strane, imala je izgled koji podseća na modernu Rapunzel. Njena kosa bila je stilizovana u rep i ukrašena pozlaćenom tiarom.  

Rita Ora i Taika Vaititi

Met Gala

U skladu sa temom večeri Rita se odlučila za prepoznatljiv izgled, u haljini Tom Forda. Haljina je sama po sebi sadržala mrežasti bodi preko kojeg su visile niti perli u različitim nijansama crne, pink, narandžaste, tirkizne i bele boje. Neke od perli potiču iz prvog i drugog veka pre nove ere, što ih čini “starijim od bilo koga na ovoj planeti.” Njen suprug odlučio se za jednako efektan izgled koji je upotpunio Ritin. Taika se pojavio na crvenom tepihu u potpuno smeđem kožnom odelu Marni, sa kožnom kravatom i rukavicama. Ovo je druga Met Gala noć izlaska za par, koji su prošle godine zajedno kročili na stepenište Metropolitan muzeja nakon što su objavili da su se venčali 2022.

Endi Koen i Sara Džesika Parker

Met Gala

Dok su bili na crvenom tepihu, Koen je rekao da Parker važi za “najboljeg partnera na mestu”. “Imao sam sreće”, dodao je sa osmehom. “Dobio sam na lutriji.” Na Instagramu, Cohen, koji je nosio Berluti smoking, napisao je: “Jedna od pogodnosti mog života je što pratim Pepeljugicu na bal.” Ovo je Sarino 12. pojavljivanje na Met Gali. Ona i Koen su više puta bili partneri na ovom velikom događaju, poslednji put 2018. godine.

Kieran Kalkin i Džez Čarlton

Zvezda serije “Nasleđe” Kieran, koji je igrao ulogu Romana Roja u hit seriji, ponovo se sastao sa svojim kolegama sa seta, Matthewom Mcfaydenom i Jeremyjem Strongom na Met Gali. Međutim svi su više pričali o vrlo prisnom pokazivanju ljubavi na crvenom tepihu sa suprugom Džez. Par je izgledao kao ljubavni san dok su pozirali za kamere. Džez u predivnoj haljini jarko žute boje sa halter vratom, dok je on izabrao izuzetno istaknuto KidSuper odelo sa šaljivim printom.

Foto: Profimedia